Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΓΕΝΑΡΗ 2017. ΚΑΒΑΛΑ

Αλλάζει ο διευθυντής του εργοστασίου της ΒΦΛ αφού στη θέση του Νίκου Μπεχράκη τοποθετήθηκε ο Γιάννης Τσάρας. Ο Νίκος Μπεχράκης ήρθε στην Καβάλα το Καλοκαίρι του 2015, φέρεται να συνεχίζει σε άλλη εταιρία του ομίλου. Ουδείς γνωρίζει την σημασία της αλλαγής. Φήμες για την συγκεκριμένη αλλαγή υπήρχαν στο εργοστάσιο το περασμένο Φθινόπωρο.

Στην Κεραμωτή ήταν χθες ο πρόεδρος του ΟΛΚ. Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Νέστου, υποσχέθηκε άμεσες εργασίες στην χερσαία ζώνη του λιμανιού. Πετυχημένη εσωκομματική διαδικασία έκανε χθες το απόγευμα σε ξενοδοχείο της πόλης η Δημοκρατική Συμπαράταξη. Εκτός από τον Θόδωρο Μαργαρίτη παραβρέθηκαν και μίλησαν οι Γιώργος Πεταλωτής, Χαρά Κεφαλίδου. Χθες το πρωί ο Θόδωρος Μαργαρίτης δήλωσε ότι στη Δημοκρατική Συμπαράταξη χωρά ένα κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά από λίγες μέρες θα αποφασιστεί ο νέος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Μάκη Παπαδόπουλου, το ίδιο πρόσωπο θα είναι μέλος και της οικονομικής επιτροπής. Μαζί με το νομικό σύμβουλο του Δήμου Μάριο Παπαράλλη στο σημερινό ραντεβού στην ΕΤΑΔ η Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα.

Πολύς κόσμος χθες το απόγευμα στο Επιμελητήριο, στην εκδήλωση για την διαφήμιση μέσω του facebook. Την Κυριακή το μεσημέρι η βασιλόπιτα του Εμπορικού Συλλόγου. Το Σάββατο εκλογές στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Καβάλας. Την πίτα του έκοψε χθες το κοινωνικό φαρμακείο ιατρείο που λειτουργεί 5 συνεχόμενα χρόνια. Συναντήσεις με στελέχη της ΔΕΠΑ είχε χθες στην Κομοτηνή ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος. Δημοτικός υπάλληλος είναι κατηγορούμενος για διεξαγωγή αγώνα ράγκμπι σε γήπεδο της πόλης που δεν διέθετε άδεια. Διαμαρτυρία έξω από το διοικητήριο έκαναν χθες οι θεραπευτές ειδικής αγωγής.

Συνεχίζονται το πρωί οι εκδηλώσεις στα ΚΑΠΗ για την βασιλόπιτα του νέου έτους. Επιτυχία σημείωσε χθες το απόγευμα η εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Ρουδομέτωφ. Σε όλα τα επιλεγμένα σχολεία του δήμου Καβάλας υλοποιείται από χθες το πρόγραμμα των δωρεάν γευμάτων.

Μετά την νίκη του ΑΟΚ με 4-0 επί του Καμπανιακού χθες το μεσημέρι, ακολούθησε το απόγευμα στο Όσκαρ μια θαυμάσια εκδήλωση από τη Λέσχη Φιλάθλων. Τιμήθηκε ο Απόστολος Χατζησάββας. Με την Ένωση προπονείται ο Ντιαλό που μάλλον θα αποκτηθεί. Ηττήθηκε στη Δράμα από τη Δόξα ο Νέστος με σκορ 4-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...