Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Northrop Δοκιμές Spy Drones που αναπτύσσονται σε μια ψεύτικη βόμβα

Το φάρμακο μίας χρήσης προορίζεται να πέσει από ένα μαχητικό αεροσκάφος και να πετάξει αρκετά αργά για να αποφύγει το ραντάρ.


Το μέλλον των εναέριων αεροσκαφών πίσω από τις εχθρικέςγραμμές δεν θα είναι απαραιτήτως μεγάλα μη επανδρωμένα αεροσκάφη όπως ο Reaper που απογειώνεται από διαδρόμους και πετάει εκατοντάδες μίλια στα δόντια των αμυντικών αεροσκαφών του εχθρού. Αντ 'αυτού, ο εργολάβος άμυνας Northrop Grumman έχει αναπτύξει ένα μικρό, διαθέσιμο drone που ταιριάζει μέσα σε ένα κέλυφος που μοιάζει με μια βόμβα διασποράς.

Η ιδέα: Όταν ένας F / A-18 ρίξει το ψεύτικο πυρομαχικό, ο δρομέας θα ξεσηκώσει, θα ξεδιπλώσει τα φτερά του και θα πετάξει στο εχθρικό έδαφος, χωρίς να έχει εντοπιστεί, για να συλλέξει δεδομένα σχετικά με τις θέσεις του εχθρού.

Η Northrop διενήργησε δοκιμασία πτήσης για το νέο κρουαζιερόπλοιο, που ονομάστηκε Remedy, στις 26 Οκτωβρίου. Η επίδειξη έδειξε ότι το μη επανδρωμένο αεροπλάνο μπορούσε να μοιράζεται δεδομένα αισθητήρων και πληροφοριών με επανδρωμένα αεροσκάφη. Το επόμενο βήμα θα είναι να βεβαιωθείτε ότι μπορεί να ξεδιπλωθεί στον αέρα και να πάρει πτήση. Οι μηχανικοί αναμένουν να ολοκληρώσουν την έρευνα και την ανάπτυξη το 2019. Το Γραφείο Ναυτικών Ερευνών είναι εταίρος στο πρόγραμμα, όπως και ένα μικρό μηχανολογικό εξοπλισμό που ονομάζεται VX Aerospace.

"Το πρόβλημα με τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη είναι, για όλα τα πλεονεκτήματά τους, πώς παίρνετε κάτι τόσο μικρό, 400 μίλια μακριά από αεροπλανοφόρο;" Ο John JJ Thompson, διευθυντής της εκστρατείας για το αεροπλάνο C4ISR του Northrop , των ερευνητικών και κατασκευαστικών εγκαταστάσεων της εταιρείας κοντά στη Βαλτιμόρη.


Μόλις απελευθερωθεί η κάψουλα, το τράβηγμα θα τραβηχτεί με αλεξίπτωτο, θα ξεδιπλώσει τα φτερά των 12 ποδιών και θα ενεργοποιήσει μια μικρή ξύλινη έλικα. Η θεραπεία έχει χρόνο πτήσης 10 ωρών, σε 69 κόμβους.

Αυτό το μέγεθος είναι μάλλον μικρό και αυτός ο ρυθμός είναι εξαιρετικά αργός για στρατιωτικά αεροσκάφη, τα οποία αποτελούν μέρος του σημείου, δήλωσε ο Thompson. Η βραδύτητα του αεροσκάφους το κάνει να μοιάζει με ένα πουλί σε πολλούς τύπους στρατιωτικών ραντάρ. "Όταν σκέφτεστε πώς σχεδιάζονται στρατιωτικά [ραντάρ] συστήματα, έχουν σχεδιαστεί για να καταρρίψουν τακτικούς πίδακες. Κατασκευάζετε σε ράγες πύλες που παίρνουν πράγματα όπως τα πουλιά ", είπε. Εν προκειμένω, το γυροσκόπιο με κινητήρα χλοοκοπτικής μηχανής που ο Douglas Hughes, ένας άντρας της Φλώριδας που χρησιμοποίησε το 2015 για να πετάξει από την Πενσυλβανία στο Καπιτώλιο, αποφεύγει την ανίχνευση από ένα εξελιγμένο, ακριβό στρατιωτικό αερόστατο - τεχνικά, αεροδυναμικό - εξοπλισμένο με ραντάρ πυραύλων και εχθρικών αεροσκαφών. Το αεροπλάνο Northrop υποτίθεται ότι πετά αρκετά υψηλά για να αποφύγει τους εχθρούς με μικρά όπλα, αλλά χαμηλό και αρκετά αργό για να αποφύγει το ραντάρ.

Το ερευνητικό πρόγραμμα έχει πολλά κοινά με το έργο Gremlins, μια προσπάθεια της DARPA για την κατασκευή μικρών δρομολογημένων αεροσκαφών που μπορούν να ξεκινήσουν και να ανακτηθούν στο μέσο του αέρα. Όλα είναι μέρος της πίεσης του στρατού για περισσότερη ομαδική συνεργασία ανθρώπων-μηχανών που ομιλούν τόσο ο πρώην υπουργός Άμυνας Ash Carter όσο και ο αντικαταστάτης του, ο James Mattis. Η ιδέα υπογραμμίζει τη χρήση της ρομποτικής και της τεχνητής νοημοσύνης, κυρίως για την υποστήριξη πλωτών αεριωθούμενων αεροπλάνων και ανθρώπων χειριστών.

Θεωρητικά, ένα Remedy θα μπορούσε να εξοπλιστεί με όπλα και να μετατραπεί σε ένα αργό αλλά εξαιρετικά ελιγμένο βλήμα. Αλλά το ενδιαφέρον του στρατού τώρα είναι να το εξοπλίσουμε με αισθητήρες και κάμερες για νοημοσύνη και αναγνώριση, είπε ο Thompson.

"Θα στείλουμε αυτά ως σμήνος. Θα αρχίσουν να κάνουν μοτίβα αναζήτησης για εκείνα που πιστεύουμε - σε αυτή τη γενική περιοχή είναι - αυτό το αντικείμενο που ψάχνουμε. Θα μπορούσε να είναι [να ψάξει] το θέατρο βαλλιστικών πυραύλων, το ραντάρ εμπλοκής μεγάλης εμβέλειας, το ραντάρ δέσμευσης μικρής εμβέλειας », είπε.
Ο Patrick Tucker είναι επεξεργαστής τεχνολογίας για την Defense One. Είναι επίσης ο συγγραφέας του The Naked Future: Τι συμβαίνει σε έναν κόσμο που περιμένει κάθε σας κίνηση; (Τρέχουσα, 2014). Προηγουμένως, ο Tucker ήταν αναπληρωτής συντάκτης του The Futurist για εννέα χρόνια. Ο Tucker έχει γράψει για την αναδυόμενη τεχνολογία στο Slate, ... ΠΛΉΡΗΣ ΒΙΟΛΟΓΊΑhttp://www.defenseone.com/technology/2017/12/defense-contractor-northrop-grumman-testing-drones-deploy-bomb-shell/144330/?oref=defenseone_today_nl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...