Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΚΑΒΑΛΑ


Θετικό αποτέλεσμα είχαν οι δύο συσκέψεις που οργανώθηκαν χθες από τον Αντιπεριφερειάρχη Θόδωρο Μαρκόπουλο. Μαζί με τους κυβερνητικούς βουλευτές αποφασίστηκε να υπάρξει συνέχεια στο ίδρυμα Αγία Μαρίνα είτε μέσω του δημοσίου, είτε μέσω του Δήμου Καβάλας. Συμφωνήθηκε να επιδιωχθεί παρέμβαση στο υπουργείο για να συνεχιστεί το αρδευτικό του Νέστου. Δήμαρχος και βουλευτές συνεννοήθηκαν για την ΕΤΑΔ, με τον πρόεδρο της οποίας θα έχουν συνάντηση κατ’ αρχήν οι κυβερνητικοί κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του Νομού. Στο διοικητήριο και χθες οι εργαζόμενοι της ΒΦΛ, ζητούν άδεια για την νέα εταιρία. Δηλώσεις κατά του Ανδρέα Νεφελούδη από τον Θ. Μαρκόπουλο. Το σωματείο που εκφράζει τους απολυμένους εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα της άδειας της νέας εταιρίας.



Αναβολή για τον Νοέμβρη στις εκλογές των Επιμελητηρίων. Στο μεταξύ θα αλλάξει η νομοθεσία που διέπει τη λειτουργία τους. Καπναποθήκη κοντά στο Δημαρχείο ζητά να αγοράσει ο Δήμος Καβάλας. Βαριές ποινές χθες στο Μονομελές όπου καταδικάστηκαν κάτοικος Νέας Καρβάλης για ξυλοδαρμό διαιτητή κι άνδρας αγνώστου διαμονής που χρησιμοποίησε πλαστό πτυχίο του ΤΕΙ Πειραιά. Συγκροτήθηκε σε σώμα η περιφερειακή οργάνωση του ΠΑΣΟΚ. Σε διαδικασία ελέγχου των δικαιολογητικών των εταιριών που κατέθεσαν προσφορά ο διαγωνισμός για την καταπολέμηση των κουνουπιών.



Κοπή πίτας το μεσημέρι στην Πυροσβεστική. Αποχαιρετά αφού αποχωρεί λόγω μετάθεσης ο επί δύο χρόνια διοικητής Σωτήρης Κορέλας. Ανακοίνωση για τις δράσεις τουριστικής προβολής του Δήμου Καβάλας από τον Μάκη Παπαδόπουλο. Έργο καθαρισμού του ρέματος και της περιοχής κοντά σε αυτό άρχισε στο Περιγιάλι ο Δήμος Καβάλας. Θα υπάρξει συνέχεια στο Παληό και σε άλλα δημοτικά διαμερίσματα. Ισχύει η απόφαση του Π.Συμβουλίου για την αλλαγή της όδευσης του ΤΑΡ, δήλωσε χθες ο Αρχέλαος Γρανάς.



Ομιλία για την κατανόηση του ψυχισμού των παιδιών και των εφήβων έγινε την Παρασκευή στην Α.Δ. Καβάλας. Στη Χρυσούπολη προετοιμάζεται η παρέλαση καρναβαλιών που θα γίνει στο κέντρο της πόλης το απόγευμα της Πέμπτης. Συλλαλητήριο κατά της κυβερνητικής πολιτικής οργανώνει την ερχόμενη εβδομάδα στη πλατεία Καπνεργάτη το ΠΑΜΕ.



Τον νεαρό τερματοφύλακα Νομικό θα αποκτήσει ο ΑΟΚ. Χθες οι ποδοσφαιριστές του είχαν ρεπό. Ολοκληρώθηκε το τουρνουά σκάκι για παλαιμάχους.  https://www.proininews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...