Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

CIA False Flag Bloodbath in Turkey – WWIII Is the Goal. (CIA Λουτρό αίματος ψεύτικη στην Τουρκία - Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι ο στόχος )

Οι περισσότεροι συμφωνούν ότι ο Ομπάμα είναι το τράβηγμα όλες τις στάσεις για να ξεκινήσει Γ 'Παγκόσμιο Πόλεμο. Είχα μια ενδιαφέρουσα νωρίς το πρωί συνομιλία με μια παλιά αξιόπιστη πηγή και μια νέα πηγή. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, πήρα συνέντευξη από τον Paul Martin ο οποίος είχε φαινομενικά σχετικές πληροφορίες. Το συμπέρασμά μου είναι ότι και οι τρεις συμφωνούν σχετικά με τα κίνητρα πίσω από τις πρόσφατες δολοφονίες και τρομοκρατικές επιθέσεις.

Γ 'Παγκόσμιο Πόλεμο ή Προτομή

Ας αρχίσουμε με τον Paul Martin. Ο Paul έχει δύο πηγές που έχουν αποδώσει δύο πολύτιμα κομμάτια των πληροφοριών. Ο Παύλος αποκάλυψε σε ένα αυτοσχέδιο εκπομπή ότι (1) Επιλέξτε Marine μονάδες, που σταθμεύουν στην εγχώρια αγορά, είπαν ότι είναι έτοιμη να αναπτύξει εντός τεσσάρων λεπτών από την κοινοποίηση της ανάγκης να ανταποκριθεί σε ένα προκαθορισμένο σημείο του αγώνα? και, (2) η στρατιωτική Ηνωμένο Βασίλειο ακύρωσε ένα σημαντικό αριθμό φύλλων σε στρατιωτικές τους, προκειμένου να πάρει το προσωπικό πίσω στις αντίστοιχες βάσεις τους. Και λοιπόν? Το "So What" είναι ότι η νοημοσύνη σχετίζεται με μια εκκρεμότητα τρομοκρατική επίθεση ήταν ακριβείς, το μόνο που είχε την λάθος θέση. Η τρομοκρατική επίθεση δεν έλαβε χώρα στις ΗΠΑ ή το Ηνωμένο Βασίλειο, που έλαβε χώρα στην Τουρκία. Περισσότερα σχετικά με την τρομοκρατική επίθεση στην Τουρκία αργότερα στο άρθρο.
Η Σκληρότερα η CIA και ο Ομπάμα Προσπαθήστε να ξεκινήσετε WW III, τόσο μεγαλύτερη είναι η αποτυχία

Έχει σκληρή εβδομάδα για τη Κένυας στο Λευκό Οίκο. Έχει σταλεί 4.000 μάχιμα στρατεύματα από Ft. Carson στα ρωσικά σύνορα και οι Ρώσοι δεν απάντησε. Ο Ομπάμα συνεχίζει να μαλώσουν με τους Ρώσους με ψεύτικο ισχυρισμούς των εκλογών hacking με αποτέλεσμα την απέλαση των 35 Ρώσων διπλωματών. Πούτιν ακόμα δεν απαντήσει με στρατιωτική ή διπλωματική επιλογή. Αυτό είχε προηγηθεί καθόλου από τη δολοφονία του Πρεσβευτή της Ρωσίας στην Τουρκία. Οι περισσότερες στρατιωτικές και μυστικές ανθρώπους που μιλούν με κατηγορούν η CIA καθώς αυτή είναι η οριστική ΜΟ της CIA. Επίσης, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ένα ρωσικό στρατιωτικό αεροπλάνο έφερε τα κάτω, πιθανότατα από ένα όπλο συχνότητας EMF / RF. Αυτό το γεγονός έχει επίσης την υπογραφή της CIA σε όλο αυτό και έχει επιβεβαιωθεί ότι οι περισσότεροι οργανισμοί πιστεύουν ότι αυτή ήταν η δουλειά της CIA. Φυσικά, θα υπάρξουν εκείνοι που θα λένε ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι η CIA είχε εμπλακεί ποτέ. Παρά το γεγονός ότι έχουν εκτελέσει αυτά τα είδη των πράξεων εκατοντάδες φορές, αυτό που προσδοκούν οι πολίτες; Θεωρούν ότι η CIA πρόκειται να πάρουν μια αγγελία στην Ουάσινγκτον (com) Δημοσίευση παραδέχθηκε τι έχουν μόλις γίνει; Μπορεί οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος πιστεύει ότι οι πράξεις αυτές είναι τυχαίες και ανεξάρτητες μεταξύ τους; Μόνο ένας θεωρητικός σύμπτωση μπορούσα να πιστέψω οι πράξεις αυτές δεν έχουν σχέση. Και γιατί η CIA θα πάρει μέρος σε αυτές τις ενέργειες; Απλό, να προκαλέσει τη Ρωσία στην επίθεση, είτε τις ΗΠΑ ή συμμάχου του ΝΑΤΟ, η Τουρκία, η οποία θα απαιτούσε μια αμερικανική στρατιωτική αντίδραση και στη συνέχεια οι παγκοσμιοποίησης θα πάρει τους πόλεμο.

Παρά όλες αυτές τις προκλήσεις, ο Πούτιν δεν έχει κάνει τίποτα, αλλά κοροϊδεύει τον Ομπάμα και τη Δύση, αλλά δεν έχει προκαλέσει στην εκκίνηση Γ 'Παγκόσμιο Πόλεμο. Στην πραγματικότητα, όπως έχει ήδη αναφερθεί, σε ένα άρθρο σήμερα η Ρωσία, ο Πούτιν δήλωσε ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη είχε "κάνει Παιδοφιλία τη νέα κανονική στη Δύση".

