Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

The only prediction that really matters for 2017: The global debt collapse begins, followed by the rise of fascist, totalitarian government


Η μόνη πρόβλεψη που πραγματικά έχει σημασία για το 2017: Η παγκόσμια κατάρρευση του χρέους αρχίζει, ακολουθούμενη από την άνοδο των φασιστικών, ολοκληρωτικής κυβέρνησης

(NaturalNews) ως φυσικά News αναγνώστες γνωρίζουν πολύ καλά, είμαστε ένας από τους πολύ λίγους εκδότες ειδήσεων στον κόσμο που με ακρίβεια προβλέψει την εκλογική νίκη Donald Trump , καθώς και το χάος της αριστεράς και της αντίστασης που ακολούθησε.



Ενώ το σύνολο των μέσων ενημέρωσης fakestream ήταν αλαζονικά αναφέρουν ότι η Χίλαρι Κλίντον είχε ήδη κερδίσει πολύ πριν από την ημέρα των εκλογών, ήξερα ότι ήταν ένα ψέμα . Ήξερα όλα ήταν στημένα και μάλιστα έγραψε ένα δημοφιλές άρθρο δελτίο με όλα τα πράγματα που ήταν στημένα , συμπεριλαμβανομένων δημοσκοπήσεις, ειδήσεις, το DNC και τα μηχανήματα ψηφοφορίας στο Δημοκρατών περιοχές που ελέγχονται από την ψηφοφορία.

Τώρα, όπως οι αναγνώστες με ρωτούν τι να περιμένουμε για το 2017, έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της Χριστουγέννων και σπάσιμο της Πρωτοχρονιάς μελετώντας τον καλύτερο τρόπο για να μοιραστούν αυτή την εικόνα μαζί σας. Κατά την πρώτη, σκέφτηκα για να συνθέσουν μια λίστα με 25 τολμηρές προβλέψεις για το 2017, αλλά στο τέλος κατάλαβα μόνο μία πρόβλεψη που έχει πραγματικά σημασία . Κάνει ό, τι άλλο σχεδόν άνευ σημασίας.
Η εποχή του φθηνού χρήματος και δωρεάν χρέους πρόκειται να έρθει σε μια καταστροφική τέλος

Για να κατανοήσουμε τις επιπτώσεις αυτής της μία πρόβλεψη, θα πρέπει να κατανοήσουν την πραγματικότητα που πλησιάζουμε το τέλος της εποχής του φθηνού χρήματος, ατελείωτες χρέος και δημιουργία χρήματος fiat νόμισμα. Δεν έχω το χρόνο να υπεισέλθω σε όλες τις λεπτομέρειες του γιατί, αλλά το αποτέλεσμα είναι ότι οι "ειδικοί" τρέχει τη Fed είναι απατηλή . Κάνουν λάθος. Η αποσύνδεση του δολαρίου από το χρυσό το 1971 από τον Ρίτσαρντ Νίξον θέσει σε κίνηση μια αναπόφευκτη κατάρρευση του δολαρίου και την οικονομική αποκάλυψη.



Από εκείνη την ημέρα, το δολάριο έχει υπάρξει σε κατάσταση ενδεχόμενη διάλυση, χωρίς ερώτηση απολύτως ότι το νόμισμα ήταν μία μέρα κατάρρευση. Για δεκαετίες, οι πρόεδροι και οι κεντρικοί τραπεζίτες κλώτσησε το δοχείο κάτω από το δρόμο, τυπωμένο νέο νόμισμα fiat και πέρασε το έθνος σε οικονομική λήθη. Πρόεδρος Ομπάμα, πρώτη μουσουλμανική Πρόεδρος της Αμερικής , διπλασίασε το δημόσιο χρέος σε μόλις οκτώ χρόνια , οι δαπάνες παράφρονες ποσά για φυλλάδια αριστερών και boondoggles σχεδιαστεί για να κερδίσει πολιτικούς συμμάχους και την πίστη των ψηφοφόρων.

