Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Η Αυστραλός υπουργός Εξωτερικών Julie Bishop δήλωσε ότι αυστραλιανές αρχές θα στηρίξουν τις Ηνωμένες Πολιτείες στην εφαρμογή αυστηρής πολιτικής στους τομείς της μετανάστευσης και της προστασίας των συνόρων.

Αυστραλός υπουργός Εξωτερικών Julie Bishop δήλωσε ότι αυστραλιανές αρχές θα στηρίξουν τις Ηνωμένες Πολιτείες στην εφαρμογή αυστηρής πολιτικής στους τομείς της μετανάστευσης και της προστασίας των συνόρων.

ΜΟΣΧΑ (Sputnik) - αυστραλιανές αρχές θα στηρίξουν τις Ηνωμένες Πολιτείες στην εφαρμογή αυστηρής πολιτικής στους τομείς της μετανάστευσης και της προστασίας των συνόρων, Αυστραλός υπουργός Εξωτερικών Julie Bishop δήλωσε τη Δευτέρα.

"Είμαι βέβαιος ότι η κυβέρνηση της Αυστραλίας και η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα συνεχίσει να στηρίζει ο ένας τον άλλον στη διασφάλιση ότι μπορούμε να εφαρμόσουν ισχυρές πολιτικές για τη μετανάστευση και την προστασία των συνόρων μας," δήλωσε ο Επίσκοπος, όπως αναφέρεται από την εφημερίδα Sydney Morning Herald.

Ο υπουργός πρόσθεσε ότι Καμπέρα και η Ουάσιγκτον είχε μια μακρά ιστορία των σχέσεων και ήθελε να διασφαλίσει ότι οι πολίτες των δύο χωρών θα διατηρήσει τα δικαιώματα για να επισκεφθείτε την άλλη κατάσταση.



© AFP 2016 / DAVID HANCOCK
η θέση του επισκόπου είχε εκφράσει με φόντο τις κρίσιμες δηλώσεις από ορισμένους πολιτικούς σε όλο τον κόσμο, όπως η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, σε σχέση με την πρόσφατη απόφαση της Ουάσιγκτον να εισαγάγει περιορισμούς εισόδου για τους πολίτες της επτά χώρες μουσουλμανική πλειοψηφία, όπως η Υεμένη και η Συρία.



Αυστραλία και οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν τη συνεργασία στο θέμα της παράτυπης μετανάστευσης για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Το 2016 οι δύο χώρες έχουν ανακοινώσει μια συμφωνία για την επανεγκατάσταση των προσφύγων από τα κέντρα κράτησης της Αυστραλίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...