Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Πήραμε λεφτά , υποσχέσεις και πάμε παρακάτω …

Είναι γεγονός οτι η Ελληνική πλευρά και προσωπικά ο ίδιος ο Τσίπρας ήθελε να πάειπαρακάτω και για τον λόγο αυτό ήταν αποφασισμένος να πάρει ότι του δώσουν.

Αύτό έγινε στην συνεδρίαση του Eurogroup την περασμένη εβδομάδα στο Λουξεμβούργο.

Οι δανειστές που είχανε περίπου την ίδια διάθεση με την δική μας , μας δώσανε μεγαλύτερη δόση και γίνανε πιο σαφείς στις υποσχέσεις τους για την μείωση του χρέους.



Καταλαβαίνετε οτι τα περί “συγκεκριμένων μέτρων για το χρέος “ αλλιώς δεν θα εφαρμόσουμε τα μέτρα πήγανε για άλλη μια φορά περίπατο.

Αυτό που έμεινε ήταν τα 8,5 που θα πάρουμε και είναι μια ενισχυμένη δόση στο πλαίσιο της προσπάθειας να χρυσωθεί το χάπι αλλα και πιο συγκεκριμένες υποσχέσεις για την ελάφρυνση του χρέους μετά το τέλος όμως του προγράμματος το 2018.

Και όλα αυτά σε μια συνεδρίαση που για άλλη μια φορά κυριάρχησε η πολιτική Σόϊμπλε ο οποίος απέδειξε οτι είναι πιο ισχυρός απο όσο φαντάζονται όλοι και κυρίως εμείς οι έλληνες.

Όπως ήταν βεβαια αναμενόμενο στο εσωτερικό της χώρας τα αποτελέσματα του πρόσφατου Eurogroup ερμηνεύτηκαν διαφορετικά απο κυβέρνηση και αντιπολίτυεση με τον έλληνα φορολογούμενο πολίτη να συνεχίζει μόνος του και αβοήθητος να δίνει την καθημερινή μάχη της επιβίωσης.

Με όλα αυτά μέτρα που έχει ψηφίσει η κυβέρνηση του Τσίπρα τα τελευταία χρόνια η καθημερινότητα στην Ελλάδα έχει γίνει πολύ δύσκολη και για τους συνταξιούχους και για τους μισθωτούς αλλα κυρίως για τις επιχειρήσεις που καλούνται για άλλη μια φορά να σηκώσουν το μεγαλύτερο φορτίο.

Στην Ελλάδα του 2017 κυριαρχούν οι δεσμεύσεις αφού εκατομμύρια έλληνες φορολογούμενοι πολίτες βλέπουν καθημερινά τους λογαριασμούς τους να αδειάζουν απο χρέη στην εφορία ακόμα και των 500 ευρώ.

Εχει ξεκινήσει το σχέδιο εξόντωσης όλων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και θα πρέπει εκτός απο την ελάφρυνση του χρέους η κυβέρνηση να κυνηγά και την χαλάρωση αυτών των μέτρων που μας έχουν στήσει στα 11 μέτρα.

Όσο αφορά τον καιρό για άλλο ένα Σαββατοκύριακο ήταν άστατος με βροχές και λιγότερεςκαταιγίδες.

Και δεν ήταν μόνο τα φαινόμενα αλλά και η πτώση της θερμοκρασίας που έκανε το σκηνικό άκρως Φθινοπωρινό.

Οι επαγγελματίες δικαιολογημένα γκρινιάζουν αφού είναι το τρίτο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού που το πετάμε στην θάλασσα.

Συμφωνα με την σημερινή πρόβλεψη της ΕΜΥ την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε ο καιρός θα είναι καλύτερος η θερμοκρασία θα ανέβει αλλά πάλι για την Παρασκευή υπάρχει η πρόβλεψη για ασθενείς βροχούλες.

Πάντως είναι η πρώτη εβδομάδα που υπάρχει πρόβλεψη ακόμα και για 32 βαθμούς.