Τώρα, με το Trump πάρει ορκίστηκε στο γραφείο στις 20 Ιανουαρίου, το 2017, οι παγκοσμιοποίησης δεν θέλουν πλέον να αποτρέψει την κατάρρευση του χρέους από λαμβάνουν χώρα . Αντ 'αυτού, αυτοί λαμβάνουν μέτρα για να βεβαιωθείτε ότι αυτό συμβαίνει κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του προέδρου του ατού. Καθώς η μηχανική συντριβή ξεδιπλώνεται, θα το χρησιμοποιούν για να δυσφημήσουν τους Ρεπουμπλικάνους, η δημοσιονομική συντηρητικοί και Trump ιδίως , ενώ εξαπολύσει μαζική κοινωνικό χάος, ταραχές, ακόμα και την απειλή της πείνας σε ολόκληρη την εσωτερική πόλεις της Αμερικής.

Ο μόνος τρόπος που αυτό μπορεί να καθυστερήσει είναι αν Trump ξεπουλά στους banksters της παγκοσμιοποίησης. Υπάρχουν ενδείξεις ότι η Goldman Sachs μπορεί ήδη να είναι λίγο πάρα πολύ άνετα με τη διοίκηση Trump, αλλά θα πρέπει να δούμε πώς αυτό παίζει έξω. Αν Trump αψηφά το παγκόσμιο τραπεζικό τάξη, είτε θα «JFK» τον με ένα μοναχικό δολοφόνο ή να καταστρέψει τη διοίκησή του με τη σχεδιαζόμενη οικονομική αποκάλυψη που περιγράφεται εδώ.
Εκτός αν Trump σπηλιές στα παγκοσμιοποίησης, η οικονομική δολιοφθορά θα εξαπολύσει κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του

Ο στόχος του Ομπάμα και οι παγκοσμιοποίησης - αν Trump δεν συμφωνεί να παίξει μπάλα - είναι να «δηλητηριώδες χάπι» Αμερική και την ώθηση Πρόεδρος Trump στην πιο καταστροφική οικονομική εφιάλτης μπορεί να φανταστεί κανείς. Ο Ομπάμα, ένας κακόβουλος εχθρός της Αμερικής, έχει ήδη αρχίσει να βάζει τα σχέδια σε κίνηση να έντερο της οικονομίας και των φυτών "πολιτικό νάρκες» σε όλη τη γραφειοκρατία που θα ανατινάξουν το πρόσωπό του Donald Trump. Ο Ομπάμα είναι ο πρώτος σύντομα-να-να είναι πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, που κυριολεκτικά προσπαθεί να σαμποτάρει τη χώρα στο δρόμο του έξω από το γραφείο.

Η χρονική στιγμή της όλα αυτά είναι κατά τη διάρκεια των τεσσάρων πρώτων ετών του ατού . Τα σχέδια θα πρέπει να θέσει σε κίνηση στις αρχές του 2017, και οι μηχανισμοί για τη μηχανική συντριβή θα ξεκινήσει σχεδόν αμέσως μετά την ορκωμοσία του ατού. Τα αποτελέσματα των ενεργειών αυτών, ωστόσο, θα χρειαστεί χρόνος για να σπέρνουν τον όλεθρο στην προβλεπόμενη πορεία τους. Είναι σημαντικό, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια το χρονοδιάγραμμα για το πότε αυτές οι ενέργειες θα απελευθερώσει τη χιονοστιβάδα της παγκόσμιας κατάρρευσης του χρέους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το λεγόμενο «αναδυόμενες ιδιότητες» του τεράστια, εξαιρετικά πολύπλοκες οικονομικές αλληλεπιδράσεις. Δεν ανθρώπινο μυαλό (ή ακόμα και ένας υπερυπολογιστής) είναι ικανή ακρίβεια προσομοίωση όλων των μεταβλητών, αλλά αυτό που ξέρουμε είναι ότι μόλις η χιονοστιβάδα αρχίζει, θα είναι ασταμάτητη μέχρι να χτυπήσει κάτω.

