Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΚΑΒΑΛΑ

Εντός της ημέρας συναντώνται στην Αθήνα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που εκλέγονται σε νομούς που διατρέχει η Εγνατία οδός. Συζητούν την αύξηση των σταθμών διοδίων όπως αυτή προκύπτει από την πρόσφατη Κοινή Υπουργική Απόφαση. Στη συνάντηση είναι πιθανόν να παραστεί ο Πρόεδρος της Εγνατίας οδού ΑΕ. Οι κυβερνητικοί βουλευτές δηλώνουν αποφασισμένοι είτε να «παγώσουν» το περιεχόμενο της Κ.Υ.Α., είτε να το αλλάξουν. Τα διόδια στην Παράκαμψη θα συζητηθούν την Πέμπτη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας.



Το πρωί στο γραφείο του Θ. Μαρκόπουλου σύσκεψη των Δημάρχων για τα προβλήματα στην Πολεοδομία. Γεωτρύπανο εταιρίας από τη Ρουμανία στον κόλπο της Καβάλας, πιθανή συνεργασία του με την Ενεργειακή Αιγαίου. Ξανάρχισε το έργο στο νέο λιμάνι, μέσω του οποίου εξασφαλίζεται επιπλέον κρηπίδωμα 500 μέτρων. Ήταν σταματημένο έναν χρόνο. Τουριστική επένδυση στην αγορά του Αγίου Νικολάου όπου παλιά βιοτεχνία ρούχων θα μετατραπεί σε επιχείρηση ενοικιαζομένων δωματίων. Με καθυστέρηση δύο χρόνων η ΔΕΥΑΚ έλυσε πρόβλημα διαρροής δικτύου στην οδό Ηρακλείου, η οποία επηρέαζε διαμερίσματα πολυκατοικίας. Χθες διαρροή του δικτύου της ύδρευσης στον κεντρικό δρόμο του Παληού.



28 δενδρύλλια χασίς ξεριζώθηκαν από προσωπικό του Λιμεναρχείου σε περιοχή κοντά στη Ν. Καρυά. Πορεία αναρχικών το μεσημέρι του Σαββάτου στο κέντρο της πόλης. Με ειδική διαδικασία για να γίνει γρήγορα, το απαραίτητο έργο καθαρισμού του φράγματος των Μαριών. Οι μνημονιακοί νόμοι ίσως κατάργησαν ήδη τον δακτύλιο στο κέντρο της πόλης, εντός του οποίου απαγορεύεται η ίδρυση και λειτουργία ιχθυοπωλείων. Μεγάλη η επιτυχία της Λευκής Νύχτας στην Ελευθερούπολη. Νέα υπόσχεση για στελέχωση του ΕΚΑΒ Θάσου εντός του μήνα. Την Κυριακή λόγω βλάβης ήταν προσωρινά εκτός δρομολογίων στη γραμμή του Πρίνου το φέρι μποτ «Νήσος Θάσος». Αύριο συναντά την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνίαδης.



Το CNN Ελλάδας προτείνει για τα Καλοκαιρινά μπάνια την παραλία της Μακρύαμμου στη Θάσο. Για την χθεσινή παγκόσμια μέρα Περιβάλλοντος υπήρξαν ανακοινώσεις από το ΤΕΕ και το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο. Πολύς κόσμος στις εκδηλώσεις της Κεραμωτής και της Νικήσιανης.



Δεν θα παραμείνει στον πάγκο της Ένωσης ο Νίκος Πενταζίδης. Περιορισμένες αλλαγές στη διοίκηση του Ορφέα Ελευθερούπολης μετά την πρόσφατη γ.σ. Αύριο το απόγευμα λήγει η προθεσμία του Ερασιτέχνη για να υπάρξει ενδιαφερόμενος επενδυτής στον ΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...