Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Η ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΗ ΜΠΙΡΛΙΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ


O υπουργός Αμύνης Καμμένος συνεχίζει να τεντώνει το σκοινί με την Τουρκία

Εντύπωση προκαλεί η στάση που τηρεί έναντι της Τουρκίας, ο υπουργός Αμύνης Πάνος Καμμένος, ακόμη από την μέρα που ανέλαβε καθήκοντα. Ο υπουργός Καμμένος που σχεδόν καθημερινά προκαλεί την Τουρκία, τελευταία ανακοίνωσε πως μαζί με την επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας θα πάει στις 5 Δεκεμβρίου στο νησί Meis (Καστελόριζο). Όπως πάντα θα κάνει σόου, προσπαθώντας έτσι να στείλει μήνυμα στην Τουρκία. Αλλά φαίνεται πως αυτή τη φορά σε αυτήν του την αδικαιολόγητη και άσκοπη κίνηση θα μείνει μόνος του.



Ο Καμμένος έκανε έκκληση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στα άλλα κόμματα της βουλής να έρθουν και αυτά . Αλλά η στάση και η απάντηση των άλλων κομμάτων μέχρι τώρα φαίνεται να είναι αρνητική. Αναφέρεται πως τα κόμματα της αντιπολίτευσης βλέπουν επιφυλακτικά αυτήν την στάση του Καμμένου.

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/12201-kammenos-tuerkye-le-pler-germeye-devam-edyor.html

2/12/2016
tourkikanea.gr
Σχ : Φυσικά και είναι σωστή η κίνηση αυτή του Καμμένου να πάνε στο Καστελόριζο.

Με αφορμή την πρώτη παραπάνω φωτογραφία θα θέλαμε να εκφράσουμε ξανά την σφοδρή μας απαρέσκεια για όλους αυτούς που ειρωνεύονται τον Καμμένο για την αγάπη του στην στολή του Έλληνα στρατιώτη. Η στολή ενοχλεί κάποιους, οι οποίοι προφανώς ξεχνάνε ποιοι έχουν περάσει από την θέση του Καμμένου. Να θυμίσω λοιπόν πως είχαμε υπουργούς που δεν υπηρέτησαν την θητεία τους στον Ε.Σ. Είχαμε υπουργούς που ¨παντελόνιασαν¨ μιλιόνια από εξοπλιστικά προγράμματα. Είχαμε πρωθυπουργό που ΔΕΝ υπηρέτησε στον Ε.Σ. . Είχαμε υπουργό ο οποίος δεν έκανε ΤΙΠΟΤΕ απολύτως στην θητεία του. Και παρόλα αυτά τους ενοχλεί ο Καμμένος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...