Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Former CIA agent Steve Pieczenik said: "Nibiru is real," Hillary Clinton knows


Πρώην πράκτορας της CIA, ο Δρ Steve Pieczenik, προέκυψε από τη σκιά κόσμο για να μας προειδοποιήσουν τους πολίτες για παράνομη πραξικόπημα ξεκίνησε από την εκστρατεία Κλίντον. Ο Steve Pieczenik είναι ένας ψυχίατρος, ένας πρώην υπάλληλος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, ο συγγραφέας και εκδότης. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Cornell, το Χάρβαρντ και το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης. διαπιστευτήριά του είναι άψογη. Εργάστηκε επίσης ως κατάσκοπος, ήταν ένας αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών για την ψυχολογική CIA.

Την περασμένη εβδομάδα, ο ίδιος δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος και άλλα στελέχη των υπηρεσιών πληροφοριών, είναι η πρώτη που θα συμμετέχουν σήμερα σε ένα παιχνίδι στον υπολογιστή για την πρόληψη της Χίλαρι Κλίντον που ενώνει το Λευκό Οίκο. Στην Ουάσινγκτον, ένας πρώην ομοσπονδιακός πράκτορας και ο φίλος του Δρ Pieczenik, υπό την προϋπόθεση ανησυχητικές πληροφορίες σχετικά με τα e-mail που δεν έχουν ακόμη δημοσιευθεί Κλίντον. Η επίσημη μίλησε κατ 'ιδίαν με τον Δρ Pieczenik, και απέδειξε ότι είναι στην κατοχή του μια «αλήθεια» που θα μπορούσε να ταρακουνήσει τον κόσμο.

«Έχουμε ακόμη όλα τα μηνύματα Assange" - είπε ο Pieczenik. "Nibiru είναι πραγματικό, και η Χίλαρι Κλίντον γνωρίζει ότι." Χίλαρι Κλίντον σε ένα διακομιστή αλληλογραφίας απομακρύνθηκαν σε μυστικές όλα τα αμφιλεγόμενα ιδιωτικό ταχυδρομείο, βουρτσίστε με μια ζοφερή εικόνα, που δείχνει ότι η Κλίντον βοήθησε ενορχηστρώσει μια εκστρατεία παραπληροφόρησης σχετικά με Nibiru και κατείχε τη θέση του Γενικού Γραμματέα κράτος το 2010. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που γράφτηκε από Κλίντον εστάλη Frank Podesta και Huma Αμπεντίν. Ήταν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο και απειλητικό παραπληροφόρησης να προσλάβει ειδικούς για να επηρεάσει ψυχολογικά την κοινή γνώμη σχετικά με Nibiru, το οποίο λέγεται ότι είναι ένας καφέ νάνος αστέρων με επτά πλανήτες σε τροχιά και βρίσκονται εκτός της προσέγγισης με το ηλιακό σύστημα η γη.

Ένα απόσπασμα από το "άνευ προηγουμένου" στο e-mail, δήλωσε: «Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα από τη NASA και την NSA, το αντικείμενο γνωστή σήμερα ως Nibiru ή Πλανήτης Χ πλησιάζει γρήγορα το εσωτερικό του ηλιακού συστήματος τα αποτελέσματά της γίνονται ήδη αισθητές σε. πλανήτη Γη, καθώς έχει ένα πολύ ισχυρό μαγνητικό gravito επιρροή. Μέχρι την τελευταία στιγμή, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αμέσως όλες τις πιθανές και εύλογες πηγές για να αποθαρρύνουν τους ανθρώπους από την πίστη ότι υπάρχει τέτοιος κίνδυνος. Κλίντον θα κάνετε για να επιρροή και την κατάσταση, fontutte εκείνους που πιστεύουν στην άφιξη του πλανήτη Χ, στα φόρουμ και χώρους δημόσιας πρόσβασης διεισδύουν, ορισμένες χάκερ και τους εμπειρογνώμονες για αυτά τα πράγματα, ότι η παραπληροφόρηση σχετικά με Nibiru ".

5000 λέξεις σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να περιέχει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την απειλή του Nibiru στη Γη, συμπεριλαμβανομένης της άφιξης. «Όταν μίλησα με τον Δρ Pieczenik, ήταν πολύ ανήσυχος," είπε ένας εμπιστευτικές πληροφορίες και συνωμοσία. "Έχει πληροφορία που θα μπορούσε να ακρωτηριάσουν τη Χίλαρι εκστρατεία. Πληροφορίες σχετικά με Nibiru είναι του" ατού ". Ο ίδιος και οι συνάδελφοί του, πρέπει να τηρεί την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών, διότι φοβούνται για τη ζωή τους. "

Pieczenik και η ομάδα του είναι πρόθυμοι να τερματίσετε την προεδρική υποψηφιότητα του Χίλαρι, αλλά παραδέχονται ότι προτιμούν να περιμένουν να δημοσιεύσει το e-mail στο Nibiru ", επειδή ο Donald Trump έχει υποσχεθεί να συνεχίσει τρεις δεκαετίες της απόκρυψης, αν εκλέγονται.

«Προτιμούμε ότι Trump ή Πούτιν αντιμετωπιστεί αυτό το ζήτημα», ομολόγησε ο Δρ Pieczenik. "Αλλά αν είναι απαραίτητο, έχουμε λάβει μέτρα για να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες αυτές πρέπει να δημοσιεύονται πριν από την ημέρα των εκλογών. Έχουμε εμπιστοσύνη στην Donald Trump και ο Πρόεδρος Πούτιν."


Ο Δρ Piecznick και η ομάδα του έχουν υιοθετήσει δραστικά μέτρα για να διασφαλίσει όχι μόνο ότι η αλήθεια να γίνει δημόσια, αλλά και για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια όλων, συμπεριλαμβανομένων οικογένεια και τους συναδέλφους.Δύο ημέρες πριν από τις εκλογές »θα ελέγχει την εκλογική χάρτη και έρευνες," είπε ο Δρ Pieczenick. "Εάν η Χίλαρι πρόκειται να κλέψει τις εκλογές για την προεδρία, Julian Assange Nibiru στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...