Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΚΑΒΑΛΑ

Οι δικηγόροι Δημήτρης Μέλισσας κι Οδυσσέας Καραγιαννακίδης ετοιμάζουν για λογαριασμό του Δήμου Καβάλας την προσφυγή στο ΣτΕ σχετικά με τα διόδια στην Παράκαμψη. Τα επιχειρήματα των δύο νομικών ενισχύονται από την έρευνα επιστημονικής επιτροπής του ΤΕΙ, η οποία εντόπισε 8 σημεία στα οποία η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων των διοδίων πάσχει. Η έρευνα του ΤΕΙ παραδόθηκε χθες στη Δήμαρχο ενώ σήμερα θα παραδοθεί στον αντιπεριφερειάρχη Θόδωρο Μαρκόπουλο.



Ένοχοι κρίθηκαν χθες από το Εφετείο Θράκης οι 6 κατηγορούμενοι της υπόθεσης Μπουδακίδου. Η δημοσιογράφος από τη Δράμα καταδικάστηκε σε κάθειρξη 8 ετών. Τσακίρης- Καλλιοντζής-Τζαμαλίκος και Τσαλουχίδης καταδικάστηκαν σε κάθειρξη 7 ετών ενώ ο Κ. Τζώτζος σε φυλάκιση 5 ετών. Άσκησαν έφεση κι αφέθηκαν ελεύθεροι. Άρχισε χθες το μεσημέρι ο καθαρισμός της πόλης από τα σκουπίδια. Απρόσεκτος εργολάβος έργου οπτικών ινών προκάλεσε βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης αφήνοντας συνοικίες της πόλης χωρίς νερό για αρκετές ώρες. Αρχίζουν το απόγευμα οι θρησκευτικές εκδηλώσεις για την αυριανή γιορτή του Αποστόλου Παύλου. Κλήθηκαν και θα συμμετέχουν οι Μητροπολίτες Αυστρίας και Δράμας.



Ανάκληση αδείας σε εργαστήριο ζαχαροπλαστικής αποφάσισε χθες η δημοτική επιτροπή ποιότητας ζωής. Το μεσημέρι με ένα μόνο θέμα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο. ΟΓιάννης Εριφυλλίδης κατηγορεί τον Δήμο Καβάλας για προχειρότητα στις εκδηλώσεις των Ελευθερίων. Σήμερα η λαϊκή αγορά. Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Δημάρχου για όσους βοήθησαν στη λειτουργία του κοινωνικού ιατρείου- φαρμακείου. Λόγω του επερχόμενου καύσωνα ο Δήμος Καβάλας ανακοίνωσε χώρους που θα λειτουργούν με κλιματισμό για τη διευκόλυνση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.



Το βράδυ στην παλιά μουσική εκδήλωση παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Ευαγγελίας Τυμπλαλέξη. Πολύς κόσμος στη χθεσινή εκδήλωση για την ιστορία του 3ου Γυμνασίου- πρώην Θηλέων.



Ο ΑΟΚ ανακοίνωσε επίσημα χθες την απόκτηση του μέσου Ψάλτη. Ο Μίσα Σπυρίδης αποκτήθηκε από τον Ορφέα Ελευθερούπολης. Έφυγε από τον ΓΣΕ ο Αδαμόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...