Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2016 ΚΑΒΑΛΑ

Νέα εταιρία με την ονομασία Λιπάσματα Νέας Καρβάλης ΑΕ δημιουργήθηκε στο εργοστάσιο πριν λίγες μέρες. Εργαζόμενοι της ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ κλήθηκαν χθες να υπογράψουν συμβάσεις με την εταιρία, η οποία έχει προσωρινό διοικητικό συμβούλιο 3 άτομα από την Κύπρο. Μεταξύ των 30 και πλέον σκοπών της εταιρίας είναι η παραγωγή και εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας, η αποθήκευση και εμπορία φυσικού αερίου κάθε μορφής, χονδρικό εμπόριο υγροποιημένου φυσικού αερίου, αποθήκευση και εμπορία άνθρακα. Η διαδικασία για την ίδρυση της εταιρίας δεν αφορά ως τώρα την αρμόδια υπηρεσία της Π.Ε. Καβάλας.

proininews.gr

Το τμήμα Εμπορίου της Π.Ε. Καβάλας επέβαλε πρόστιμο 6.000 ευρώ σε επιχείρηση του νομού για πώληση πέλετς όχι με τον τρόπο που προβλέπει ο σχετικός νόμος. Σε πέντε τουριστικές εκθέσεις θα λάβει μέρος το 2017 ο Δήμος Νέστου. Από τις 9 Γενάρη, σταδιακά σε 9 σχολεία το πρόγραμμα δωρεάν γευμάτων σε μαθητές. Την Κυριακή η βασιλόπιτα του ΚΤΕΛ και της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας. Πολλές φωτιές στα χωράφια τόσο των Φιλίππων όσο και του Νέστου. Δεν υπήρξε δραστηριότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης μετά την σύσκεψη που οργάνωσε το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο. Τα ξημερώματα χθες άγνωστοι έκλεψαν γερανό από επιχείρηση σχιστόλιθων στο Παγγαίου. Η αξία του υπολογίζεται στις 15.000 ευρώ. Χαμηλές θερμοκρασίες σε όλο το Νομό Καβάλας. Πιθανές βροχές μετά τα Θεοφάνεια.



Την 1η Φεβρουαρίου ο διαγωνισμός για το νέο πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών. Η Τράπεζα Πειραιώς συνεργάζεται με την τοπική εταιρία Μανιός στο πλαίσιο του προγράμματος Συμβολαιακής Αλιείας. Ο σύλλογος Πνοή ετοιμάζεται για το τέλος του προγράμματος Στηρίζω, χωρίς να αποκλειστεί νέα παράταση αυτού. Ανακοίνωση με ευχές για το νέο έτος εξέδωσε η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Καβάλας. Τέλος Γενάρη παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη κόβει πίτα η ΝΟΔΕ Καβάλας.



Πολύς κόσμος στη χθεσινή συναυλία των Kings που έγινε στο κέντρο της Ελευθερούπολης. Όμορφη εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους χθες το απόγευμα στη Δ. Αγορά. Το απόγευμα στην κεντρική πλατεία η συναυλία του συγκροτήματος Κόζα Μόστρα.



Σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα για τους Μπάτζιο και Μπρατσιάνη αφού από χθες έπαψαν να προπονούνται με τον ΑΟΚ. Η ομάδα μας φέρεται να απέκτησε δύο παίκτες από τη Δόξα Θεολόγου όπως και τον Κεφαλά που έφυγε από τη Δόξα Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...