Μια καλή μεταφορά για να καταλάβουμε όλα αυτά είναι να φανταστούμε κάποιον που τρέχει γύρω με ένα συγκεκριμένο τρυπάνι, προσπαθώντας να ρίξουν ένα μεγάλο κτίριο ουρανοξύστη με διάνοιξη οπών στα μεγάλα πυλώνες στήριξης της θεμελίωσης του κτιρίου. Ο σαμποτέρ να τρυπάνι μεγάλο αριθμό οπών - ίσως και δεκάδες χιλιάδες - και το κτίριο εξακολουθεί να ισχύει. Κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς πόσες τρύπες θα προκαλέσει το κτίριο να καταρρεύσει, αλλά σε κάποιο σημείο, ένα ακόμη τρύπα γίνεται η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι ... και ολόκληρο το κτίριο καταρρέει καταστροφικά.

Είναι αδύνατο να προβλέψουμε ποια τρύπα θα απελευθερώσει την κατάρρευση, όπως ακριβώς είναι αδύνατο να προβλέψουμε ποια πρόσθετα νιφάδα χιονιού θα εξαπολύσει μια χιονοστιβάδα από την πλευρά του χιονιού συσκευάζονται στο βουνό. Αλλά ξέρουμε ότι ένα τεράστιο, καταστροφικό γεγονός είναι αναπόφευκτη, εάν η σκόπιμη δολιοφθορά δεν σταματά. Αυτός είναι όπου όλοι κάθονται τώρα σε σχέση με την παγκόσμια χιονοστιβάδα του χρέους που είναι έτοιμη να συμβεί. Η χρονική στιγμή είναι αδύνατο να προβλεφθεί, αλλά το αναπόφευκτο της είναι εύκολο να προβλεφθεί.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ένα πράγμα που θα μπορούσε να καθυστερήσει την κατάρρευση του συστήματος των ΗΠΑ είναι εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση θρυμματίζεται πρώτα. Καθώς καταρρέει η ΕΕ και η ΕΚΤ freaks έξω, πρωτεύουσα πτήση θα φύγει στις ακτές των ΗΠΑ , εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια ντάμπινγκ σε αμερικανικές μετοχές, ομόλογα, ακίνητα και άλλα περιουσιακά στοιχεία. Αυτό θα είναι ένα "μίνι φούσκα» και θα είναι βραχύβια. Όμως, όπως συμβαίνει, οι Ρεπουμπλικάνοι θα σημάνει το "Trumponomics επανάσταση» χωρίς σχέση με την πραγματική αιτία γι 'αυτό που συμβαίνει. Πριν από καιρό, τα αποτελέσματα συντριβής κυματισμός της ΕΕ θα πνίξουν αγορές των ΗΠΑ, καθώς και μετά το παιχνίδι τελειώνει μέχρι την διόρθωση χτυπά κάτω.
Μόλις αυτό συμβεί, ο Πρόεδρος Trump θα έχουν άλλη επιλογή από το να κηρύξει στρατιωτικό νόμο και ανοίγουμε μια εκτεταμένη κρατική αστυνομία

Τώρα εδώ είναι όπου όλο αυτό παίρνει ενδιαφέρον (και περισσότερο από μια μικρή ενοχλητική). Καθώς η κατάρρευση του χρέους ξεδιπλώνεται, θα πάμε να δούμε το πάγωμα των τραπεζικών συναλλαγών, της κυβέρνησης πληρωμές και χρεωστικές κάρτες σφραγίδα τροφίμων. Η χρηματιστηριακή αγορά θα καταρρεύσει (ή είναι κατεψυγμένα), οι συντάξεις θα καταρρεύσει, πολλές τράπεζες θα εκραγεί, η FDIC θα χρεοκοπήσει, ακινήτων θα καταρρεύσει, οι διεθνείς τράπεζες θα σωθούν με το "ins bail" και ούτω καθεξής. Είναι πρόκειται να είναι οικονομικό Αρμαγεδδώνα σε μια κλίμακα δεν ζουν πρόσωπο έχει δει ποτέ πριν.

