Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Tρελάθηκαν στον ΠΑΟ με αυτό που έκανε ξένος άσος στο Καραϊσκάκης – Δείτε τη φωτό που τους εξόργισε!

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να έχουν να ασχοληθούν με σημαντικότερα θέματα από χθες το βράδυ, μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, αλλά είναι κι αυτό ένα γεγονός που τους εκνεύρισε ιδιαίτερα, ενώ δείχνει πολλά ως προς τη νοοτροπία ορισμένων παικτών.


Πρόκειται για την πρωτοβουλία που πήρε ο Ιμπάρμπο, μετά τη βαριά ήττα από τον αιώνιο αντίπαλο και την απογοητευτική εμφάνιση, να φωτογραφηθεί με ένα άσο των Ερυθρολεύκων, τον Φελίπε Πάρντο.

Την επίμαχη φωτογραφία ανέβασε ο παίκτης των πρωταθλητών μετά το ματς, ωστόσο πιθανότατα τραβήχτηκε πριν απ' αυτό. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο επιθετικός του Τριφυλλιού εμφανίστηκε μες στην καλή χαρά και αγκαλιά με έναν αντίπαλο έπειτα από ένα τέτοιο παιχνίδι προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στον κόσμο της ομάδας στα social media.

Μάλιστα, το θέμα αναφέρθηκε στους ανθρώπους της ομάδας κατά τη χθεσινή επίσκεψη των οπαδών στο Κορωπί, αλλά και στον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος έδειξε απορημένος από την κίνηση του παίκτη του, ενώ έγινε έξαλλος για έναν ακόμα λόγο.

Παραμονές του σημαντικού αγώνα στο Φάληρο, κυκλοφόρησε ένα βίντεο που έδειχνε τον παίκτη να είναι ξύπνιος τα ξημερώματα στο ξενοδοχείο. Το έδειξαν κι αυτό οι οπαδοί στον Ιταλό και στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, που δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό τους, ενώ άφησαν να εννοηθεί πως ο παίκτης θα ...απολογηθεί για τη γενικότερη συμπεριφορά του.









Πηγή:sportdog.gr
Πηγή: pagenews.gr | Tο διαβάσαμε εδώ

- See more at: http://www.newsone.gr/lifestyle/1251678-trelathikan-ston-pao-me-auto-pou-ekane-xenos-asos-sto-karaiskakis-dite-ti-foto-pou-tous-exorgise?ref=yfp#sthash.TdSmGnzp.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...