Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Προσβολή του κοινοβουλίου με ύβρεις για Καμμένο και ψεύδη για Νικοπούλου

Τελικά ποιος λέει την αλήθεια; Ο κ. Λαγός από το βήμα της Βουλής ή η κ. Νικοπούλου στο δικαστήριο με τους δημοσιογράφους της ΦΩΝΗΣ

Σε μια απίστευτη προσβολή του θεσμού του Κοινοβουλίου προέβη την Πέμπτη 9/11 ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Γιάννης Λαγός στο επικοινωνιακό σόου που έστησε προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της ιδιωτικής εταιρείας της κ. Χαρίκλειας Νικοπούλου.


Επιτιθέμενος στον Υπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Πάνο Καμμένο με υποτιμητικές εκφράσεις όπως «αυτός που παριστάνει τον Υπουργό» και «ξεφτιλισμένος» παραποίησε και διαστρέβλωσε από το βήμα της Βουλής την πραγματικότητα για κομματικά και προσωπικά οφέλη.

Χαρακτηριστικά για την κ. Χαρίκλεια Νικοπούλου δήλωσε πως «επιτελεί εθνικό έργο στην Θράκη» αλλά και το ότι «αποσπάστηκε στην Χρυσή Αυγή γιατί έκρινε ότι μόνο η Χρυσή Αυγή είναι αυτή που προσπαθεί και μάχεται για τα ελληνικά ιδεώδη».



Αναλυτικά, ο βουλευτής Γιάννης Λαγός δήλωσε: «Ο λόγος που εκδιώχθηκε η Χαρά Νικοπούλου έχει να κάνει με το γεγονός ότι μετά από χρόνια η συγκεκριμένη κυρία πήρε απόσπαση στην Χρυσή Αυγή γιατί έκρινε ότι μόνο η Χρυσή Αυγή είναι αυτή που προσπαθεί και μάχεται για τα ελληνικά ιδεώδη και για τον αγώνα της πατρίδας μας. Εκεί έγινε μια κουβέντα με τον Πάνο Καμμένο και του ζητήσαμε βάζοντας πάνω απ’ όλα το εθνικό καλό και το εθνικό συμφέρον να ακυρωθεί αυτή η απόφαση και να παραμείνει ο χώρος στη Χαρά Νικοπούλου η οποία είναι ένα διαμάντι της ελληνικής κοινωνίας η οποία έχει κυνηγηθεί και χτυπηθεί από ανθρώπους που δηλώνουν Τούρκοι μέσα στην Θράκη μας. Ο Υπουργός έδωσε τον λόγο του αλλά τέτοιοι άντρες φυσικά και δεν έχουν λόγο γιατί είναι παρτάκηδες. Είπε ότι βέβαια επιτελεί εθνικό έργο η Χαρά Νικοπούλου και θα τον κρατήσει τον χώρο αυτό. Εν συνεχεία και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η ίδια η Χαρά Νικοπούλου της είπε ότι ναι μεν το είχε υποσχεθεί αυτό αλλά δεν ήξερα ότι είσαι αποσπασμένη στη Χρυσή Αυγή. Και του λέει η Νικοπούλου ‘’δηλαδή αν φύγω από την Χρυσή Αυγή ο χώρος θα παραμείνει’’ και γυρίζει ο Καμμένος ‘’ναι φύγε και ο χώρος θα παραμείνει σε σένα’’. Αυτός είναι ο ξεφτιλισμένος Υπουργός Εθνικής Άμυνας ο οποίος βάζει το κομματικό και προσωπικό του συμφέρον πάνω από το εθνικό καλό. Αυτή είναι η κυβέρνηση που μας κυβερνά. Αυτά είναι τα αίσχη που γίνονται. Και γι αυτό είναι τόσο μεγάλος ο πόλεμος εναντίον της Χρυσής Αυγής».

Χαρίκλεια Νικοπούλου: «Δεν γνωρίζω ποιο είναι το εθνικό μου έργο, θα πήγαινα και στον ΣΥΡΙΖΑ»

Όλα τα παραπάνω φυσικά που λέχθηκαν από τον κ. Λαγό έχουν διαψευστεί ήδη από την ίδια την κ. Νικοπούλου κατά τη διάρκεια της δίκης με τους δημοσιογράφους της ΦΩΝΗΣ στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2017.

Τότε και ενώπιον της Δικαιοσύνης η κ. Νικοπούλου απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Εισαγγελέως αποποιήθηκε του «εθνικού της έργου» στην Θράκη λέγοντας πως «δεν γνωρίζω ποιο είναι αυτό» ενώ σε ερώτηση του ιδιοκτήτη της ΦΩΝΗΣ Λευτέρη Γλερίδη για την απόσπαση της στο γραφείο του βουλευτή Μαγνησίας κ. Ηλιόπουλου απάντησε ότι: «Αποσπάστηκα στο γραφείο του κ. Ηλιόπουλου επειδή τα γραφεία του δεν στεγάζονται πουθενά και ως εκ τούτου θα μπορούσα να εργάζομαι από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας. Δεν έχω σχέση με την Χρυσή Αυγή και αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος της απόσπασης μου. Για τον ίδιο λόγο θα μπορούσα να πάω ακόμα και στον ΣΥΡΙΖΑ».

Να υπενθυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης οι δημοσιογράφοι ζήτησαν με γραπτό αίτημα που κατατέθηκε στην έδρα την σύλληψη για ψευδορκία της κ. Χαρίκλειας Νικοπούλου.

Το ερώτημα που γεννάται εύλογα απ’ όλα τα παραπάνω είναι το εξής: Ποιος είπε τελικά την αλήθεια; Ο κ. Λαγός σήμερα (9/11) από το βήμα της Βουλής ή η κ. Νικοπούλου στις 21 Σεπτεμβρίου ενώπιον της Δικαιοσύνης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...