Τρίτη 23 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΜΑΗ 2017


Το προσεχές Φθινόπωρο θα γνωρίζει η Αναπτυξιακή Καβάλας το αποτέλεσμα της αξιολόγησης επί των 5 προτάσεων της που κατατέθηκαν πρόσφατα στο διακρατικό πρόγραμμα «Black Sea». Μία από αυτές αφορά έργα σε πιστοποιημένους αναγνωρισμένους από την Ουνέσκο αρχαιολογικούς χώρους. Το συγκεκριμένο διακρατικό πρόγραμμα αφορά τις χώρες της Μαύρης Θάλασσας, δίνει την δυνατότητα εκτέλεσης έργων στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων.
Επιδόσεις ρεκόρ για τον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας το 2016. Σύμφωνα με στοιχεία που έγιναν γνωστά χθες ο ΟΛΚ σημείωσε αύξηση ρεκόρ στα κέρδη και τον κύκλο εργασιών. Ολοκληρώνεται σήμερα το 4ο Ελληνογερμανικό φόρουμ τροφίμων. Κατά τον πρόεδρο του τμήματος ΑΜ του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ζαφείρη Μυστακίδη οι υφιστάμενες συναλλαγές της περιοχής με την Γερμανία μπορούν να γίνουν ακόμη καλύτερες. Ανανεώθηκαν και τροποποιήθηκαν από το Υπουργείο Περιβάλλοντος οι περιβαλλοντικοί όροι του αεδροδρομίου «Μέγας Αλέξανδρος». Στην Αθήνα ταξιδεύει σήμερα η Δήμαρχος. Το μεσημέρι κηδεύεται στην Κεραμωτή 24χρονος που πέθανε την Κυριακή σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Λίγες μέρες νωρίτερα είχε υποβληθεί σε επέμβαση δακτυλίου στο στομάχι.



Ομπρέλες μπαίνουν από χθες στην ακτή της Καλαμίτσας. Ακολουθεί ίδια διαδικασία στην Ραψάνη. Συνεδριάζει το μεσημέρι το δημοτικό συμβούλιο Θάσου. Μια ακόμη αγωγή απολυμένων της ΒΦΛ είναι προγραμματισμένο να συζητηθεί σήμερα στο Πρωτοδικείο. Στη διάρκεια σύσκεψης που έγινε χθες, παρουσιάστηκαν στους τοπικούς φορείς τα νεότερα της διοργάνωσης του αεροπορικού σόου. Από μέρα σε μέρα αναμένεται το νέο φέρι μποτ Νικητής. Ομόφωνες οι κυριότερες αποφάσεις στη χθεσινή οικονομική επιτροπή. Ανακοίνωση του Κ. Σιμιτσή για τη σήμανση στις Γλάστρες στο Παληό.



Συνεντεύξεις τύπου θα δοθούν το μεσημέρι για την εθελοντική αιμοδοσία στο τέλος της εβδομάδας και το 1ο φεστιβάλ παιχνιδιού που οργανώνει η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Την Παρασκευή στο Λούσυ εκδήλωση για το Νίκο Καζαντζάκη. Νέα δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Δήμο Καβάλας από τους Καβαλιώτες της Νυρεμβέργης.



Ικανοποιημένος για την πορεία του ΑΟΚ από τον Ιανουάριο και μετά δήλωσε στο ράδιο Πρωινή ο Άγγελος Διγκόζης. Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το All Star Game του 2ου εργασιακού πρωταθλήματος του Δήμου Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...