Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

«Συνείδηση ​​Machine" καταρριφθούν στο νέο μίνι-ντοκιμαντέρ από το Ranger Υγείας

(NaturalNews) Για τις τεχνοπροσκυνητές, οι άνθρωποι σύντομα θα γίνει «αθάνατος», επειδή θα είναι σε θέση να «μεταφορά» συνείδησή τους σε μηχανές. Ή συστήματα AI θα γίνουν «αυτο γνωρίζουν», επιτυγχάνοντας το ίδιο μυαλό συνείδησης που βιώνουμε ως ζωντανό, το πνεύμα-διαποτισμένη όντα με ελεύθερη βούληση.


Σήμερα, έχω μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο μίνι-ντοκιμαντέρ που ονομάζεται The Folly της μηχανής Συνείδησης . Αποκαλύπτει γιατί όλοι εκείνοι που ισχυρίζονται μηχανές θα αποκτήσουν συνείδηση δεν είναι μόνο λάθος, αλλά βαθύτατα λανθασμένη.

Ως μέρος του επιχειρήματος, το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει επίσης γιατί η μνήμη δεν είναι φυσικά αποθηκεύονται στον εγκέφαλο . Παρά τις καλύτερες προσπάθειές τους, τα πιο λαμπρά γιατροί, επιστήμονες και νευρολόγοι του σύγχρονου κόσμου μας, ακόμα δεν μπορεί να βρει τη φυσική "θέσεις" στον εγκέφαλο για τη μνήμη. Η πλάνη των βιοχημικών μνήμης έχει διαγραφεί σε αυτό το μίνι-ντοκιμαντέρ.

Η συνείδηση δεν είναι ένα κατασκεύασμα των πολύπλοκων νευρολογίας . Πρόκειται για μια αυτοδύναμη, μη-φυσικό επίπεδο της ύπαρξης, που διασυνδέεται με το φυσικό εγκέφαλο για να μεταφράσει συνειδητή προθέσεις σε φυσικές ενέργειες σε έναν τρισδιάστατο κόσμο.

Όπως έχω εξηγήσει στο βίντεο: Ποτέ δεν θα βρείτε τον εαυτό σας σε μια μηχανή .

Παρακολουθήστε το μίνι-ντοκιμαντέρ εδώ (διάρκεια 15 λεπτά).
 Δευτέρα 2 Ιανουαρίου, 2017 από: Mike Adams 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...