Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΜΑΗ 2017 ΚΑΒΑΛΑ

Ελπίδες για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της ΒΦΛ και των 180 απολυμένων πρώην εργαζομένων της δημιουργεί η πίεση που ασκεί στον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη η Κυβέρνηση. Αυτό είναι το συμπέρασμα της επίσκεψης στην Καβάλα την περασμένη Παρασκευή του Γενικού Γραμματέα Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη και των δηλώσεων του στους δημοσιογράφους. Όπως φημολογείται υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με τον επιχειρηματία, στον οποίο τίθενται όροι με πρώτο την επαναπρόσληψη των απολυμένων.
Στο πλαίσιο ημερίδας που οργανώθηκε το Σάββατο από τη δημοτική παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου προέκυψε η ανάγκη η Καβάλα να πιέσει για τη σιδηροδρομική σύνδεση του νέου λιμανιού αλλά και για την επίσπευση του Ε61. Στη Δράμα έγινε το διήμερο η γενική συνέλευση των Επιμελητηρίων. Ζητούν να εμπλακούν στον εξωδικαστικό μηχανισμό. Μάλλον το Φθινόπωρο οι εκλογές. Προς εκμίσθωση σε ιδιώτη του καταστήματος της στη Ραψάνη, πρώην «Νεφέλες», κινείται η Δημωφέλεια. Δεν θα στεγαστεί σε αυτό το δημοτικό ναυτικό μουσείο. Μετά από 66 χρόνια λειτουργίας έκλεισε το ιστορικό καφενείο «Στάθης». Επικεφαλής του ΛΑΟΣ στο Ν. Καβάλας ο Παράσχος Αγανικόλας.



Τρεις περιπτώσεις ρευματοκλοπών απασχόλησαν τις προηγούμενες μέρες την Αστυνομική Διεύθυνση. Αναζητά τους δράστες ληστείας σε καφενείο της Τούζλας. Προσυνεδριακή εκδήλωση έκανε η Δημοκρατική Συμπαράταξη. Ομιλία του βουλευτής Κώστα Καραγκούνη στη Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ έγινε το Σάββατο. Ενημερωτική εξόρμηση στην πλατεία Καπνεργάτη από τους πολίτες που ζητούν αλλαγή της όδευσης του ΤΑΡ. Φίδι δάγκωσε πρόσφυγα ενώ αυτός κινούνταν στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου. Νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο, είναι καλά στην υγεία του. Απαραίτητο επιπλέον έργο στο ημιτελές έργο της παράκαμψης Ελαιοχωρίου.



Αρχίζει το μεσημέρι στο ΤΕΙ η διεθνής εβδομάδα διδασκαλίας με την παρουσία καθηγητών από 9 ιδρύματα του εξωτερικού. Το απόγευμα στο Επιμελητήριο εκδήλωση για το ηλεκτρονικό μητρώο αποβλήτων. Εκδήλωση για την ημέρα της μητέρας χθες στο Πουλίδειο Γηροκομείο.



Με σκορ 3-0 ο ΑΟΚ νίκησε χθες το Νέστο. Δύο γκολ ο Λιτσκας , ένα ο Κυζερίδης. Δωρεάν εκδρομή στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζει για την Τετάρτη και το κρίσιμο ματς με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων η Ένωση. Επιστρέφει στην Α’ τοπική κατηγορία ο Βύρωνας αφού το Σάββατο νίκησε 2-0 τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...