Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΚΑΒΑΛΑ

Τις αλλαγές που προωθεί η Κυβέρνηση στον Καλλικράτη, με βασικότερη την καθιέρωση της απλής αναλογικής, είχε την ευκαιρία να συζητήσει χθες στην πόλη μας με Δημάρχους ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης. Ταυτόχρονα άκουσε τα προβλήματα των συμβασιούχων της καθαριότητας, του προσωπικού του Βοήθεια στο Σπίτι, των σχολικών καθαριστριών. Τον Υπουργό συνάντησαν επίσης οι απολυμένοι της ΒΦΛ και οι πολίτες που ζητούν αλλαγή της όδευσης του αγωγού ΤΑΡ. Η επίσκεψη Σκουρλέτη ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με ομιλία σε εκδήλωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.



Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται στο Νομό Καβάλας το νέο φέρι μποτ της εταιρίας Φιλιάγκος «Νικητής». Μάλλον δεν θα επανέλθει στα δρομολόγια το υδροπτέρυγο «Ήλιδα ΙΙ». Σύσκεψη για τα προβλήματα στον χώρο της υγείας έκαναν χθες το απόγευμα συνταξιούχοι και εργαζόμενοι. Ετοιμάζεται συλλαλητήριο. Δεν είναι σίγουρο το αεροπορικό σόου. Καθοριστική σύσκεψη πριν το τέλος του μήνα. Παραμένει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ως τον Σεπτέμβρη η Θάσος. Ποσό 600.000 ευρώ για δασικά έργα από το Πράσινο Ταμείο. Νέα επίσκεψη στον Επίτροπο έκαναν χθες οι συμβασιούχοι της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας. Το σωματείο πρακτόρων του ΟΠΑΠ συμμετέχει στην 48ωρη απεργία του κλάδου. Τη Δευτέρα εκλέγει νέα διοίκηση.



Ο Κώστας Αντωνιάδης ορίστηκε θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού. Αντικαταστάθηκε ο Χ. Γάκης, έως πρόσφατα αντιπεριφερειάρχης Υγείας. Αύριο αλλαγή στρατηγού διοικητή στην ΧΧ Μεραρχία. Εβδομάδα εξωτερικής ιεραποστολής για την Μητρόπολη, το απόγευμα εκδήλωση στο Πνευματικό της Κέντρο. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει ποιος θα καταθέσει προσφυγή στην Αποκεντρωμένη κατά της απόφασης αδειοδότησης εταιρίας που δραστηριοποιείται στο εργοστάσιο των λιπασμάτων. Δόθηκε στη δημοσιότητα κοινό ψήφισμα για τους δασικούς χάρτες που υπογράφουν ο Δήμος Καβάλας, ο Δικηγορικός Σύλλογος, το Τεχνικό και Γεωτεχνικό Επιμελητήριο.



Για την σημερινή μέρα της γυναίκας εκδήλωση των ΚΑΠΗ σε ξενοδοχείο. Για τον ίδιο λόγο το απόγευμα εκδήλωση του Δήμου Καβάλας στο Όσκαρ. ΔΗΠΕΘΕ και Μουσικό σχολείο πραγματοποιούν εκδηλώσεις αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι.



Ρεπό είχαν χθες οι παίκτες του ΑΟΚ, η σημερινή προπόνηση θα γίνει το πρωί. Ο Νίκος Πενταζίδης θα είναι στον πάγκο της Ένωσης στο ματς του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...