Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΜΑΗ 2017 ΚΑΒΑΛΑ

Αυξημένα είναι τα μέτρα ασφαλείας στο Νοσοκομείο Καβάλας προκειμένου να προστατευτούν τα μηχανήματα του ιδρύματος, να μην επαναληφθούν περιστατικά κλοπών όπως αυτά που έγιναν πρόσφατα σε νοσοκομεία της επαρχίας και της Αθήνας. Το προσωπικό της εταιρίας σεκιούριτι έχει αυξημένη την προσοχή του τις απογευματινές και βραδινές ώρες κατόπιν σχετικής υπόδειξης της διοίκησης. Προτεραιότητα δίδεται στα υπόγεια του μεγάλου κτιρίου.



Μετά από παρέμβαση δημοτικών υπαλλήλων καθαρίστηκε η δυτική πλευρά της Ραψάνης, εκεί όπου ολοκληρώθηκε λιμενικό έργο. Κατόπιν τούτου η περιοχή Περιστέρι επανήλθε στην προηγούμενη της κατάσταση, πριν από τις ζημιές που προκάλεσε νοτιάς τον Δεκέμβρη του 2010. Συντονισμένη δράση κατά των διοδίων στην Παράκαμψη ετοιμάζονται να αναλάβουν οι κυβερνητικοί βουλευτές. Ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας συμφωνεί με τις προωθούμενες από το Υπουργείο Εσωτερικών αλλαγές στον Καλλικράτη. Νέα δήλωση της Δημάρχου για επέκταση των ορίων του Δήμου Καβάλας έως και την Νέα Πέραμο. Παρασκευή και Σάββατο σε Καβάλα και Δράμα ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου.



Σύσκεψη συνταξιουχικών σωματείων το πρωί στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης». Συνέντευξη τύπου δίνει το μεσημέρι ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Συνελήφθη 70χρονος Βούλγαρος που προσποιούνταν τον Γάλλο ταχυδακτυλουργό κι εξαπάτησε διευθυντές δημοτικών σχολείων. Ολοκληρώθηκε χθες το 4οΕλληνογερμανικό φόρουμ τροφίμων. Συζητήθηκαν χθες στο δικαστήριο αγωγές απολυμένων της ΒΦΛ.

Το απόγευμα ο Δήμος Καβάλας τιμά τους εθελοντές της εξόρμησης Let’s Do It Greece. Ολοκληρώθηκαν στην Καβάλα τα «γυρίσματα» του βίντεο κλιπ με το νέο τραγούδι του Νίκου Κουρκούλη. Όλα είναι έτοιμα για το πρώτο φεστιβάλ παιχνιδιού που θα γίνει Πέμπτη και Παρασκευή (πρωί απόγευμα) στο Πάρκο Φαλήρου.



Παρουσιάζεται το απόγευμα στο Παλλάδιο το νέο βιβλίο της Άννας Γαλανού. Συνάντηση σχολικών χορωδιών το πρωί στο 3ο Γυμνάσιο. Συνέντευξη τύπου δόθηκε χθες για τη διήμερη εθελοντική αιμοδοσία στη Λέσχη Αξιωματικών.



Άρχισαν χθες βράδυ οι συζητήσεις για το μέλλον του ΑΟΚ μεταξύ της διοικούσας και του Ερασιτέχνη. Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης γνωστοποιεί την αποχώρηση της διοικούσας επιτροπής, αναζητά νέο χρηματοδότη. Τουρνουά ετοιμάζουν τα τμήματα υποδομής του Νέστου. 4 Ιουνίου η γενική συνέλευση του Ορφέα. Άρχισαν οι συζητήσεις του προέδρου του Αετού Ορφανού με τον προπονητή της ομάδας Παντελή Στυλιανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...