Πρέπει όλα αυτά ξεδιπλώνονται, Πρόεδρος Trump θα αγωνιστεί με τη σκόπιμη δολιοφθορά με την επίκληση όλα τα επείγοντα μέτρα της κυβέρνησης που ο Πρόεδρος Ομπάμα υπέγραψε στο νόμο ως εκτελεστικά διατάγματα.

Πολύ λίγοι Αμερικανοί συνειδητοποιούν, για παράδειγμα, ότι η εκτελεστική παραγγελίες είναι τώρα στα βιβλία που θα επιτρέψει ο Πρόεδρος Trump, με μια απλή υπογραφή, να αδράξουν όλες τις χρυσό, δολάρια και τα χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία του κάθε Αμερικανό .

Επιπλέον, ο Ομπάμα υπέγραψε επίσης εκτελεστικά διατάγματα που θα επιτρέψουν FEMA να κατασχέσει όλα τα τρόφιμα, τους σπόρους, τα καύσιμα, τρακτέρ, τα ζώα και τα χωράφια από κάθε Αμερικανό, όλες σε ολόκληρο το έθνος. Ότι η παραγγελία υπεγράφη στις 16 Μαρτίου, 2012. Έχω καλύψει τις λεπτομέρειες που σε αυτό το άρθρο Natural News .

Σε περίπτωση που είστε τόσο ανενημέρωτοι ότι νομίζετε ότι είμαι μέχρι την πραγματοποίηση αυτής, μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου αυτού εκτελεστική εντολή σε αυτό το σύνδεσμο . (Και να σταματήσει να είναι αφελής. Δεν κάνω πράγματα. Αυτή είναι η δουλειά της Washington Post.)

Στην ουσία, ο Ομπάμα που ορίζονται ένα προσχέδιο για το ολοκληρωτικό άνοδο του αστυνομικού κράτους ομοσπονδιακή κυβέρνηση να γίνει επίκληση σε περιόδους έκτακτης ανάγκης.

Αυτό που σας λέω τώρα - και αυτό είναι το πιο σημαντικό πρόβλεψη για το 2017 και το υπόλοιπο της πρώτης θητείας του Trump - είναι ότι ο Πρόεδρος Trump θα επικαλεστεί αυτές τις εντολές έκτακτης ανάγκης από μια απεγνωσμένη ανάγκη για αυτοσυντήρηση της κυβέρνησης των ΗΠΑ.
Ομπάμα δημιούργησε το τέλειο αστυνομικό κράτος, νομίζοντας Κλίντον επρόκειτο να κληρονομήσει

Κάθε κομμάτι της τυραννίας και δεσποτική έλεγχο της κυβέρνησης που ο Ομπάμα υπέγραψε στο νόμο - λανθασμένα πιστεύοντας Χίλαρι Κλίντον θα κληρονομήσουν τις νέες αστυνομικό κράτος δυνάμεις - θα βρίσκονται σύντομα στην εκτελεστική χαρτοφυλάκιο του Προέδρου Trump. Τι είναι κρίσιμο να καταλάβουμε εδώ είναι ότι ακόμη και αν Trump πιστεύει στη δημοκρατία, την ελευθερία και την αμερικανική πατριωτισμό, θα έχουν άλλη επιλογή από το να εξαπολύσει ένα αστυνομικό κράτος απάντηση στο κοινωνικό χάος και τεχνάσματα που τίθεται σε κίνηση από τον Ομπάμα και τους παγκοσμιοποίησης ... όλους τους εχθρούς του Ντόναλντ Τραμπ.

