Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2016. ΚΑΒΑΛΑ

Πολύ κοντά στην έγκριση της πρότασης του, στην εκτέλεση έργων προϋπολογισμού έως 8 εκ ευρώ βρίσκεται ο Δήμος Καβάλας. Η επιτροπή της Διαχειριστικής υπηρεσίας για το πρόγραμμα ΒΑΑ βαθμολόγησε τις 6 προτάσεις που έλαβε κι όπως όλα δείχνουν Καβάλα και Αλεξανδρούπολη βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις. Πιθανή χρηματοδότηση και τρίτης πρότασης, αυτής του Δήμου Δράμας. Η απόφαση για την έγκριση του πρακτικού αξιολόγησης αναρτήθηκε στη Διαύγεια την περασμένη Παρασκευή.


Εντός των ημερών επανέρχονται στην οδό Βενιζέλου τα Αστικά λεωφορείο, στο πλαίσιο της γνωστής δοκιμής που συμφώνησε με τον Δήμο Καβάλας το Αστικό ΚΤΕΛ. Δική του Πυροσβεστική Υπηρεσία αποκτά το αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος. Θα λειτουργήσει τον Φεβρουάριο, όταν η διαχείριση του αεροδρομίου «περάσει» στη Fraport. Ταμείο αλληλοβοήθειας θα δημιουργήσει ο σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Κλειστά δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία την Τετάρτη. Και το 2017 το μοναδικό πολεοδομικό γραφείο του Ν. Καβάλας θα είναι αυτό του Δήμου Καβάλας. Χωρίς σημαντικά νέα το συνέδριο της ΚΕΔΕ, στο οποίο παρόντες ήταν πολλοί δήμαρχοι του Νομού.


Στις 10 το πρωί στη Θάσο σύσκεψη υπηρεσιών και φορέων για την πορεία των αντιπλημμυρικών έργων. 14 και 15 Δεκέμβρη θα επισκεφθεί την Ελευθερούπολη ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Στη ΔΕΠΟΣ και στην οδό Τενέδου μεταφυτεύονται τα δέντρα που απομακρύνονται από τα παρτέρια των πεζόδρομων. Σφοδρή κριτική στην Κυβέρνηση στην εκδήλωση που οργάνωσε το Σάββατο στην Καβάλα το κόμμα του Γιώργου Καλεάδη «Πυρίκαυστος Ελλάδα». Απεργούν την Πέμπτη τα πληρώματα των φέρι μποτ. Το βράδυ της Παρασκευής δύο κουκουλοφόροι λήστεψαν στην Καβάλα 22χρονο από το Ομάν. Του πήραν ποσό 1.500 ευρώ.


Για την παγκόσμια μέρα ατόμων με ειδικές ανάγκες ανακοινώσεις υπήρξαν από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ και τον βουλευτή Γιώργο Παπαφιλίππου. Τάξεις Λυκείου θα αποκτήσει από τον Σεπτέμβρη το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο. Το απόγευμα στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης» εκδήλωση σεμινάριο για την προώθηση του πεζοπορικού τουρισμού.


Ούτε στην Αριδαία τα κατάφερε ο ΑΟΚ. Ήταν μέτριος κι έχασε 1-0. Με σκορ 2-0 έχασε στον Λαγκαδά ο Νέστος. Με κορυφαίους τους Σκλήβα και Κουμλέλη η Ένωση επικράτησε το Σάββατο του Κόροιβου Αμαλιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...