Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

MasterCard launches Credit Card with Built-In Fingerprint Scanner

MasterCard εγκαινιάζει πιστωτική κάρτα με ενσωματωμένο scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η MasterCard έχει παρουσίασε το ολοκαίνουργιο κάρτα πληρωμής της, που έχει ένα ενσωματωμένο βιομετρικό scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων, επιτρέποντας στους πελάτες να εγκρίνει τις πληρωμές με δακτυλικών αποτυπωμάτων τους, χωρίς να απαιτείται ένας κωδικός PIN ή υπογραφής.


Η εταιρεία έχει ήδη τον έλεγχο των νέων βιομετρικών καρτών πληρωμής, σε συνδυασμό με τις μάρκες επί του σκάφους, στη Νότια Αφρική και λέει ότι ελπίζει να επεκτείνει σταδιακά τις νέες κάρτες για τον υπόλοιπο κόσμο μέχρι το τέλος του 2017.


Μην ανησυχείτε, υποστηρίζει ακόμα Συναλλαγές PIN που βασίζεται ως ΕναλλακτικόΠεριμένετε - Αν νομίζετε ότι αυτό το χαρακτηριστικό δεν θα σας επιτρέψει να μοιραστείτε την κάρτα σας με το παιδί και το σύζυγό σας, μην ανησυχείτε - Mastercard έχει μια λύση για το θέμα αυτό, καθώς και.



Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι ακόμα και αν η κάρτα έχει ρυθμιστεί να περιμένουμε το δακτυλικών αποτυπωμάτων για την επικύρωση μιας αγοράς, αλλά έχει ακόμα ένα PIN, ως εναλλακτική, σε περίπτωση που, για κάποιο λόγο EMV αναγνώστες δεν διαβάζουν δακτυλικών αποτυπωμάτων ή να έχετε τον εαυτό σας να παραδοθεί στην το παιδί σας για ψώνια.


Καταστήματα και λιανοπωλητές Δεν χρειάζεται νέο υλικόΣύμφωνα με Mastercard, η νέα κάρτα βιομετρικών πληρωμή δεν θα απαιτούν ιδιοκτήτες καταστημάτων και των επιχειρήσεων για να αγοράσει νέο υλικό, όπως σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων, επειδή ο αισθητήρας της κάρτας διαβάζει το δακτυλικό σας αποτύπωμα.

Δεδομένου ότι υπάρχουν τόσο τα δεδομένα και ο σαρωτής στην ίδια κάρτα, οι νέες κάρτες πληρωμής συνεργαστεί με τερματικό υποδομών υφιστάμενων καρτών EMV - το πρότυπο αναγνώστες τσιπ / ισχυρό κτύπημα που μπορείτε να βρείτε σε πολλά καταστήματα αυτές τις μέρες, αν και παλιά μαγνητική τερματικά λωρίδα μόνο δεν θα να είναι συμβατά.


Όμως, οι τράπεζες πρέπει να υιοθετήσουν τη νέα τεχνολογίαΠριν από αυτό το νέο κάρτες μπορούν να υιοθετηθούν σε όλο τον κόσμο, οι τράπεζες ή το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα θα πρέπει να πάρει επί του σκάφους με τη νέα τεχνολογία.



Αν θέλετε τη νέα βιομετρική κάρτα, που απαιτούνται σήμερα για να πάει σε υποκατάστημα τράπεζας σας, ώστε να έχετε τα δάχτυλά σας σαρώνονται και να εγγραφεί για τη νέα τεχνολογία. Δακτυλικά αποτυπώματα σας στη συνέχεια θα μετατραπεί σε ένα κρυπτογραφημένο ψηφιακό πρότυπο που είναι αποθηκευμένο σε EMV chip της κάρτας.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και δύο δακτυλικά αποτυπώματα, αλλά και οι δύο θα πρέπει να είναι η δική σας - δεν μπορεί να επιτρέψει σε κάποιον άλλο, ακόμα και από την οικογένειά σας, για να χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας με τα δάχτυλά τους.



Πώς MasterCard βιομετρικά πληρωμής έργα καρτών

Μόλις τα πρότυπά σας σωθεί, η κάρτα σας είναι έτοιμο για χρήση σε συμβατά τερματικά σε όλο τον κόσμο.

Οι έμποροι δεν έχουν να αγοράσουν νέο εξοπλισμό για να δεχτεί αποτύπωμα με δυνατότητα πληρωμής με κάρτα σας, αλλά θα πρέπει να ενημερώσετε τα μηχανήματά τους σε μια προσπάθεια να χρησιμοποιήσει τη νέα τεχνολογία.

Τώρα, ψωνίζοντας σε οποιοδήποτε κατάστημα, απλά τοποθετήστε τα βιομετρικά κάρτα πληρωμής σας σε τερματικό EMV ενός λιανοπωλητή και, στη συνέχεια, βάλτε το δάχτυλό σας στο ενσωματωμένο αισθητήρα για να πληρώσει. Δακτυλικά αποτυπώματα σας θα πρέπει να επαληθεύεται κατά ένα πρότυπο που αποθηκεύονται στην κάρτα σας για να εγκρίνει τη συναλλαγή σας.


Μπορεί να Πλαστά δακτυλικά αποτυπώματα; Και άλλες ανησυχίες ...Αυτή η νέα κάρτα γίνεται σε μια προσπάθεια να γίνει πρόσωπο με πρόσωπο πληρωμές πιο άνετη και πιο ασφαλή, αλλά αυτό το είδος των βιομετρικών επαλήθευσης είναι άχρηστο όταν πρόκειται για online αγορές, και έτσι, δεν παρέχει καμία ασφάλεια πάνω από απάτες πιστωτικών καρτών.

«Είτε το ξεκλείδωμα ένα smartphone ή online αγορές, το δακτυλικό αποτύπωμα βοηθά να παραδώσει πρόσθετη ευκολία και ασφάλεια», δήλωσε ο αρχηγός ασφαλείας της MasterCard Ajay Bhalla. «[Η δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι] δεν είναι κάτι που μπορεί να ληφθούν ή να αναπαραχθούν και θα βοηθήσει τους κατόχους καρτών μας να προχωρήσουμε στην ζωή τους γνωρίζοντας τις πληρωμές τους προστατεύονται».Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια.

Τα δακτυλικά αποτυπώματα μπορούν να φαλκιδεύεται, δυστυχώς, και έχουμε δει προηγούμενες έρευνες στις οποίες εικόνες υψηλής ανάλυσης έχουν χρησιμοποιηθεί για να κάνουν ψεύτικα δακτυλικά αποτυπώματα για κακόβουλους σκοπούς. Έτσι, οι εγκληματίες θα μπορούσε να βάλει ένα ψεύτικο δακτυλικών αποτυπωμάτων πάνω από το δάχτυλό τους για να ψωνίσουν από κλεμμένες κάρτες.

Εκτός από τις βιομετρικές κάρτες, MasterCard σχεδιάζει επίσης να φέρει ανέπαφων πληρωμών, η οποία θα πρέπει να λειτουργούν παρόμοια με πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου όπως η Apple Pay όπου οι ίδιοι οι χρήστες έλεγχο ταυτότητας μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων ενώ κρατάτε τα smartphones τους κατά το τερματικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...