Στην ουσία, θα πρέπει να ετοιμαστείτε να ζήσουμε υπό καθεστώς προσωρινής στρατιωτικό νόμο και ένα ομοσπονδιακό τρέχει αστυνομικό κράτος της δικτατορίας. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν πάντα κρίση για να καστάνια μέχρι τη δύναμή τους , επικαλούμενοι την «έκτακτης ανάγκης» της ημέρας για να επεκτείνουν την εξουσία τους ριζικά και να φτάσει πάνω από το σύνολο των πολιτών. (Αυτό λέγεται «δόγμα σοκ».) Ακόμη πιο εκπληκτικά, συνειδητοποιούν ότι ακόμα και θα εκλιπαρούν για στρατιωτικό νόμο , διότι η βία, λεηλασίες και κοινωνικό χάος που ακολουθείται από την άνομη αριστερά θα είναι τόσο εξωφρενικά εκτός ελέγχου που θα χαρεί να παραιτηθεί περισσότερη ελευθερία σε αντάλλαγμα για την υπόσχεση της ασφάλειας.

Ελπίζω ότι σε αυτό το σημείο έχετε κατανοήσει τον πραγματικό κίνδυνο σε όλα αυτά. Ο κίνδυνος δεν είναι το στρατιωτικό νόμο και αυτή η ίδια. Ο κίνδυνος δεν είναι η κυβέρνηση ανταποκρίνεται στο χάος με δύναμη. Ο κίνδυνος είναι ότι οι κρατικές επεκτάσεις αστυνομία δεν τελειώνουν ποτέ . Επειδή τόσο περισσότερο η ριζοσπαστική αριστερά αντιστέκεται τις αρχικές δράσεις αστυνομικό κράτος, τόσο πιο γρήγορα αυτό όλα κατεβαίνει σε μια αριστερή ένοπλη εξέγερση που δικαιολογεί πάντα μια μαχητική αστυνομικό κράτος διοικείται από την κυβέρνηση να επιβάλει «ασφάλεια».
Οι κυβερνήσεις σπάνια παραδώσει την εξουσία εθελοντικά

Ο πραγματικός κίνδυνος σε όλα αυτά, μπορείτε να δείτε, είναι ότι η αναπόφευκτη απάντηση του Προέδρου του ατού του στρατιωτικού νόμου και αστυνομικό κράτος τακτική είναι τόσο αποτελεσματική στην πάταξη της αριστεράς βίας που γίνεται ένα μόνιμο στοιχείο της αμερικανικής κοινωνίας . Ο κίνδυνος είναι ότι θα ξυπνήσει και να βρει τον εαυτό μας που ζουν στο ολοκληρωτικό σύστημα αστυνομικό κράτος που περιγράφεται από τον Ιωάννη. W. Whitehead σε must-διαβάσει το βιβλίο, του Battlefield Αμερική .

Κυβέρνηση συνήθως ανεβαίνει την εξουσία της σε περιόδους κρίσης, αλλά είναι πολύ αργή για να αφήσει να πάει της εξουσίας πρωτόγνωρη οι συνθήκες ηρεμήσει. Μόλις έχουμε ένα αποτελεσματικό, υψηλής ασφαλείας αστυνομικό κράτος υπό την προεδρία του ατού που σταματά τη βία της αριστεράς και της λεηλασίας, πώς θα επιστρέψουμε ποτέ σε μια κοινωνία που δεν είναι πλέον λειτουργεί σε κατάσταση στρατιωτικού νόμου;

Εάν η αστυνομία αρχίσουν να υποχωρήσει, οι βίαιες, παράφρων αριστεροί ξεκινήσει οι λεηλασίες πάντα σε θέαμα. Μπορούν ακόμη και να συνοδεύεται από όλα τα δεκάδες εκατομμύρια των πρώην κυβερνητικών εργαζομένων που μια μέρα θα ξυπνήσει και να συνειδητοποιήσουν τις συντάξεις τους έχουν σβηστεί. Αν βγουν στους δρόμους, καθώς, έχουμε τα φόντα για μια πραγματική εξέγερση / λαϊκή εξέγερση στα χέρια μας ... και αυτό είναι ακριβώς ό, τι δικαιολογεί την επέκταση του αστυνομικού κράτους. (Εγώ δεν θα ακόμη και να εκπλαγείτε αν πολλές βομβιστικές επιθέσεις της αριστεράς να αποδειχθούν ψευδείς σημαίες διενεργείται από εκείνους που θα ωφεληθούν τα μέγιστα από μια ολοκληρωτική κοινωνία αστυνομικό κράτος.)

