Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Μια φυσική προσέγγιση για την αύξηση της επιδημίας υγείας

Η σύγχρονη έρευνα δείχνει ότι πάνω από το 93% του παγκόσμιου πληθυσμού θα συναντήσει τουλάχιστον ένα από αυτά τα τρία θέματα στη ζωή τους. Με την πρόοδο της επιστήμης, της τεχνολογίας και της κατανόησης του ανθρώπινου σώματος, οι εταιρείες αυτές στοχεύουν να καταστήσουν αυτούς τους κινδύνους για την υγεία ένα πράγμα του παρελθόντος. Η χρήση μιας φυσικής προσέγγισης πιστεύεται ότι είναι το κλειδί για το να θεραπεύσει κανείς το σώμα και όχι να εξαρτάται χημικά από ουσίες που μπορεί να βλάψουν σε άλλες περιοχές.
Υπέρβαρος?
Η ανακάλυψη απώλειας βάρους τόσο σημαντική, το Harvard προσπαθεί να αποκτήσει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για αυτό



Τώρα ζούμε σε έναν κόσμο όπου περισσότεροι άνθρωποι είναι παχύσαρκοι, τότε υποβαθμισμένοι. Από το 1975, ο ρυθμός των παχύσαρκων ανδρών τριπλασιάστηκε και οι γυναίκες διπλασιάστηκαν. Ακόμη και μέτρια παχυσαρκία μπορεί να διαρκέσει τρία χρόνια από το προσδόκιμο ζωής. Η σοβαρή παχυσαρκία μπορεί να μειώσει τη ζωή ενός ατόμου κατά 10 χρόνια, το ίδιο αποτέλεσμα με τη διάρκεια ζωής του καπνίσματος .

Όχι μόνο η παχυσαρκία είναι θανατηφόρα, αλλά έχει και πολλά ψυχοκοινωνικά αποτελέσματα. Στις δυτικές κουλτούρες, όπου το ιδανικό της φυσικής ελκυστικότητας είναι η λεπτότητα, οι παχύσαρκοι άνθρωποι υποφέρουν από πολλαπλά μειονεκτήματα. Συχνά κατηγορούνται για την κατάστασή τους και υπόκεινται σε διακρίσεις. Τα παχύσαρκα άτομα μπορούν να θεωρηθούν ως τεμπέληδες για την αδυναμία τους να χάσουν βάρος. Αυτό καθιστά κοινό για τους παχύσαρκους ανθρώπους να έχουν λιγότερες ή καθόλου ρομαντικές σχέσεις και χαμηλότερα εισοδήματα . Οι παχύσαρκοι δεν πρέπει μόνο να αγωνίζονται με σωματικές αναπηρίες, αλλά λόγω της διάκρισης, η ποιότητα ζωής τους μειώνεται σημαντικά. Ο μεταβολισμός είναι εν μέρει γενετικός και εκτός ελέγχου, αλλά υπάρχουν πολλές προσεγγίσεις που μπορείτε να κάνετε για να κατακτήσετε την απώλεια βάρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...