Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΚΑΒΑΛΑ

Στάση αναμονής κρατούν οι πολίτες σχετικά με τους αναρτημένους από τη Διεύθυνση Δασών χάρτες του Ν. Καβάλας. Συνεχίζουν να αποφεύγουν την αίτηση αντίρρησης ενώ έχουν το δικαίωμα. Περιορισμένο το ενδιαφέρον των πολιτών και στη διεύθυνση Τοπογραφικής που εμπλέκεται στο ίδιο θέμα. Η προθεσμία για την κατάθεση αντιρρήσεων λήγει στο τέλος του μήνα.

68χρονος βρέθηκε νεκρός χθες το πρωί στο λιμάνι των Ελευθερών. Φωτιά κατέστρεψε άδειο κι εγκαταλειμμένο σπίτι στην Ελευθερούπολη. Ενισχύει τον φωτισμό με λάμπες led ο ΟΛΚ τόσο στο κεντρικό όσο και στο νέο λιμάνι. Τουλάχιστον 24 πρόστιμα επαγγελματιών διέγραψε με χθεσινές αποφάσεις της η αρμόδια δημοτική επιτροπή. Βαρύ όχημα που βρέθηκε στο βουνό για τη μεταφορά ξύλων προκάλεσε τη ζημιά στο δρόμο του Παγγαίου. Φρένο στις αποφάσεις Ξανθόπουλου που προκαλούν αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΚ βάζει η Δήμαρχος. Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου ο Κωστής Σιμιτσής δήλωσε χθες ότι 2,5 χρόνια η διοίκηση της κ. Τσανάκα δεν κάνει έργα αλλά μόνο εκδηλώσεις.

Δύο μήνες είναι απλήρωτοι 70 συμβασιούχοι της καθαριότητας του Δήμου Καβάλας. Ασκούν κριτική στον επίτροπο που δεν εγκρίνει την πληρωμή τους. Πιθανή διαμαρτυρία τους το πρωί έξω από το δικαστήριο. Στην Αθήνα σήμερα το σωματείο των απολυμένων της ΒΦΛ. Την Τρίτη στην Καβάλα ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης. Έκθεση πυροσβεστικών ειδών την ερχόμενη εβδομάδα στο εκθεσιακό της Νέας Καρβάλης. Σύσκεψη συνταξιουχικών σωματείων την Τρίτη στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης».

Το απόγευμα εκδήλωση για το πρόγραμμα Δωρεάν Σχολικά Γεύματα. Θα γίνει στο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην πλατεία. Την Κυριακή εκλογική γενική συνέλευση του συλλόγου των Μικρασιατών. Αύριο βράδυ στο Όσκαρ ρεσιτάλ κλασικού τραγουδιού με την Μαριάντζελα Χατζησταματίου.

Μεγάλη συμμετοχή νεαρών αθλητών προβλέπεται την Κυριακή στο γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» σε αγώνες τάεκ βοντο. Συνεχίζει την προετοιμασία του ο ΑΟΚ για την αναμέτρηση με τη Δόξα στη Δράμα. Χωρίς προβλήματα και η Ένωση για το αυριανό ματς με τον Αμύντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...