Μην κάνετε κανένα λάθος: Πρόεδρος Trump είναι εξαιρετικά ικανή να κάνει το είδος της δύσκολες αποφάσεις στρατιωτικού τύπου αναγκαία για την προστασία της διοίκησής του από την απόπειρα εξεγέρσεις. Πήρε ιδιαίτερα ικανή στρατιωτική στρατηγοί άφθονα εκπροσωπούνται σε υπουργικό του συμβούλιο, για ένα πράγμα, και αυτά είναι αλήθεια αμερικανική πατριώτες που δεν πρόκειται να αφήσει αναρχικοί καταστρέφουν τη διοίκηση Trump. Αλλά αυτό δεν είναι το πραγματικό ερώτημα σε όλα αυτά . Το πραγματικό ερώτημα είναι πόση ελευθερία θα έχουμε απομένει μετά την εξέγερση που έσπασαν;
Αν Trump εγκαταλείπει τις αρχές της ελευθερίας που πήρε τον εξέλεξε, θα κλιμακωθεί γρήγορα την αντικυβερνητική εξέγερση σε όλες τις πολιτικές γραμμές

Προτίθεται η διοίκηση Trump, κάτω από ακραίες πιέσεις από τους πολίτες στις πόλεις που επλήγησαν από τη βία και το χάος, τελικά επιχειρούν ριζοσπαστικές, οι δράσεις αντι-ελευθερία υπό την κάλυψη μιας «εθνικής ανάγκης», όπως η απαγόρευση της δεύτερης τροπολογίας; Αν ναι, αυτό θα θέσει την κυβέρνηση σε κατάσταση πολέμου με πιο πατριώτες, αποτελεσματικά κλιμακούμενη μια κατάσταση πολέμου με τους ίδιους ανθρώπους που πήραν Trump εκλεγεί.

Θα Πρόεδρος Trump επεκτείνει ριζικά αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να καταστείλει τις διαμαρτυρίες εσωτερικό της πόλης; Για παράδειγμα, θα μπορούσε να εγκρίνει τη στρογγυλοποίηση των διαδηλωτών και ασφάλισής τους σε στρατόπεδα FEMA, ενώ περιμένουν τη δίωξη; (Γεια σου, εμείς τελικά κατάλαβα πώς να χρησιμοποιούν αυτά τα στρατόπεδα FEMA!)

Θα μπορούσε να δοθεί αστυνομικές δυνάμεις σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες άδεια να πυροβολούν διαδηλωτές στην όραση; Αν ναι, αυτό θα τοποθετήσει την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών σε ουσιαστικά μια κατάσταση κινητικής πολέμου κατά των ως επί το πλείστον αριστερών πολιτών της υψηλής πόλεις πληθυσμού. Κανένα από τα σενάρια απόηχο στην εν λόγω περίπτωση είναι επιθυμητές.

Πολύ λίγοι άνθρωποι σκέφτονται για το πώς όλα αυτά παίζει έξω. Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν είναι καθόλου σε θέση να σκέφτεται μόνο μία κίνηση μπροστά στη σκακιέρα. Αλλά οι άνθρωποι όπως εγώ - οι αληθινοί υπόλοιπα ανεξάρτητων δημοσιογράφων της Αμερικής - σκεφτείτε πέντε ή έξι κινήσεις μπροστά, το οποίο είναι ακριβώς ο λόγος που έχουμε τόσο σωστές προβλέψεις μας για το τι βλέπετε ξεδιπλώνονται τώρα. (Δεν υπήρχε μια ενιαία κύρια δημοσιογράφος μέσα μαζικής ενημέρωσης που προέβλεπαν νίκη Τραμπ. Είναι όλα λάθος.)
Donald Trump δεν φταίει ... αυτός είναι που τοποθετείται ως αποδιοπομπαίο τράγο από τον Ομπάμα και τους παγκοσμιοποίησης

