Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΚΊΝΗΣΗ «ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΤΟΝ ΣΌΡΟΣ« ΣΚΟΥΠΊΣΜΑΤΑ ΕΥΡΏΠΗ Ο Σόρος πίσω από μαζική μουσουλμανική μετανάστευση στην Ευρώπη


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΈΣ ΕΙΚΌΝΑ: JASON ALDEN / BLOOMBERG ΜΈΣΩ GETTY IMAGES .

Μια νέα πρωτοβουλία που ονομάζεται Διακοπή Λειτουργίας Σόρος (SOS) ξεκινά στο Βαλκανικό έθνος της Μακεδονίας για να αντιμετωπίσει την επιρροή της παγκοσμιοποίησης δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος.

Οι ιδρυτές της ομάδας κάλεσε όλους τους «πολίτες δωρεάν-minded" για να τους συναντήσουν στην "καταπολέμηση της ένα πνεύμα στο δημόσιο τομέα, ο οποίος έχει επινοηθεί και με επικεφαλής τον George Soros," αναφέρει μια σλοβενική εφημερίδα.

Σόρος που χρηματοδοτούνται από μη κυβερνητικές οργανώσεις έχουν μονοπωλήσει την κοινωνία των πολιτών στη Μακεδονία και χρησιμοποίησε την επιρροή τους για να καταστείλει αποκλίνουσες απόψεις, δήλωσε SOS συνιδρυτής Νίκολα Srbov.

«Το Ίδρυμα Ανοικτή Κοινωνία, που λειτουργούν κάτω από την ομπρέλα του Σόρος, που χρησιμοποιούνται χρηματοδότησης και του προσωπικού του να υποστηρίξει τις διαδικασίες βίαιης στην πΓΔΜ", ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη. "Αυτό είναι απαράδεκτο και πηγαίνει πέρα ​​από τις αρχές της πολιτικής οργάνωσης."

Ο Σόρος έχει συσταθεί το Ίδρυμα Ανοικτή Κοινωνία στην δεκαετία του 1980 με τον δεδηλωμένο στόχο να βοηθήσει πρώην σοβιετικές χώρες μπλοκ μετάβαση από τον κομμουνισμό, αλλά στην πραγματικότητα, το θεμέλιο χρησιμοποιείται για να αποσταθεροποιήσει κυβερνήσεις και υποθάλπουν τη δυσαρέσκεια στο εσωτερικό των χωρών.

Και της Μακεδονίας δεν είναι η πρώτη χώρα που στράφηκε εναντίον του Σόρος.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν ανακοίνωσε ότι η ουγγρική κυβέρνηση θα ξεκινήσει πάταξη σε οποιεσδήποτε οργανώσεις που συνδέονται με τον Σόρος.

"Σε κάθε χώρα, θα θέλουν να εκτοπίσει Σόρος," Orban είπε τον Δεκέμβριο. "Κατά το επόμενο έτος, ο Σόρος και οι δυνάμεις του θα πρέπει να πιέζονται ασφυκτικά."

Το 2014, ο Σόρος ανοιχτά παραδέχθηκε στο CNN ότι η ΠΔΚ ήταν που εμπλέκονται στη βίαιη ανατροπή της κυβέρνησης της Ουκρανίας, η οποία κατέληξε στη Ρωσία απαγόρευση Σόρος και των ΜΚΟ του από τη χώρα το επόμενο έτος, αποκαλώντας τον «απειλή» για την πρώην Σοβιετική έθνος.

"Διαπιστώθηκε ότι η δραστηριότητα των Ιδρυμάτων Ανοικτής Κοινωνίας και του Ιδρύματος Open Society Institute βοήθειας αποτελεί απειλή για τα θεμέλια του συνταγματικού συστήματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της ασφάλειας του κράτους», αναφέρει η ρωσική δήλωση τύπου.

Καθώς ο εθνικισμός συνεχίζει να αυξάνεται σε όλο τον κόσμο που τροφοδοτείται από την εκλογή του Προέδρου του ατού, είναι λογικό να υποθέσουμε ότι αυτό δεν θα είναι το τελευταίο παράδειγμα, μια ευρωπαϊκή χώρα ξεκινά από Soros και σκιερά ομάδες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...