Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΛΛΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Οι πραγματικοί πρόσφυγες δεν ξεπερνούν το 3%-5% – Στόχος των λαθρομεταναστών είναι τα κοινωνικά επιδόματα – Οι Σύροι πρόσφυγες υπομένουν στωικά την προσφυγιά τους, χωρίς να δημιουργούν προβλήματα – Οι παράνομοι μετανάστες απαιτούν πλουσιοπάροχη φιλοξενία !!!


Αξιωματούχοι που εμπλέκονται στο χώρο των προσφύγων και των μεταναστών λένε ότι οι πραγματικοί πρόσφυγες δεν υπερβαίνουν το 3%-5%.

Οι υπόλοιποι είναι παράνομοι ή παράτυποι, όπως τους ονομάζουν, και χρησιμοποιούν τη χώρα μας ως πέρασμα για κάποια χώρα της κεντρικής και βορείου Ευρώπης, όπου οι κοινωνικές παροχές είναι πλουσιοπάροχες.

Σκοπός τους δεν είναι να εργαστούν εκεί, αφού ένα ζευγάρι με παιδιά κερδίζει περισσότερα από έναν εργαζόμενο.

Αλλά και στην Ιταλία, που δέχεται πολυπληθέστερο κύμα προσφύγων και λαθρομεταναστών, κι εκεί μιλούν ότι oι πρόσφυγες αντιστοιχούν σε ποσοστό όχι μεγαλύτερο του 3%.

Οι οικονομικοί αναλυτές, πάλι, λένε ότι ο τζίρος που διακινείται στον τομέα αυτό ξεπερνά εκείνο των ναρκωτικών και του λαθρεμπορίου.

Έτσι, με κίνητρο το χρήμα, έχει ενεργοποιηθεί μια οργανωμένη μαφία μαζί με ύποπτες ΜΚΟ.

Σύμμαχο τους στο πανηγύρι αυτό έχουν αριστεριστικά κινήματα που διαλαλούν ότι ο πλούτος ανήκει σ’ όλον τον πλανήτη, ότι δεν υπάρχουν σύνορα και όλοι είμαστε συντρόφια.

Ακόμα πιο ψηλά σ’ αυτό το παιχνίδι βρίσκεται η Νέα Τάξη Πραγμάτων με την παγκοσμιοποίηση, που γνωρίζει πολύ καλά ότι η αθρόα μετανάστευση χωρίς κανόνες δημιουργεί και τους σύγχρονους δούλους έτσι, άνθρωποι των ΜΚΟ επισκέπτονται τριτοκοσμικές χώρες της Ασίας και της Αφρικής, τους υπόσχονται παραδείσους και τους αποκρύπτουν τους πιθανούς κινδύνους.

Έχουμε ακούσει από τέτοιους μετανάστες να δηλώνουν ότι για το ταξίδι τους πλήρωσαν τρεις με πέντε χιλιάδες δολάρια το άτομο. Με ένα δολάριο ημερομίσθιο που παίρνουν συνήθως, είναι αδύνατο να έχουν συγκεντρώσει τέτοια ποσά.

Η παράνομη μετανάστευση υπόκειται στο διεθνές δίκαιο, και όταν κάποιοι παραβιάζουν τα σύνορα ενός κράτους, ο νόμος λέει ότι πρέπει να συλλαμβάνονται, να προφυλακίζονται και στη συνέχεια να απελαύνονται.

Αντ’ αυτού η παγκόσμια εξουσία έχει φροντίσει να καταστρατηγούνται όλοι οι θεσμοί. Επιπλέον οι μετανάστες απαιτούν να έχουν πλουσιοπάροχη φιλοξενία, και, αν δεν είναι ευχαριστημένοι, εναντιώνονται στη χώρα πού τους φιλοξενεί με συμπαραστάτες τυχοδιώκτες πού κρύβονται πίσω από τις ΜΚΟ και που καταγράφουν και καταγγέλλουν την κάθε χώρα.

Πρόσφατα είδαμε παράνομους μετανάστες να χρησιμοποιούν ως ασπίδα τα ίδια τους τα παιδιά. Αυτό είδαμε να το κάνουν και σε εμπόλεμες καταστάσεις. Κάτι ανήκουστο και ασυμβίβαστο για τον Δυτικό κόσμο, όπου το ανδρικό στοιχείο προτάσσει τα στήθη του προκειμένου να προστατέψει παιδιά και γυναικείο πληθυσμό.

Οι πραγματικοί πρόσφυγες, όπως οι Σύροι, έχουν καλύτερη συμπεριφορά απέναντι στη χώρα πού τους φιλοξενεί, υπομένουν στωικά την προσφυγιά τους δεχόμενοι ό,τι η χώρα μπορεί να τους προσφέρει, περιμένοντας να ηρεμήσουν τα πράγματα και να επιστρέψουν στην χώρα τους και στα σπίτια τους.

Κι εμείς το 1940-1944 κατακτηθήκαμε από στρατεύματα κατοχής, αλλά δεν εγκαταλείψαμε την χώρα για να βρούμε καταφύγιο σε ελεύθερες χώρες.

Βγήκαμε στα βουνά να πολεμήσουμε και να διώξουμε τον κατακτητή.

Κάποιες χιλιάδες νέοι, πάλι, που εγκατέλειψαν την χώρα, έφυγαν για τη Μέση Ανατολή για να καταταχθούν ως εθελοντές, και, μαζί με τους συμμάχους, να πολεμήσουν τον κοινό εχθρό, που με βία καταπάτησε την ελευθερία και το βιος μας.

Κι εμείς είμαστε λαός που μεταναστεύσαμε στο παρελθόν, αλλά όλα έγιναν με νόμιμες διαδικασίες, με προσκλήσεις και μέσω των προξενικών Αρχών, αφού πρώτα είχαν προηγηθεί όλες οι ιατρικές εξετάσεις και εξασφαλισμένη εργασία στη χώρα προορισμού.

Τα ξαδέλφια μου, λόγου χάριν, που έφυγαν την δεκαετία του ’60 για τον Καναδά, υποχρεώθηκαν να υπογράψουν δήλωση ότι για πέντε χρόνια δεν θα είχαν δικαίωμα στις κοινωνικές παροχές της χώρας, όπως ιατρικές-νοσοκομειακές παροχές, τις όποιες ήταν υποχρεωμένοι να τις καλύψουν με ιδιωτική ασφάλεια, με το αζημίωτο φυσικά.

Ο πρωθυπουργός της Αγγλίας Κάμερον, πριν από το Brexit, είχε προτείνει στους εταίρους να μην ισχύει για κάποια χρόνια το κίνητρο των κοινωνικών παροχών για τους μετανάστες, γεγονός που θα ήταν αποτρεπτικό για πολλούς μετανάστες.

Εάν πάλι η Γερμανία, ή οποιαδήποτε άλλη χώρα, χρειάζεται εργατικά χέρια για τη βιομηχανία, ας το κάνει με νόμιμες διαδικασίες, όπως και παλιότερα, και όχι κουτοπόνηρα, όπως πήγε να το πράξει η καγκελάριος κα Μέρκελ, ότι τάχα μόνο ayroi συμπονούν τους πρόσφυγες.

Δημήτρης Μαυραειδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...