Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2016 ΚΑΒΑΛΑ

Εκτέλεση του έργου του δρόμου Ε61 με συμμόρφωση με την ισχύουσα περιβαλλοντική νομοθεσία υπόσχεται ο Υπουργός Πάνος Σκουρλέτης, απαντώντας σε ερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ. Στην ίδια απάντηση επισυνάπτονται κείμενα που υπογράφουν τόσο η Δήμαρχος όσο και ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Στο μεταξύ η Εγνατία Οδός ΑΕ ζήτησε και πήρε από το Εθνικό Κτηματολόγιο στοιχεία που αφορούν το τμήμα του έργου από Κρηνίδες έως Άγιο Σίλα.


Λήγει το μεσημέρι η προθεσμία για την κατάθεση ενστάσεων σχετικά με τον πίνακα αξιολόγησης των προτάσεων για το πρόγραμμα ΒΑΑ. Ο Δήμος Καβάλας έχει ένσταση που θα καταθέσει μόνο αν κάνει το ίδιο ο Δήμος Δράμας. Η εταιρία Fraport που αναλαμβάνει τη διοίκηση του αεροδρομίου τον Φεβρουάριο επέλεξε για νέο αερολιμενάρχη τον κ. Νίκο Δασκάλου. Δύο τοπικές επιχειρήσεις διέκοψαν ξαφνικά τη λειτουργία τους τις προηγούμενες ημέρες. Το γεγονός οφείλεται στην κρίση, οι δύο επιχειρήσεις έκλεισαν νύχτα! Κλειστά στόματα μετά τη σύσκεψη για τη ΒΦΛ που έγινε την Παρασκευή το απόγευμα στην Αθήνα. Αύριο η κύρια αγωγή για τις απολύσεις των εργαζομένων. Σε μικρό ξενοδοχείο θέλουν να μετατρέψουν το σπίτι του Στρατηγού δύο Καβαλιώτες επιχειρηματίες.



Συνεδριάζουν σήμερα τα δημοτικά συμβούλια Καβάλας και Νέστου, η διοίκηση του Επιμελητηρίου. Ικανοποιητική προσέλευση στις χθεσινές εκλογές των οικονομολόγων για το νέο δ.σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Ξανάρχισαν από τα ξημερώματα της Κυριακής τα δρομολόγια πλοίων από Καβάλα για τα νησιά του Β. Αιγαίου. Αποχώρησαν την Παρασκευή όλοι οι πρόσφυγες από το στρατόπεδο Ασημακοπούλου. Νέα διοίκηση στην Εργοανάπτυξη θα επαναλάβει τη διαδικασία για επενδυτή στα Λουτρά των Ελευθερών. Γενική συνέλευση πραγματοποιούν το απόγευμα τα μέλη του συλλόγου Τριτέκνων. Σήμερα το απόγευμα η ΕΛΜΕ πραγματοποιεί συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής.



Για τις εορταστικές εκδηλώσεις το απόγευμα οι Παραμυθάδες θα βρίσκονται στην Παλιά Μουσική. Θετικά σχόλια για την παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ «Διαθήκη του Σέξπιρ». Το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις στο 12ο Δημοτικό Σχολείο, στο σχολείο των Ποταμουδίων και στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου.



Με σκορ 1-0 και πολλές χαμένες ευκαιρίες ο ΑΟΚ νίκησε χθες τον Βατόλακο. Πριν το ματς έγινε γνωστή η λύση της συνεργασίας με τον Χάρη Παππά. Νίκησε ο Νέστος με γκολ του Αποστολίδη. Ηττήθηκε από τον Ηρακλή η Ένωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...