Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Η «ΘΥΣΙΑ ΤΗΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ» (Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ) ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΘΗΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΛΠΑ…


Τον Οκτώβριο του 2016, η Γιάννα Αγγελοπούλου σε συνέντευξή της στην «Καθημερινή», είπε μεταξύ άλλων για την «σχέση» της με τον μεγάλο κομμουνιστή ηγέτη Τσίπρα: «Γνωριζόμαστε. Όπως είπα, ήρθε η στιγμή που αισθάνθηκα ότι έπρεπε να κάνω μια δήλωση, όπως πραγματικά προσπάθησα να τον βοηθήσω να δει το “μεγάλο” κόσμο στο εξωτερικό – ο ίδιος παραδεχόταν ότι δεν είχε την πείρα ακόμα».


Η Αγγελοπούλου, λοιπόν, καυχήθηκε λίγους μήνες πριν ότι ήταν αυτή που του άνοιξε τα «μάτια», να γνωρίσει και να καταλάβει το «μεγάλο» κόσμο στο εξωτερικό, αφού όπως και ο ίδιος ομολογούσε «δεν είχε ακόμη την πείρα».

Η Αγγελοπούλου πράγματι ήταν αυτή που τον πήρε «χεράκι χεράκι» και τον ξενάγησε τον Σεπτέμβριο του 2015 στο ίδρυμα Κλίντον κατά την διάρκεια του 10oυ ετησίου συνεδρίου του, όντας η ίδια μέλος του ιδρύματος, και έχοντας την ευχέρεια να κανονίσει τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Μπιλ Κλίντον, ενώ ήταν και εκείνη που ανέλαβε να τον προλογίσει με τα πιο θερμά λόγια: «Ο Αλέξης Τσίπρας -είπε- έρχεται έχοντας μαζί του την καρδιά και τις ελπίδες του ελληνικού λαού».

Φαίνεται λοιπόν ότι τα «μάτια» του μεγάλου αριστερού ηγέτη πλέον έχουν ανοίξει για τα καλά και η πείρα του μεγάλωσε…

Η Αγγελοπούλου φαίνεται ότι πλέον είναι «αχρείαστη», αφού το σύστημα Κλίντον δεν κατόρθωσε να εξασφαλίσει την προεδρία των ΗΠΑ και η έλευση του Τραμπ θέτει πλέον άλλες «προτεραιότητες» και βέβαια τα κατάλληλα διαπιστευτήρια.

Αφ’ ετέρου η «θυσία της Γιάννας» καλύπτει και το αγωνιστικό εσωκομματικό φρόνημα και έρχεται σαν ένα μικρό αντίδωρο για τα επερχόμενα σκληρά μέτρα, που δήθεν ήταν αδύνατον να ψηφισθούν…

Και έτσι ο αχάριστος Τσίπρας στέρησε το διπλωματικό διαβατήριο από την στοργική Αγγελοπούλου και σπεύδει ήδη για άλλες «αγκαλιές» τραγουδώντας αμέριμνος:

«θα χτίσω είκοσι φωλιές κι άμα γουστάρω αγκαλιές από κανάρα σε κανάρα θα πετάω. Θέλει η ζωή μας αλλαγές και ας τσαντίζονται πολλές δεν δίνω φράγκο κάθε μια τι θα μου σύρει…».

Δώστα όλα λεβέντη μου, δεν σε σταματάει τίποτα…

Δημοσιεύθηκε από Λ-Μ

anarchypress.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...