Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ¨ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ¨ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


Δελτίο Τύπου
Στις 5 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των νέων γραφείων, ορμητηρίων της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη, παρουσία του Γιάννη Λαγού.
Οι νεοναζιστική- εγκληματική ομάδα επανεμφανίζεται στην πόλη μας και αυτό μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει.
Η φασιστική συμμορία, που στρέφεται εναντίον των αδύναμων , επιχειρεί να σπείρει το μίσος και τη μισαλλοδοξία στην κοινωνία.
Η απομόνωση κάθε νεοφασιστικής εκδοχής είναι χρέος όλων μας.
Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής με όποιο πρόσωπο ή προσωπείο και αν εμφανίζονται, είτε σαν παράταξη, είτε σαν οργάνωση, είτε ακόμα και σαν πολιτικό κόμμα που βάζει υποψηφιότητα στις εκλογές, υπερασπίζονται τη χιτλερική “λογική” της εξόντωσης των διαφορετικών, της “λογικής” που οδήγησε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Οι πολίτες που διαπνέονται από αίσθημα κοινωνικής-πολιτικής και ιστορικής ευθύνης δεν μπορούν να αφήσουν τους σύγχρονους απογόνους των Ναζί να εκμεταλλευθούν τις δημοκρατικές κατακτήσεις προκειμένου -τελικά- να τις διαλύσουν.
“Γραφεία” γι’ αυτούς σημαίνει ορμητήριο συμμοριών για την τρομοκράτηση οικονομικών ή πολιτικών μεταναστών, αλλά και κατοίκων της περιοχής.
Δεν θα τους το επιτρέψουμε!
Το Σάββατο, 5 Νοέμβρη, στις 17:00 συμμετέχουμε στο Αντιφασιστικό συλλαλητήριο, στην Κ. Πλατεία.

Βουλευτές

Χουσείν Ζεϊμπέκ

Στάθης Γιαννακίδης

Γρηγόρης Στογιαννίδης



Facebook – Χουσείν Ζεϊμπέκ

31/10/2016

Σχ : Αυτοί δηλαδή που δεν τολμούνε να πούνε τίποτε για τις γενοκτονικές μεθόδους του φασίστα Ταγίπ Ερντογάν κατά των Κούρδων και για τον αλυτρωτισμό του, θέλουν τώρα να κολλήσουν ¨ένσημα δημοκρατικού αισθήματος¨ καταφερόμενοι κατά της Χρυσής Αυγής !

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε τους βουλευτές Ζεϊμπέκ και Γιαννακίδη στην δεξίωση που έγινε στην Κομοτηνή στις 29/10/2016 από τον Τούρκο πρόξενο για την λεγόμενη Τουρκική Δημοκρατία !!

Φυσικά οι βουλευτές αυτοί δεν έχουν ακούσει τίποτε για τις μεθόδους του Ταγίπ…

Η Χρυσή Αυγή τους μάρανε…

Τι να κάνουν όμως οι άνθρωποι ;

Αυτούς μπορούν, αυτούς ¨χτυπάνε¨.

Το να ζεις στην ελληνική Θράκη και να καταφέρεσαι κατά της Χ.Α. χωρίς να λες τίποτε για το τουρκικό προξενείο και τους πράκτορες του, είναι σαν να συναντάς κάποιον που έχει μεταστατικό καρκίνο και να του λές ¨Δεν σου παει αυτό το χτένισμα¨ !

Βρε άνθρωποι του Θεού, ΚΑΡΚΙΝΟΣ υπάρχει στην Θράκη !
tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...