Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΚΑΒΑΛΑ

Εντός των ημερών αναμένονται όλες οι αποφάσεις του δικαστηρίου για τις αγωγές των απολυμένων της ΒΦΛ. Χθες υπήρξε η πρώτη απόφαση του Πρωτοδικείου Καβάλας που ακυρώνει δύο απολύσεις, δικάζει στους δύο εργαζόμενους ποσά που φθάνουν τις 20.000 ευρώ στον κάθε ένα. Σύμφωνα με την απόφαση οι μηνύσεις που κατέθεσαν σε βάρος των απολυμένων οι εταιρίες της ΒΦΛ είναι προσχηματικές. Ικανοποίηση για την πρώτη απόφαση από πλευρά του σωματείου.

Κηδεύεται αύριο στο Κρυονέρι 23χρονος που σκοτώθηκε τη Δευτέρα σε τροχαίο ατύχημα που έγινε στη Σαντορίνη. Ο νεαρός Καβαλιώτης εργάζονταν σε ξενοδοχειακή επιχείρηση του νησιού. Με κοινή απόφαση των υπουργών Σκουρλέτη και Βασιλειάδη προσλαμβάνεται μόνιμος υπάλληλος στην Π.Ε. Καβάλας κολυμβητής τοπικού συλλόγου που το 2001 είχε παγκόσμια διάκριση. Αρχές Ιουλίου αυξάνονται τα ενεργά κρεβάτια της ΜΕΘ του Νοσοκομείου. Από 6 που είναι σήμερα θα γίνουν 9. Έπιασαν δουλειά για τα επόμενα δύο χρόνια 7 επικουρικοί γιατροί. Αύριο κάτοικοι του Παληού συναντούν τη Δήμαρχο προκειμένου να ζητήσουν βοήθεια για τα θέματα που ανακύπτουν σε 100 περίπου ιδιοκτησίες κι έχουν σχέση με τους δασικούς χάρτες.



Αθωώθηκε χθες στο Πταισματοδικείο σε υπόθεση επίθεσης σκύλου σε πεζό, ο αντιδήμαρχος Ζήσης Μπόνιας. Στο Νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται 49χρονος Ινδός, μέλος του πληρώματος του κρουαζιερόπλοιου που ήταν στο λιμάνι τη Δευτέρα. Επίκαιρη ερώτηση για το ίδρυμα Αγία Μαρίνα θα καταθέσει την ερχόμενη εβδομάδα ο Ν. Παναγιωτόπουλος. 4 POS λειτουργούν στις υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας ώστε να γίνονται πληρωμές και με πιστωτικές κάρτες. Συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου. Συνεχίζονται το πρωί οι ενημερωτικές εκδηλώσεις στα ΚΑΠΗ με θέμα την ανακύκλωση.



Αρχίζουν το απόγευμα στο Μουσείο οι εκδηλώσεις των Ελευθερίων. Σήμερα εγκαινιάζεται έκθεση 25 φωτογραφιών και καρτ ποστάλ της Καβάλας, προερχόμενες από αρχείο δικηγόρου και μουσικού της Θεσσαλονίκης. Σήμερα το απόγευμα στο Όσκαρ εκδήλωση για την παγκόσμια μέρα του εθελοντή αιμοδότη. Στις 7.30 στη Δ. Βιβλιοθήκη παρουσιάζεται το βιβλίο που έγραψαν ο Αργύρης Κολιός και η Ιουλία Τσατσούλη. Το βράδυ στη Στέγη θεατρική παράσταση «Το Δέντρο» με τον Νίκο Μαγδαληνό.



Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ Γιάννης Αντωνιάδης προορίζεται για τη θέση του γενικού αρχηγού στην ομάδα. Συνεργασία της Ένωσης με τους Πάνθηρες. Στις 12 Αυγούστου οι εκλογές για τη νέα διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...