Δεδομένης της προηγούμενης κακό αίμα μεταξύ της Τουρκίας και της Ρωσίας, πολλοί μένουν έκπληκτοι ότι η Ρωσία και η Τουρκία δεν έχουν ήδη κλειδώσει τα κέρατα.
Λουτρό αίματος στην Τουρκία

Στην τελευταία του έκθεση, πάνω από 40 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τρομοκρατική επίθεση το νυχτερινό κέντρο Reina , ένα από τα πιο δημοφιλή, up-κλίμακας χώρους της Κωνσταντινούπολης για την ψυχαγωγία. Οι διασημότητες όπως ο Sting και ο Kevin Costner ήταν γνωστοί για να παρακολουθήσουν αυτό το κλαμπ. Περίπου 17.000 αστυνομικοί ήταν σε υπηρεσία μετά από ενημέρωση πληροφοριών από τις ΗΠΑ προειδοποιούν μια πιθανή τρομοκρατική επίθεση.

Οι αρχικές αναφορές έδειχναν ότι δύο ένοπλοι είχαν εισέβαλαν στο κτίριο, αλλά οι αρχές σήμερα κατανοητό να ψάχνουν για έναν δολοφόνο, ο οποίος φορούσε ένα κοστούμι Σάντα. Είναι πάντα η «μοναχικός-καρύδι" δράστης σε αυτά τα είδη των εκδηλώσεων. Αυτή είναι η τελευταία που θα ακούσουμε από συνεργός.
Η αντίδραση του προέδρου της Τουρκίας Είναι αξιοσημείωτο

Πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν έχει ορκιστεί "να αγωνιστεί μέχρι το τέλος ενάντια σε όλες τις μορφές επίθεσης από τρομοκρατικές ομάδες και τους υποστηρικτές τους» . Είναι προφανές ότι η επίθεση κατά της Τουρκίας σχετικά με την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δεν γίνεται δεκτή ως ακριβώς ένα άλλο τυχαία πράξη. Ποιοι είναι οι υποστηρικτές ; Η Τουρκία ξέρει!

Σε μια άλλη δήλωση μετά την επίθεση, ο Τούρκος Πρόεδρος δήλωσε : «Ως έθνος, θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος ενάντια όχι μόνο στις ένοπλες επιθέσεις των τρομοκρατικών ομάδων και των δυνάμεων πίσω τους, αλλά και κατά τους οικονομική, πολιτική και κοινωνική επίθεση" s .

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η επίθεση ήρθε στα τακούνια της κατάπαυσης του πυρός στη Συρία που μεσολάβησε από την Τουρκία και τους Ρώσους. Οι Αμερικανοί και ο Ομπάμα ήταν εντελώς μείνει έξω.
Διατήρηση του πετροδολαρίων

Η Federal Reserve είχε ως στόχο, και εν συνεχεία, ή επιλεγμένα Προέδρων, να πάρει κάτω από τη Συρία και το Ιράν για την πρόληψη των BRICS από την καταστροφή την υποστήριξη του δολαρίου που το πετρέλαιο παρέχει. Μέχρι πρόσφατα, όλα τα έθνη έπρεπε να αγοράσουν το πρώτο δολάρια πριν από την αγορά πετρελαίου. Αυτό έδωσε Federal Reserve μας επισημαίνει το μόνο υποστήριξη που λαμβάνουν. Τώρα, οι χώρες BRICS έχουν εγκαταλείψει το δολάριο και είναι απλά θέμα χρόνου μέχρι το δολάριο και η οικονομία των ΗΠΑ έρχονται πέφτοντας κάτω. Από τη σκοπιά της Federal Reserve, το Ιράν και η Συρία πρέπει να έχουν αλλαγές καθεστώτος και αξίζει ένας πόλεμος στα παγκοσμιοποίησης και της Federal Reserve. Η Ρωσία έχει την προστασία των συμφερόντων του από την υπεράσπιση του Άσαντ. Οι ΗΠΑ, μέσω της δημιουργίας ISIS έχει προσπαθήσει να ανατρέψει το ISIS και το αποτέλεσμα είναι ένα φρικτό εμφύλιο πόλεμο.
Σύναψη

Τώρα που σύμμαχός μας στο ΝΑΤΟ μεσολάβησε μια κατάπαυση του πυρός με τη Ρωσία στη Συρία, ο Άσαντ θα παραμείνει στην εξουσία και η πετροδολαρίων θα συνεχίσουν να διαβρώνουν όπως και η αμερικανική οικονομία.

Χίλαρι Κλίντον επρόκειτο να είναι ο πόλεμος πρόεδρος. Τώρα, εναπόκειται στον Ομπάμα για να πάρει ο πόλεμος άρχισε και αυτό είναι ό, τι όλο αυτό το σύνολο των γεγονότων είναι όλα σχετικά.

Την επόμενη εβδομάδα, το Κογκρέσο συναντιέται με τον Ομπάμα για να προσπαθήσουμε και να σώσει Obamacare. Αντ 'αυτού, εμείς οι Αμερικανοί πολίτες θα πρέπει να καίει μέχρι τα τηλέφωνά τους και να τους λέμε να δέσετε τον Ομπάμα, έτσι δεν μπορεί να προκαλέσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Έκθεση χρόνος πραγματικής και Dot Σύνδεση


http://beforeitsnews.com/conspiracy-theories/2017/01/cia-false-flag-bloodbath-in-turkey-ww-iii-is-the-goal-2479173.html
P μίσθωση Δωρεές στο The Common Sense Εμφάνιση
Παρακαλούμε εγγραφείτε στο YouTube Channel και DON'TFORGET ΜΑΣ ΣΤΟ "LIKE" των ΗΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...