Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Το παραπάνω σχόλιο στο FB ανήκει στον πρόεδρο του τουρκόψυχου συλλόγου Διδυμοτείχου κ. Σουλεϊμάν Ματζίρ και αναφέρεται στην πρόσφατη ανάρτηση μας σχετικά με τα μαθηματα Κορανίου (http://tourkikanea.gr/2017/01/dimetoka-17/). Να επισημάνουμε πως εμείς καταρχήν δεν θέλουμε να απαγορευτούν τα εν λόγω μαθήματα.
Ζητάμε όμως οι διδάσκοντες να φορολογούνται κανονικά (όπως και οι ιερείς μας) και κυρίως να είναι διακριτός ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ… Διότι αν (όπως ξέρουμε) πληρώνονται από το τουρκικό προξενείο, τότε ΝΑΙ, κ. Σουλεϊμάν, μακάρι να κλείσουν. Και πιέσεις προς αυτή την κατεύθυνση είναι εφικτές με διάφορους τρόπους. Βούληση να υπάρχει και τρόπος βρίσκεται.

Όσον αφορά το άλλο ότι ¨διαταρράσουμε τις ελληνοτουρκικές σχέσεις¨ , σύγγνώμη αλλά είναι σαν να κατηγορείς τον μικροβιολόγο για τα άσχημα αποτελέσματα σε μια εξέταση αίματος… Κ. Σουλεϊμάν δεν φταίμε εμείς αν ο καρκίνος του προξενείου έχει κάνει μετάσταση σε συλλόγους και χωριά της ελληνικής Θράκης, ούτε για το ότι η Τουρκία κατέχει παράνομα το 40% της Κύπρου…
Μοιραστείτε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...