Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Σομαλοί Γυναίκα στις ΗΠΑ Ξυλοδαρμό Ασυνείδητο από White Man, ενώ προσπαθεί να βοηθήσει άλλο μουσουλμάνα

Warsame ξυλοκοπήθηκε τις αισθήσεις του. | Φωτογραφία: Facebook / ΚΑ

Ομάδες που υποστηρίζουν το θύμα έχει έκλεισε την επίθεση ως έγκλημα μίσους και έχουν ζητήσει μια αστυνομική έρευνα.


Μια Σομαλή, ξυλοκοπήθηκε άγρια ​​από έναν λευκό άνδρα αφότου παρενέβη όταν ήταν ενοχλητικό άλλη μουσουλμάνα γυναίκα το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με το κεφάλαιο Columbus του Συμβουλίου της Αμερικανο-ισλαμικών Σχέσεων.




Σύμφωνα με ενημέρωση από τις ΚΑ, ο εισβολέας έδωσε συνέντευξη από την αστυνομία, αλλά απελευθερώθηκε χωρίς χρέωση. Rahma Warsame, μια ανύπαντρη μητέρα, ξυλοκοπήθηκε τις αισθήσεις του από τον άνθρωπο, ο οποίος φώναξε, «Θα όλα σταλεί πίσω στην Αφρική!» Πριν από άγρια επίθεση της. Ήταν έφυγε με το «τέσσερα δόντια που λείπουν, ένα άσχημα πρησμένο πρόσωπο, σπασμένο χείλη και πρησμένα μύτη,» σύμφωνα με την περιγραφή στην καμπάνια crowdfunding , που ξεκίνησε να την υποστηρίξει.

ΚΑ-Columbus οργάνωσε μια συνέντευξη Τύπου την Κυριακή, όπου κατήγγειλε την επίθεση ως έγκλημα μίσους και ζήτησε έρευνα από το Αστυνομικό Τμήμα του Κολόμβου.


Η επίθεση έρχεται λίγες μόλις μέρες μετά από δύο άνδρες είχαν δολοφονηθεί, και ένας άλλος τραυματίστηκε σε Πόρτλαντ, Όρεγκον , με άσπρος ρατσιστής, αφού οι τρεις παρενέβη στη λεκτική επίθεση του δύο νεαρές γυναίκες σε ένα τρένο, ένα μουσουλμανικό.

«Το γεγονός ότι ο δράστης δεν συνελήφθη και δεν χρεώθηκε εγείρει σοβαρές ανησυχίες και στέλνει ένα πολύ επικίνδυνο μήνυμα», δήλωσε η Jennifer Nimer, εκτελεστικός διευθυντής των ΚΑ-Columbus και ένας από τους δικηγόρους για το θύμα, ανέφερε Ανθρακούχο τηλεόραση.


ΣΧΕΤΙΚΑ:
Survivor των Ρατσιστική επίθεση Πόρτλαντ αναγκαστεί να στηριχθεί στο GoFundMe στα δικαστικά έξοδα Φροντίδα Υγείας

«Μετά από όσα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα στο Πόρτλαντ, η αστυνομία σε ολόκληρη τη χώρα θα πρέπει να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα ότι εγκλήματα μίσους δεν θα γίνει ανεκτή. Ζητάμε την επιβολή του νόμου να ερευνήσει αυτό ως έγκλημα μίσους και να φέρουν τον δράστη ενώπιον της δικαιοσύνης αμέσως πριν αυτός διαπράττει άλλη πράξη βίας.»

Ο ακτιβιστής οργάνωση Ναι μπορούμε να Κολόμβος εξέδωσε παρόμοια δήλωση κατά την επίθεση.

«Δεν υπάρχει χώρος για μίσος ή μισαλλοδοξία στο Columbus, και πιστεύουμε ακράδαντα καταγγείλει την παρούσα αηδιαστικό την επίθεση,» η ομάδα δήλωσε. «Ναι μπορούμε να Columbus καλεί για μια έρευνα σχετικά με το περιστατικό αυτό και για τον εισβολέα να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης ... Αν ισχυρίζονται ότι είναι μια ευκαιρία Πόλη, τότε θα πρέπει επίσης να είναι μια ασφαλής πόλη για όλους.»

«Τραυματισμένη» 12-year-old γιος του θύματος, σύμφωνα με την περιγραφή καμπάνια crowdfunding, μένει με συγγενείς, ενώ Warsame αναρρώνει από τα τραύματά της στο νοσοκομείο όπου εργάζεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...