Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Εκδηλώσεις στην Καβάλα για την Ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα

Aναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 22 και τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας του Μακεδονικού Αγώνα, θα πραγματοποιηθούν στην Καβάλα την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 οι παρακάτω εκδηλώσεις:


Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Περιφερειακών και Δημοτικών καταστημάτων, Ν.Π.Δ.Δ., Τραπεζών, Ν.Π.Ι.Δ. του Νομού, από την ανατολή μέχρι την δύση του ηλίου της 22ης Οκτωβρίου 2017
Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων, Περιφερειακών και Δημοτικών καταστημάτων, Ν.Π.Δ.Δ., Τραπεζών, Ν.Π.Ι.Δ. του Νομού, κατά τις βραδινές ώρες της 22ης Οκτωβρίου 2017

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

10:30 ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και ομιλία από τον κ. Θεόδωρο Τζατζάρη, Ταξχο ε.α., πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού- Παράρτημα Καβάλας και δημοτικό σύμβουλο Καβάλας.

20:30 Εκδήλωση με θέμα τον «Μακεδονικό Αγώνα» με ομιλητή τον κ. Κωνσταντίνο Χιόνη, Ιστορικό και πρόεδρο της Θασιακής Ένωσης Νομού Καβάλας στην αίθουσα συνεδριάσεων «Νικόλαος Μάρτης» της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, την οποία διοργανώνει ο Σύλλογος Δυτικομακεδόνων Ν. Καβάλας.
Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Πραγματοποίηση ομιλιών στα Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια του Νο
μού για τον Μακεδονικό Αγώνα, με μέριμνα των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Διευθύνσεων των σχολείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...