Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2016

Από την Δευτέρα 9 Γενάρη θα εφαρμοστεί πιλοτικά σε 9 δημοτικά σχολεία του Δήμου Καβάλας το πρόγραμμα Σχολικά Γεύματα. Οι 1.200 μαθητές των 9 δημοτικών σχολείων θα έχουν δωρεάν υγιεινά γεύματα μέσα από πρωτοβουλία του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης Καβάλας. Οι επίσημες ανακοινώσεις του προγράμματος θα γίνουν εντός των ημερών. Σε αυτό συμμετέχουν η Εθνική Τράπεζα, η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση αλλά και το Νοσοκομείο Καβάλας.



Οικονομικά θέματα και θέματα διαχείρισης απορριμμάτων ξεχώρισαν στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας. Ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αμυγδαλεώνα Δημήτρης Πουρσαϊτίδης συζητά με ιδιωτική εταιρία σεκιούριτι προκειμένου να αναλάβει τη φύλαξη του χωριού. Για την υλοποίηση της ιδέας χρειάζονται 100-150 ιδιώτες που θα πληρώνουν μάξιμουμ 10 ευρώ τον μήνα. Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης απέρριψε τις προσφυγές του Δήμου Καβάλας, ισχύουν τα πρόστιμα 3.000 ευρώ για τους ΣΜΑ Άσπρης Άμμου και Αμυγδαλεώνα. Παρουσία δύο εκπροσώπων της κεντρικής διοίκησης του κόμματος έγινε την Κυριακή η συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Η διαδικασία τελειώνει στις 15 Γενάρη με την εκλογή νέας νομαρχιακής επιτροπής.



Δύο φορές συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Νέστου. Το απόγευμα συνεδριάζει στην Κομοτηνή το Περιφερειακό Συμβούλιο. Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων στο Κ. Παντοπωλείο. Κρυώνουν οι εργαζόμενοι αφού εδώ και έναν μήνα ο χώρος δεν διαθέτει θέρμανση. Το απόγευμα εκδήλωση της ΕΛΜΕ για το ασφαλιστικό συνταξιοδοτικό. Έκπτωτος ο ανάδοχος του έργου των ασφαλτοστρώσεων του Δήμου Καβάλας για το έτος 2015. Παράπονα της Ολυμπίας Αθανασιάδου επειδή ο πρώην δήμαρχος και σύζυγος της δεν τιμήθηκε πραγματικά από τους τοπικούς φορείς.



Ενδιαφέρουσα εκδήλωση αφιερωμένη στους μαθηματικούς γρίφους το απόγευμα στη ΔΒ με ομιλητή τον Πανταζή Χούλη. Το βράδυ εκδήλωση της Φιλαρμονικής στο Όσκαρ. Δείπνο στο σκοτάδι, είναι ο τίτλος της σημερινής εκδήλωσης Θρακικής Εστίας και Συνδέσμου Τυφλών. Εκδηλώσεις της αεροπορικής εταιρίας της Αιγύπτου θα φιλοξενηθούν στο Μουσείο Μοχάμετ Άλι.



Εντός της εβδομάδας οι αποχωρήσεις παικτών του ΑΟΚ. Αντίστοιχα θα αποκτηθούν νεαροί και ταλαντούχοι κυρίως από ομάδες του Νομού. Δοκιμάζεται ο Μπούτος στο Νέστο. Σχολή διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας στο τέλος Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...