Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΚΑΒΑΛΑ

Ποσό 400.000 ευρώ έβαλε ήδη στο ταμείο του ο Δήμος Καβάλας από εισφορές σε χρήμα οικοπεδούχων του Περιγιαλίου. Αυτό ανακοίνωσε χθες ο αντιδήμαρχος Δημοσθένης Τουλκίδης, υπενθυμίζοντας ότι τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν όλα για έργα υποδομής στην ίδια περιοχή. Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν από τις πληρωμές των πολιτών τους τελευταίους μήνες. Στο μεταξύ ο Δήμος Καβάλας ερευνά υπόθεση κλοπής μεταλλικών κάδων απορριμμάτων από το στρατόπεδο Κωτσάλου. Το περιστατικό φέρεται να έγινε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Οι κάδοι είχαν βλάβη κι είχαν αποσυρθεί από τους δρόμους της πόλης αφού είχαν αντικατασταθεί με καινούργιους.



Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Υποδομών Σπίρτζη είχε χθες το απόγευμα η Δήμαρχος. Ο κ. Σπίρτζης φέρεται να παραδέχθηκε ότι είναι λάθος το σημείο των διοδίων στην Παράκαμψη. 10 Δήμαρχοι που ενδιαφέρονται για τα διόδια συναντήθηκαν χθες στο Δημαρχείο. Θα επιδιώξουν συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών. Τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη αντίστοιχη συνάντηση Περιφερειαρχών.



Ομοίωμα χειροβομβίδας βρέθηκε χθες στο Περιγιάλι, στη μέση του δρόμου. Ελεύθερος αφέθηκε νεαρός οδηγός αυτοκινήτου που χθες είχε επεισόδιο με τροχονόμο όταν ο τελευταίος του βεβαίωσε παράβαση για παράνομη στάθμευση στην οδό Βενιζέλου. Συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Συνεντεύξεις τύπου το πρωί στο ΤΕΙ, στο ΚΚΕ, στον σύλλογο Πνοή. Το μεσημέρι στην Ομοσπονδία σύσκεψη για το παρεμπόριο. Άργησαν αλλά πληρώνονται κανονικά οι μαθητικές μεταφορές, δήλωσε χθες ο Θ. Μαρκόπουλος. Περιπτώσεις κλοπών σε χωριά του Ν. Καβάλας εξιχνίασε η Αστυνομική Διεύθυνση. Κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για τα νέα διόδια στην Εγνατία οδό από τον Γιάννη Πασχαλίδη.



Αύριο βράδυ η γιορτή του αγρότη στη Νέα Καρυά. Στη δημοσιότητα πρόγραμμα εκδηλώσεων του πολιτιστικού συλλόγου Ελευθερούπολης και της δημόσιας βιβλιοθήκης Ελευθερούπολης. Και φέτος το Καλοκαίρι θερινό σχολείο τέχνης στα Λιμενάρια.



Με τον Ερασιτέχνη προχωρά διοικητικά ο ΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο αφού δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον επενδυτή. Σύντομα οι πρώτες αποφάσεις οργάνωσης της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...