Κόλαση η Ειρήνη Κολιδά στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου “Στην υγεία μας ρεπαιδιά” με ένα φόρεμα άκρως αποκαλυπτικό που το λιγότερο κολάκευε τις φοβερές αναλογίεςτου σώματος της.

Δίπλα της και ο γνωστός Πάνος που πραγματικά δεν μας λέει τίποτα παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κάνει.

Αντίθετα η Ειρήνη Κολιδά είναι μια γυναίκα που αν και έφυγε νωρίς απο το παιχνίδι έχουμε πολλούς λόγους για να την θυμόμαστε.

Όσο αφορά το παιχνίδι έχει μπεί στην τελική του ευθεία και μετά την αποχώρηση ενός ακόμα παίκτη που πιθανότητα θα είναι η Βαλαβάνη τελειώνει απο τον Άγιο Δομίνικο και επιστρέφει στην Ελλάδα και στην Ρόδο για το μεγάλο τελικό όπου φαβορί είναι ο Ντάνος.

Οσα και αν πάρει ο Ντάνος απο το παιχνίδι αν είναι ο νικητής θα έχει την δυνατότητα να βγάλει τα τριπλάσια αν κάνει σωστή διαχείριση της κατάστασης εστιάζοντας στα πιτάκια που έφτιαχνε μέσα στο παιχνίδι.

Είναι καλή είδηση οτι τελικά ο δρόμος του Παληού δεν θα κλείσει και οτι επίσης το έργο θα έχειολοκληρωθεί πολύ πριν τις αρχικές εκτιμήσεις που σημαίνει οτι μπορεί και στο επόμενοδεκαήμερο να είναι όλα ΟΚ !

Άντε και άλλο κακό να μην μας βρεί.

Έγινε το ξεκίνηνα της νέας αγωνιστικής σαιζόν για τον ΑΟΚ με την επίσημη πλέον ανακοίνωσητων Ανυφαντάκη για το πόστο του προπονητή αλλά και του Αντωνιάδη του Γιάννη για το πόστοτου γενικού αρχηγού.

Φαίνεται οτι ο ΑΟΚ ξεκινάει φέτος με μικρότερο καλάθι αλλά είναι σίγουρο οτι θα κάνει μια ανταγωνιστική ομάδα με νεαρούς παίκτες εστιάζοντας παράλληλα και στην οργάνωση.

Για τους στόχους της ομάδας θα παίξει μεγάλη σημασία το μέλλον της Δόξας και σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται την νέα χρονιά.

Φέτος περισσότερο απο άλλη χρονιά η ομάδα θέλει την βοήθεια του κόσμου γιατί δεν υπάρχουν ούτε επενδυτές , ούτε χορηγοί.

Υπάρχει μόνο ο Ερασιτέχνης που την τρέχει και αγάπη για το καραβάκι.
Κατά τα άλλα πάμε καλά και είναι σίγουρο οτι περιμένουμε τα καλύτερα.

Να έχετε υπόψη σας οτι τώρα ξεκινάει το καλοκαίρι και οτι απο εδώ και μετά θα πρέπει ναφορτσάρουμε προκειμένου να καλύψουμε το χαμένο έδαφος.

Όπως και να έχει εμείς δεν χάνουμε ούτε την καλή μας ψυχολογία ούτε τον αυθορμητισμό μας.

Παραμένουμε αισιόδοξοι γιατί είναι προτιμότερο απο το να τα βάψουμε μαύρα και περιμένουμε τα καλύτερα που είναι μπροστά μας.

Θα τα ξαναπούμε και πάλι αύριο το πρωί.

Καλή σας ημέρα καλή εβσδομάδα και καλό κουράγιο.

Δεν υπάρχει πλέον εβδομάδα που να μην χρειάζεται κουράγιο στην Ελλάδα.

με το 1 με το 2 με το 3 :


proininews.gr


ΑΛΟΡΑ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...