Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Solar Warden - Το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα


Από περίπου το 1980, ένας μυστικός κωδικός χώρο του στόλου που ονομάζεται «Solar Warden» έχει τεθεί σε λειτουργία άγνωστες στο ευρύ κοινό ...

Είναι αυτή η ανοησία, είναι μια συνωμοσία ή είναι απλά τόσο ευαίσθητο που θα προκαλέσει σάλο σε όλο τον κόσμο;

Μήπως σας αρέσει αυτό το άρθρο;
Γραφτείτε σήμερα και λάβετε δωρεάν ενημερώσεις κατευθείαν στο inbox σας. Εμείς ποτέ δεν θα μοιράζονται ή να πουλήσει την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.


Αυτά είναι δικά μου λόγια, μετά τη διεξαγωγή έρευνας για το μυστικό πρόγραμμα. Ενώ διεξαγωγή μια αίτηση FOI (ελευθερία της πληροφόρησης) με το Υπουργείο Άμυνας (Department of Defense), το 2010, είχα μια πολύ απροσδόκητη απάντηση μέσω e-mail από αυτούς που διαβάζουν:

«Πριν από περίπου μία ώρα Μίλησα με ένα ύφασμα της NASA ο οποίος επιβεβαίωσε αυτό τους
πρόγραμμα και ότι είχε καταγγελθεί από τον Πρόεδρο. Επίσης, με ενημέρωσε ότι δεν ήταν ένα κοινό πρόγραμμα με το Υπουργείο Άμυνας. Το ύφασμα της NASA ανέφερε ότι θα πρέπει να απευθύνονται στον Υπεύθυνο Johnson Space Center FOIA.

Έχω έτρεξε το αίτημά σας μέσω ενός από διευθύνσεις μας σχετίζονται με το διάστημα και είμαι σε αναμονή για ένα άλλο τμήμα με την εντολή να ανταποκριθεί πίσω σε μένα. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μόλις έχω μια απάντηση από το άλλο τμήμα. Μήπως η NASA να σας παραπέμψει σε μας;»

Το πρόγραμμα όχι μόνο λειτουργεί κατατάσσονται στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, αλλά και υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών. Έτσι ίσως να αναρωτιέστε, πώς μπορώ να ξέρω αυτές τις πληροφορίες;

Λοιπόν, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι και πολλοί άλλοι που έχουν προσπαθήσει σκληρά για να ανακαλύψει την αλήθεια, και πέτυχαν από διαρροή πληροφοριών ή απλά ερωτήσεις και να τις κυβερνητικές υπηρεσίες να γλιστρήσει και να δώσει μακριά τις πληροφορίες ελεύθερα, ακριβώς όπως αυτό που συνέβη όταν ο Darren Perks ζήτησε από την Υπουργείο Άμυνας. Μια αξιοσημείωτη συμβολή είναι ο Gary Mckinnon .

Όταν ο Gary McKinnon hacked σε υπολογιστές Διοίκηση Διαστήματος των ΗΠΑ πριν από αρκετά χρόνια και έμαθε για την ύπαρξη του «μη-επίγεια όργανα» και «στόλου με στόλο μεταφορές» και ένα μυστικό πρόγραμμα που ονομάζεται «Solar Warden», που χρεώθηκε από τον Μπους Δικαιοσύνης Τμήμα με ότι διέπραξαν «τη μεγαλύτερη στρατιωτική hack υπολογιστή όλων των εποχών», και σηκώθηκε για να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης μέχρι και 70 χρόνια μετά την έκδοση από το Ηνωμένο Βασίλειο. Αλλά προσπαθεί σοβαρά McKinnon σε δημόσια συνεδρίαση θα συνεπαγόταν που πιστοποιεί του προς τα πάνω ταξινομούνται γεγονότα, και ο δικηγόρος του θα είναι σε θέση να κλήτευση κυβερνητικούς υπαλλήλους να καταθέσουν ενόρκως για το Διάστημα Στόλου του Πολεμικού Ναυτικού. Μέχρι σήμερα η έκδοση του McKinnon στις ΗΠΑ έχει πάει πουθενά.

McKinnon βρέθηκε επίσης για τα πλοία ή σκάφη εντός Solar Warden. Λέγεται ότι υπάρχουν περίπου οκτώ πούρου μητρικά σκάφη (το καθένα περισσότερο από δύο γήπεδα ποδοσφαίρου end-to-end) και 43 μικρά «προσκόπων πλοία. Το Solar Warden διαστημικό στόλο λειτουργεί κάτω από την αμερικανική ναυτική Network and Space Operations Command (NNSOC) [πρώην Ναυτική Διοίκηση Διαστήματος]. Υπάρχουν περίπου 300 προσωπικό που εμπλέκεται στην εν λόγω εγκατάσταση, με το ποσοστό αυτό αυξάνεται.

Solar Warden λέγεται ότι αποτελείται από τις ΗΠΑ αεροδιαστημικής Μαύρο Έργα εργολάβους, αλλά με κάποιες συνεισφορές των μερών και συστημάτων από τον Καναδά.Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, την Αυστρία, τη Ρωσία και την Αυστραλία. Λέγεται επίσης ότι το πρόγραμμα έχει δοκιμαστεί και λειτουργεί από μυστικές στρατιωτικές βάσεις, όπως η περιοχή 51 στη Νεβάδα, ΗΠΑ.

Έτσι, θα πρέπει να γράψετε απλώς σε αυτή την ενέργεια ως απόλυτη ανοησία;

Όχι, δεν πρέπει και όσο περνάει ο καιρός η αλήθεια θα έρθει σιγά-σιγά. Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο σήμερα μάρτυρες σκάφος κινείται γύρω στους ουρανούς και υπο χώρο που αψηφούν εντελώς τη βαρύτητα. Είτε είναι μέρος του μυστικού προγράμματος Solar Warden, στρατιωτικά πειραματικό αεροσκάφος ή όχι, χιλιάδες άνθρωποι ξέρουν τι βλέπουν.

Κατά την άποψή μου Solar Warden είναι πολύ πραγματική και μια πολύ ισχυρή πιθανότητα.

Οπότε όχι, δεν νομίζω ότι πρέπει να το αποκλείσουμε ως εντελώς ανόητα.

Ναι, είναι μια συνωμοσία, λόγω της όλη τη διαφημιστική εκστρατεία και η διαμάχη γύρω από τα γεγονότα και τις πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα.

Ευαίσθητα είναι μια συγκρατημένη περιγραφή. Το πρόγραμμα αυτό θα αλλάξει τον κόσμο και τις απόψεις μας για την εξερεύνηση του διαστήματος και τα ταξίδια, έτσι δεν είναι περίεργο ότι θα πρέπει να διατηρηθεί ένα μεγάλο «μυστικό».

Θα πρέπει όλοι να το κρατήσει στο πίσω μέρος του μυαλού μας ... για τώρα τουλάχιστον!



huffingtonpost.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...