Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

As Sources Predicted, Trump Will Declare Jerusalem the Capital of Israel—Pray for the City's Peace

Ο Πρόεδρος Trump λέει ότι οι ΗΠΑ θα αναγνωρίσουν επίσημα την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ την Τετάρτη. ( Wikimedia Commons )

Ως χριστιανοί, γνωρίζουμε ότι είμαστε "Προσευχηθείτε για την ειρήνη της Ιερουσαλήμ, να ευημερήσουν που

σε αγαπούν!" (Ψ. 122: 6, MEV).

Ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump θα πραγματοποιήσει μια ιστορική ανακοίνωση στην Ιερουσαλήμ στις 6 Δεκεμβρίου, λέει ο Mike Evans. Ο Evans, ευαγγελικός χριστιανός και ιδρυτικό μέλος της Ευαγγελικής Πρωτοβουλίας Trump, λέει ότι ο Πρόεδρος Trump θα αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Αρκετές πηγές ειδήσεων ανέφεραν σήμερα ότι ο Τράμπ δήλωσε στους ισραηλινούς και αραβικούς ηγέτες ότι σχεδιάζει να το πράξει την Τετάρτη. Αυτά είναι γιγαντιαία νέα και αποτελούν μια μεγάλη, εκπληκτική υπόσχεση τόσο στους ευαγγελικούς χριστιανούς όσο και στην εβραϊκή κοινότητα.

Σχεδόν μια ώρα αργότερα, η CBN News ανέφερε ότι ο Πρόεδρος Τρούμπα ενημέρωσε τον παλαιστινιακό ηγέτη Μαχμούντ Αμπάς ότι οι ΗΠΑ θα μετακινήσουν την πρεσβεία τους στο Ισραήλ από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ. Η έκθεση του CBNανέφερε ότι αρκετές πηγές ειδήσεων ανέφεραν εκπρόσωπο του Abbas, λέγοντας ότι ο Trump έκανε την ανακοίνωση σε τηλεφωνική κλήση την Τρίτη. Αυτές οι ειδήσεις επιβεβαιώθηκαν με ένα tweet από τον Οργανισμό Απελευθέρωσης της Παλαιστίνης.

Κάποιοι λένε ότι η Ιερουσαλήμ είναι η πρωτεύουσα του Ισραήλ είναι στην πραγματικότητα πιο σημαντική από τη μετακίνηση της πρεσβείας, αλλά σίγουρα πρέπει να είναι πρόδρομος σε αυτήν. Πρέπει να βοηθήσουμε τους ευαγγελικούς φίλους μας να το κατανοήσουν, ειδικά εκείνοι που επικεντρώνονται μόνο στην πρεσβεία και δεν σκέφτονται τη σημασία της Ιερουσαλήμ.

Για να είστε καλύτερα ενημερωμένοι, αφιερώστε το χρόνο να παρακολουθήσετε τον Jared Kushner για την ειρηνευτική διαδικασία κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο φόρουμ Saban αυτό το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η Paula White-Cain, η οποία προσευχήθηκε στα εγκαίνια του Προέδρου, μου έστειλε αυτόν τον σύνδεσμοκαι μου ζήτησε να ενθαρρύνω τους αναγνώστες μου να το παρακολουθήσουν επειδή ο Kushner μιλά για την πρόοδο που έχει σημειωθεί για να φέρει ειρήνη σε αυτό το κομμάτι του κόσμου.
Σχετικά Άρθρα
Μια κλήση 911 για να προσευχηθούμε για την Ιερουσαλήμ
Σας ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία σας βοηθώντας τους Εβραίους να κάνουν τον Αλίγια στο Ισραήλ

Ο Johnnie Moore του ομίλου Kairos δήλωσε σε έναν δημοσιογράφο σήμερα το πρωί, ο οποίος εξέφρασε την εικασία του για την ανακοίνωση ότι πολλοί ευαγγελιστές πιστεύουν ότι "η μετακίνηση της πρεσβείας είναι πολιτικού ενδιαφέροντος, αλλά η ονομασία της Ιερουσαλήμ είναι κάτι παραπάνω από αυτό · είναι θεολογικής σημασίας για την κοινότητά μας".

Το Charismanews.com θα αναφέρει τι συμβαίνει την Τετάρτη καθώς και πότε θα γίνει επίσημη απόφαση για τη μετακίνηση της πρεσβείας. Προς το παρόν, οι σημαντικότεροι πιστοί προσεύχονται "για την ειρήνη της Ιερουσαλήμ" καθώς οι αποφάσεις αυτές ανακοινώνονται και θεσμοθετούνται.

Σήμερα, έλαβα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Ευαγγελιστή Alveda King ζητώντας επίσης προσευχή για αυτή την απόφαση. "Ο Πρόεδρος Τράμπα βρίσκεται σε ρεκόρ διαθήκης υπό την υπόσχεση ότι η στήριξή του προς το Ισραήλ, υπό τις« προσευχές μας για την ειρήνη της Ιερουσαλήμ », ενθαρρύνει την απόδειξη ότι ο Θεός μας ευλογεί».

https://www.charismamag.com/
Μοιραστείτε αυτό και ενθαρρύνετε τους άλλους καθώς συγκροτούμε μαζί για να προσευχηθούμε για αυτή τη σημαντική ανακοίνωση την Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...