Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

ΑΡΑΒΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΜΟΥΦΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Αναλαμβάνει να καλύψει τα δικαστικά έξοδα της Αγωγής που θα καταθέσει ο Μουφτής της Ξάνθης, για την επιδρομή-εισβολή της Αστυνομίας στο σπίτι του – Θα αξιώσει αποζημίωση ενός εκατομμυρίου Ευρώ – Οι αμοιβές των …απλήρωτων Μουσουλμάνων !!!


Μετά την ZIRAAT BANK που επιχειρεί σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Ρόδο, τώρα και μία άλλη Τράπεζα, αραβικών συμφερόντων απλώνει τα πλοκάμια της στην Θράκη.



Από δημοσιογραφικούς κύκλους της Θεσσαλονίκης έφθασε η πληροφορία πως από μια αραβική τράπεζα, που ενδιαφέρεται για την χρηματοδότηση επενδύσεων στην περιοχή της συμπρωτεύουσας, στην Χαλκιδική και στα Βαλκάνια, θα υπάρξει προσφορά και για την χρηματοδότηση του έργου των Μουφτειών της Θράκης.

Ιδιαίτερα ελέχθη πως η αραβική τράπεζα θα αναλάβει πλήρως το σύνολο των όποιων δικαστικών δαπανών που θα απαιτηθούν για την εξέλιξη της αγωγής που δικαιούται να καταθέσει ο Μουφτής Ξάνθης ή οι κληρονόμοι και οι συγγενείς του, κατά της παράνομης εισβολής-επιδρομής της αστυνομίας, προ μηνός στην κατοικία του.

Πάντως, επιπλέον λέγεται πως για την επιδρομή αυτή δεν είχε καμία γνώση η ηγεσία της Αστυνομίας.

Φαίνεται πάντως ότι ο Μουφτής Ξάνθης, λόγω του ραμαζανίου (που τελειώνει στα μέσα του επόμενου μήνα) θα αποφασίσει μόνο μετά, για το τι θα κάνει, παρά το ότι οι δικηγόροι του τον συμβουλεύουν ότι από την δικαστική εξέλιξη της αγωγής, θα λάβει ως αποζημίωση ποσό πολύ μεγαλύτερο του ενός εκατομμυρίου Ευρώ (1.000.000 ευρώ).

Επίσης ελέχθη πως η Αραβική τράπεζα υπόσχεται να προκαταβάλει όλα αυτά τα δικαστικά έξοδα, σε λογαριασμό, σε οποιαδήποτε τράπεζα στον κόσμο, ή σε οποιοδήποτε Ίδρυμα, που θα είναι της επιλογής των θυμάτων και πως οι Άραβες θα πάρουν πίσω, ένα μέρος μόνο των δικαστικών δαπανών από την διεκδίκηση αυτής της αποζημιώσεως που θα επιδικασθεί από τα δικαστήρια, ως προσφορά τους και ως συμμετοχή τους στην πλήρη αποκάλυψη της αλήθειας!

Δηλαδή τα “θύματα” θα πάρουν πρακτικά ίσως και διπλάσιο ποσό, αφού δεν θα έχουν ξοδέψει ούτε 1 ευρώ σε όλη την πολύμηνη ή και πολυετή ίσως δικαστική διαδικασία.

Επιπλέον ακούστηκε, από την ίδια πηγή, κάτι το πρωτοφανές, πως δηλαδή το ελληνικό κράτος καθυστερεί, εδώ και 9 μήνες, μισθούς Μουσουλμάνων υπαλλήλων.

Και για αυτό οι ίδιοι ανέφεραν πως μόλις ο Μουφτής καταθέσει την αγωγή του, αμέσως η αραβική τράπεζα θα εξοφλήσει αυτούς τους υπαλλήλους και μαζί με όλα τα οφειλόμενα θα αποδώσει και όλους τους νόμιμους τόκους από αυτήν την 9μηνη καθυστέρηση της πληρωμής τους από το κράτος και μετά η αραβική τράπεζα θα τα αξιώσει όλα, ώστε να εξοφληθεί και εκείνη πλήρως από το Ελληνικό κράτος που τα χρωστά στους υπαλλήλους.

Αν δεν καταλάβατε τι σημαίνουν τα προηγούμενα που διαβάσατε, τότε σας θυμίζουμε ότι η ZIRAAT BANK χρηματοδοτεί ως χορηγός την Εθνική ομάδα της Βοσνίας, της Μουσουλμανικής Χώρας που βρίσκεται στην καρδιά των Βαλκανίων.

Οι μηχανισμοί επιρροής και επεκτατισμού χρησιμοποιούν σήμερα το χρήμα.

Και το χρήμα αυτό ετοιμάζεται να παροχετευθεί και από Αραβική τράπεζα στην Κεντρική Μακεδονία και στην Θράκη.

Να μην ξεχνάτε ακόμη ότι το τζαμί της Ξάνθης χρηματοδοτείται από την Σαουδική Αραβία.

Βγάζετε συμπέρασμα;

Σ. Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...