Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΓΕΝΑΡΗ 2017

Ανοιχτή είναι η Εγνατία Οδός στο Νομό Καβάλας παρά τη χιονόπτωση. Εξασφαλισμένη η πρόσβαση στο Νοσοκομείο, ανοιχτός και ο Άγιος Σίλας. Πολύ χιόνι στους συνοικιακούς δρόμους όπως επίσης και στο επαρχιακό δίκτυο. Κλειστά σήμερα όλα τα σχολεία.
Κανονικά τα δρομολόγια των φέρι μποτ στη γραμμή της Κεραμωτής. Εξ αιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών υπήρξαν αρκετά προβλήματα σε κατοικίες σε σχέση με το νερό. Συχνές βλάβες και σπασίματα σε πυροσβεστικούς κρουνούς αντιμετώπισε το Σαββατοκύριακο η ΔΕΥΑΚ.



Εξ αιτίας της στελέχωσης της πυροσβεστικής υπηρεσίας στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος αποδυναμώνονται οι αντίστοιχες υπηρεσίες σε Καβάλα- Χρυσούπολη- Ελευθερούπολη. Το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχει η πυροσβεστική Ελευθερούπολης. Στην υπηρεσία του αεροδρομίου θα εργάζονται τουλάχιστον 33 πυροσβέστες. Σε συγγενικά τους πρόσωπα φιλοξενούνται οι συμπολίτες, τα σπίτια των οποίων καταστράφηκαν από τη φωτιά το μεσημέρι του Σαββάτου. Έτοιμος να βοηθήσει και να συμπαρασταθεί ο Δήμος Καβάλας. Χθες βράδυ εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε κατάστημα ηλεκτρολογικού υλικού στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. Υψηλοί τόνοι στην εκδήλωση κοπής πίτας του Επιμελητηρίου με παράπονα και γκρίνια από τους εκπροσώπους της αγοράς. Καταγγελία της κυβέρνησης από τον Νίκο Παναγιωτόπουλο. Παρασυναγωγή του αντίχριστου χαρακτηρίζει ο Μητροπολίτης Ελευθερούπολης τη συνάντηση οπαδών του Σώρρα που έγινε πρόσφατα στην Αυλή.



Συνελήφθη 42χρονος επειδή έκλεψε από αποθήκη τεμάχια καλωδίων χαλκού βάρους 600 περίπου κιλών. Στο τέλος του μήνα η κοπή πίτας του Εμπορικού Συλλόγου, την Τετάρτη συνεδριάσει η διοίκηση του συλλόγου. Επίσκεψη στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου έκανε ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Μουζάλας. Έως 500 πρόσφυγες θα φιλοξενηθούν στα 4 υπό ανακαίνιση κτίρια, όταν αυτά ετοιμαστούν. Από χθες Κυριακή άρχισαν τα δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου.



Πολύς κόσμος χθες το απόγευμα στην πίτα του συλλόγου Μικρασιατών. Δεν άνοιξε τα χαρτιά της η Δήμαρχος για τη μεταφορά του μουσείου του συλλόγου στον μεντρεσέ. Αναβλήθηκε λόγω πένθους η εκδήλωση της βασιλόπιτας του Λυκείου των Ελληνίδων. Την πίτα της έκοψε χθες η Θασιακή Ένωση. Στο Πολύκαστρο παρουσίασαν τη δραστηριότητα τους οι Παραμυθάδες.



Δύο ποδοσφαιριστές ψάχνει να αποκτήσει ο ΑΟΚ. Μετά τον Μπάτζιο έμεινε ελεύθερος και ο Μπρατσιάνη. Δεν ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Μίχου στον Νέστο. Αναβλήθηκε το ματς της Ένωσης με τον Δούκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...