Τι στρατηγικό μυαλό μου είναι ουρλιάζοντας σε μένα αυτή τη στιγμή είναι ότι θα αντιμετωπίσουμε όλοι την άνοδο των επιθετικών αστυνομικό κράτος της κυβέρνησης ως Πρόεδρος Trump ανταποκρίνεται στην επερχόμενη κατάρρευση της κοινωνικής τάξης (που προκαλείται από έναν συνδυασμό της οικονομικής κατάρρευσης και την άνοδο της ριζοσπαστικής αριστεράς αντι- κυβερνητικές δυνάμεις). Για την ιστορία, αυτό δεν είναι μια κριτική του Trump. Αυτός δεν είναι ο άνθρωπος που έβαλε όλα αυτά στη θέση τους ... αυτός είναι που τοποθετείται ως το εξιλαστήριο θύμα για να κατηγορήσει για αυτό ξεδιπλώνεται.

Είναι πραγματικά ο Ομπάμα και οι παγκοσμιοποίησης που έχουν κατασκευαστεί αυτή η κατάσταση με κακόβουλη πρόθεση. Έχουν στημένα τα πάντα για να ώθηση Trump σε ένα σενάριο που είναι σχεδόν αδύνατο να επιβιώσει χωρίς την επίκληση απάντηση αστυνομικό κράτος. Έχουν τον υποστήριξε σε μια γωνία, αφήνοντάς τον χωρίς επιλογές, αλλά να επικαλεστεί έκτακτες εξουσίες. Μόλις το κάνει αυτό, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης fakestream θα επιτεθεί σε αυτόν και την ετικέτα του «δικτάτορα» με όλες τις συνήθεις συγκρίσεις με τον Αδόλφο Χίτλερ.

Ωστόσο, μία αχτίδα καλές ειδήσεις σε όλα αυτά είναι ότι ο Donald Trump έχει ήδη αποδείξει ότι είναι εξαιρετικά έξυπνη και ανθεκτική . Μπορεί ακόμα ελιγμούς μια διέξοδο από αυτό που οι παγκοσμιοποίησης δεν προέβλεπε. Μετά από όλα, Trump επέζησαν από το Ρεπουμπλικανικό πρωτογενή και τη βάναυση προεκλογική εκστρατεία. Έχει αποδειχθεί ότι είναι πολύ, πολύ δύσκολο να νικήσει. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει υπέρ μας ως ατού αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκληση οποιουδήποτε προέδρου στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών: η μηχανική κατάρρευση του νομίσματος και του χρέους της χώρας.

Αν Trump μπορεί να επιβιώσει όλα αυτά και ακόμα να αποφευχθεί ριζικά την επέκταση των αστυνομικό κράτος εξουσίες της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, θα είναι, με απλά λόγια, το πιο εξαιρετικό πολιτική νίκη στην ιστορία του έθνους μας ... και θα κάνει ο Πρόεδρος Trump ο μεγαλύτερος ηγέτης του έθνους μας γνώρισε από το George Washington.

Μπορεί να πετύχει σε όλα αυτά; Δεν μπορώ να προβλέψω ότι ακόμα. Δεν υπάρχουν αρκετά σημεία δεδομένων για να προγραμματίσουν ότι πολύ πιο μπροστά. Αλλά αν αυτός επιτυγχάνει ή αποτυγχάνει, το 2017 είναι η χρονιά τότε θα πρέπει να είναι έτοιμη να επιβιώσουν οι πιο ριζοσπαστικές και απρόβλεπτα σενάρια που εξετάστηκαν ποτέ.

Μείνετε ενημερωμένοι σε Natural News, όπου ευφυή ανάλυση μας είναι προφανώς πολύ πιο ενημερωμένοι από ό, τι θα δείτε ποτέ από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης fakestream.Τρίτη, 3 του Ιανουαρίου, 2017 από: Mike Adams 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...