Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017. ΚΑΒΑΛΑ

Σε επιστροφή των χρημάτων των οικογενειακών επιδομάτων στο ΙΚΑ με τόκο υποχρεώνονται ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι του Ν. Καβάλας. Αυτό αποκάλυψε χθες ο πρόεδρος των συνταξιούχων του ΙΚΑ Καβάλας αν και τον Μάη του 2016 ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε την απαλλαγή των τόκων. «Το πρόβλημα οφείλεται στην ατολμία των υπηρεσιακών παραγόντων» απαντούν οι βουλευτές αφού για το συγκεκριμένο πρόβλημα υπήρξε και νομοθετική ρύθμιση. Όλα άρχισαν όταν τα οικογενειακά επιδόματα κρίθηκαν παράνομα, το ΙΚΑ ζήτησε τα χρήματα πίσω αλλά οι τόκοι σχεδόν διπλασίασαν τα χρήματα που πρέπει να επιστραφούν.


Τη Δευτέρα το πρωί σύσκεψη στο γραφείο του Θόδωρου Μαρκόπουλου για το μέλλον του ιδρύματος Αγία Μαρίνα. Συνεχίζεται η επίσχεση εργασίας στο ΕΚΑΒ. Πρόταση ίδρυσης σχολής συνοδών βουνού στο Δασικό Χωριό υποστηρίζει ο Δήμος Παγγαίου. Δύο τουλάχιστον καταστήματα στο κέντρο της πόλης για τα «φρουτάκια» του αναζητά ο ΟΠΑΠ. Ούτε χθες υπήρξε εξέλιξη στη διαπραγμάτευση του Δήμου Καβάλας με την ΕΤΑΔ. Στην εξασφάλιση ραντεβού με τον πρόεδρο της εταιρίας συμμετέχουν και οι κυβερνητικοί βουλευτές. Με τον Περιφερειάρχη συναντήθηκε χθες η Δήμαρχος. Συζήτησαν το αίτημα αλλαγής όδευσης του αγωγού ΤΑΡ.


Συνεδριάζει το απόγευμα στην Κομοτηνή το Περιφερειακό Συμβούλιο. Το κατάστημα των πρώην Bodyline εξετάζεται ως χώρος για τη λειτουργία του Δημοτικού Ναυτικού Μουσείου. Από τις 19 Φεβρουαρίου επιστρέφει στα δρομολόγια προς τα νησιά του Β. Αιγαίου το Εξπρές Πήγασος. Συνεχίζει την διανομή ειδών ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων η Ι. Μητρόπολη. Νέο περιστατικό απάτης χθες σε χωριό του Νομού. Εξαπατήθηκε ηλικιωμένη από άγνωστο ο οποίος εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος της ΔΕΗ. Το απόγευμα εκδήλωση στο Επιμελητήριο για τα τραπεζικά δάνεια.


Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη πραγματοποιούν το πρωί μαθητές και εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν σε πρόγραμμα Erasmus. Την Κυριακή το μεσημέρι στην οδό Ομονοίας η 12η Αλφαβητοπαρέλαση. Την Κυριακή ο ετήσιος χορός της Θρακικής Εστίας. Κυριακή βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» η μουσική παράσταση του Γιώργη Χριστοδούλου «Ο Αττίκ στο Παρίσι».


Το βράδυ ο ετήσιος χορός της ΑΕ Καβάλας. Θα υπάρξουν βραβεύσεις. Χωρίς τον τραυματία Σκλήβα η Ένωση στο ματς με τον Πανιώνιο. Τραυματίας ο Μπαντάνης στον ΑΟΚ αλλά προλαβαίνει το ματς της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...