Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Φανατίζουν τον κόσμο Φθηνή προπαγάνδα του εθνικιστικού ΚΙΕΦ με φυλλάδια της Χρυσής Αυγής

Κάνουν λόγο για «προκλητικές» εναντίον τους ενέργειες παρουσιάζοντας φέιγ βόλαν που πετάχτηκαν… τον περασμένο Ιούλιο!!!

Σε μια φθηνή, άνευ προηγουμένου, προπαγάνδα προχώρησαν για ακόμη μια φορά τα στελέχη του εθνικιστικού τουρκόφρονου ΚΙΕΦ στην επαναλαμβανόμενη προσπάθεια τους να δημιουργήσουν κλίμα μισαλλοδοξίας και φανατισμού στην τοπική κοινωνία.




fonirodopis.gr
Εκμεταλλευόμενοι αυτή τη φορά την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής με την παρουσία του βουλευτή Γιάννη Λαγού στην Κομοτηνή έκαναν λόγο για «προκλητική» εναντίον τους ενέργεια που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (2/11) με τη ρίψη φέιγ βολάν στα κεντρικά γραφεία του ΚΙΕΦ στην πόλη.

Η αλήθεια είναι ότι όντως τα συγκεκριμένα φυλλάδια πετάχτηκαν, όχι όμως τον Νοέμβριο και ούτε μπροστά στα γραφεία του κόμματος αλλά τον περασμένο Ιούλιο με αφορμή την πορεία που επρόκειτο να διοργανώσουν οι τουρκόφρονοι. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός της ΦΩΝΗΣ είχε αποτυπώσει τότε και παρουσιάσει το επίμαχο φέιγ βολάν που είχαν πετάξει οπαδοί της Χρυσής Αυγής στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.



Εν τέλει όπως και να έχει, η ουσία παραμένει μία. Οι χριστιανοί και μουσουλμάνοι πολίτες της τοπικής κοινωνίας αποδεικνύοντας τα δημοκρατικά τους φρονήματα έχουν κλείσει τα αυτιά τους στις ακροδεξιές «κορώνες» και έχουν απομονώσει τους εθνικιστές τόσο του ΚΙΕΦ όσο και της Χρυσής Αυγής.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...