Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΓΕΝΑΡΗ 2017.ΚΑΒΑΛΑ

Για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου ή τις αρχές Μαρτίου μετατίθεται η έναρξη λειτουργίας του αεροδρομίου Μέγας Αλέξανδρος υπό την ευθύνη της Fraport. Αρχικά αυτό θα γίνονταν τον περασμένο Νοέμβρη. Δόθηκε αναβολή για την 1η Φεβρουαρίου αλλά τώρα επίκειται νέα μικρή αναβολή. Επίσημες ανακοινώσεις δεν υπάρχουν.


Επεισόδιο και συμπλοκή χθες βράδυ σε καφενείο της Ελευθερούπολης με πρωταγωνιστές δύο αλλοδαπούς. Ένας εκ των δύο μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο, σοβαρά τραυματισμένος από μαχαίρι. Μετά από δύο χρόνια στην Καβάλα ο διοικητής της Π.Υ. Σωτήρης Κορέλλας πήρε μετάθεση στην Καρδίτσα. Πλοίο που μεταφέρει ζάχαρη και βρίσκεται στο νέο λιμάνι ελέγχθηκε από αρμόδια υπηρεσία. Διαπιστώθηκαν προβλήματα στα πιστοποιητικά του κι έτσι του απαγορεύτηκε ο απόπλους. Μόνο η Δημωφέλεια στην τουριστική έκθεση ΕΜΜΙΤ 2017 που αρχίζει αύριο στην Κωνσταντινούπολη. Κινητοποιήσεις στην έκθεση Ζοοτεχνία αποφάσισαν χθες οι αγρότες του Παγγαίου. Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο γιατρός Νίκος Κιοσές. Θα αντικατασταθεί από τον επιλαχόντα του συνδυασμού Τόπος της Ζωής μας, προερχόμενο από τον πρώην Δήμο Φιλίππων.

Το απόγευμα στην Καβάλα κομματική συνάντηση περιφερειακού χαρακτήρα στελεχών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Το μεσημέρι διαμαρτυρία θεραπευτών ειδικής αγωγής έξω από το Διοικητήριο. Συνεδριάζει το απόγευμα το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ασφαλισμένοι του ΟΓΑ διευκολύνονται για τη συνταξιοδότηση τους με τροπολογία που προώθησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης χθες ο Κώστας Μορφίδης για νέο πρόβλημα στο έργο του φράγματος Μαρμαρά. Κι άλλες απευθείας αναθέσεις 70.000 ευρώ ενέκρινε χθες η οικονομική επιτροπή του Δήμου Καβάλας για την αποκατάσταση ζημιών από την κακοκαιρία. Σήμερα λήγει η περίοδος στη διάρκεια της οποίας η Καβάλα ήταν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Υπογράφει συμβάσεις για την έρευνα κοιτασμάτων στο Μαυροβούνιο η Ενεργειακή Αιγαίου. Ανακοίνωση για τους δασικούς χάρτες εξέδωσε το τμήμα ΑΜ του ΓΕΩΤΕΕ.

Την πίτα τους κόβουν το μεσημέρι οι φορείς που λειτουργούν το κοινωνικό φαρμακείο. Το απόγευμα σε εκδήλωση στη Δ.Βιβλιοθήκη παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του Νίκου Ρουδομέτωφ. Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις στη Νέα Καρβάλη.

Τον Καμπανιακό υποδέχεται το μεσημέρι στο «Ανθή Καραγιάννη» ο ΑΟΚ. Αγωνίζονται κανονικά Κυζιρίδης- Καλλιβωκάς. Τιμωρημένος ο Μπαντάνης. Στη Δράμα με τη Δόξα παίζει ο Νέστος. Την Κυριακή κόβει πίτα η ακαδημία της Καβάλας BC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...