Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 ΚΑΒΑΛΑ

Σε συνέχεια των εξαγγελιών Κουρουμπλή, κατά την επίσκεψη του στην πόλη μας τέλος Μαρτίου, το διοικητικό συμβούλιο του ΟΛΚ αποφάσισε την έναρξη της διαδικασίας για τον αποχαρακτηρισμό τμημάτων της χερσαίας ζώνης. Μέρος του Πάρκου Φαλήρου και το Καρνάγιο θα παραχωρηθούν με αυτόν τον τρόπο στο Δήμο Καβάλας, σε μια διαδικασία που θα αργήσει αφού χρειάζεται γνωμοδότηση 5 Υπουργείων! Πρόθεση του ΟΛΚ να εκτελέσει έργο ανάπλασης στο κεντρικό λιμάνι, μπροστά από το κτίριο του κι επί της οδού Αβέρωφ. Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος πλοηγός. Παρελήφθη βυθομετρική μελέτη του λιμανιού της Κεραμωτής. Από την Πρωτομαγιά πεζόδρομος η παραλιακή τις απογευματινές και νυχτερινές ώρες.



Λόγω υποχρεώσεων της Υπουργού στην Αθήνα ματαιώνεται το σημερινό πρόγραμμα της Ε. Κουντουρα στην Καβάλα και στο Παγγαίο. Χθες στη σύσκεψη στη Θάσο η Υπουργός Τουρισμού υποσχέθηκε υποστήριξη στο θέμα της ημιτελούς μαρίνας στο Λιμένα και στην αντιμετώπιση του Δήμου Θάσου, όσον αφορά τον Αναπτυξιακό Νόμο, ως νησιωτικό δήμο της χώρας. Διέκοψε προσωρινά τη λειτουργία του το ίδρυμα Αγία Μαρίνα λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Το ΠΑΜΕ Καβάλας κατήγγειλε το ΕΥΚ για νοθεία σε εκλογές σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων στο Νέστο. Ολοκληρώθηκε χθες η επίσκεψη στην Καβάλα Γερμανών μεταπτυχιακών φοιτητών. Ασχολήθηκαν με τον τουρισμό σε σχέση με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και τα θρησκευτικά μνημεία της περιοχής.



Συνελήφθη στο Ποντολίβαδο 46χρονος ημεδαπός που προωθούσε στη χώρα 11 μη νόμιμους μετανάστες. Αγωνία στην Παλιά Καβάλα αφού το νερό της ύδρευσης δεν επαρκεί. Ο Μάκης Παπαδόπουλος επαναλαμβάνει την πρόταση του να συνεχιστεί σε επιστημονικό επίπεδο ο διάλογος για την όδευση του αγωγού ΤΑΡ. Κοινή ανακοίνωση Ομοσπονδίας και Εμπορικού Συλλόγου για τα σενάρια λειτουργίας της αγοράς κάθε Κυριακή. Πιθανή επίσκεψη στην Καβάλα του γραμματέα του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα σε έναν μήνα από σήμερα.



Γιορτή μυδιού και σαρδέλας οργανώνει αρχές Ιουνίου στην Κεραμωτή ο Δήμος Νέστου. Το απόγευμα εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου για την παγκόσμια μέρα για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία. Το απόγευμα παρουσιάζεται το βιβλίο του Διονύση Ελευθεράτου με θέμα τη Χούντα. Τέλος το απόγευμα στο Μουσείο εγκαινιάζεται έκθεση φωτογραφίας.



Με τον κόσμο στο πλευρό της η Ένωση θα επιδιώξει αύριο το απόγευμα να κερδίσει τους Μαχητές Πεύκων ώστε να κάνει ένα ακόμη βήμα για την παραμονή στην Α2. 6 μαθητές του Ν. Καβάλας θα λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στην Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...