Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2016

Στην Θάσο, προκειμένου να αναδείξει την προβληματική λειτουργία του Ειρηνοδικείου στον Λιμένα, ήταν την Παρασκευή η διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας. Συνεδρίασε στο Δημαρχείο παρουσία του αντιδημάρχου Γιάννη Πλαφαδέλη. Η ανάγκη μεταφοράς του Ειρηνοδικείου σε άλλον χώρο υφίσταται από τα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας. Εξετάζεται ισόγειο κατάστημα στον πεζόδρομο του Λιμένα που ο ΟΤΕ προσφέρει προς ενοικίαση.



Ηλεκτρονικό εισιτήριο ακόμη και για τα φέρι μποτ ζήτησε από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας ο πρόεδρος του ΟΛΚ Χρήστος Ηλιάδης. Άρχισε η αποχώρηση των μηχανημάτων του Στρατού από τη Θάσο. Την Άνοιξη τα έργα στο φράγμα Μαριών. Αγιασμός τελέστηκε χθες το απόγευμα στο δημοτικό θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου». Τα έργα θα συνεχιστούν, υποσχέθηκαν Πετρόπουλος- Καλανταρίδης. Φιλόδοξο πρόγραμμα τεχνικών έργων του Δήμου Καβάλας για το 2017 θα συζητηθεί την Πέμπτη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Δύο άτομα συνέλαβε η ομάδα Δίας που νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου διέρρηξαν σταθμευμένο επιβατικό αυτοκίνητο.



Με αγιασμό αρχίζει το πρωί την θητεία του ο νέος Περιφερειάρχης Χ. Μέτιος. Συνέντευξη τύπου δίνουν το πρωί οι εκπρόσωποι της παράταξης μηχανικών ΟΡ.ΜΗ. Έληξε την περασμένη Παρασκευή η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου που θα γίνουν τον Δεκέμβρη. Μέχρι το απόγευμα εγγραφές νέων μελών στον σύλλογο εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Το απόγευμα γενική συνέλευση του ιδρύματος Αγία Μαρίνα. Την Πέμπτη συγκροτείται σε σώμα η νέα διοίκηση της ΕΛΜΕ. Ανακοίνωση για τις επιτυχίες της ΔΑΚΕ στις ίδιες εκλογές εξέδωσε η τοπική ΝΔ. Αύριο συνεδριάζει πρώτη φορά η νέα διοίκηση του Νοσοκομείου. 102 είναι οι πρόσφυγες φιλοξενούμενοι στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου.



Δώρο έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή έκανε στον σύλλογο ΑμΕΑ ο πρώην βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης. Εκδήλωση για τον δημόσιο μητρικό θηλασμό έγινε χθες το μεσημέρι στην πλατεία Καπνεργάτη. Ο συμπολίτης δικηγόρος Μάρκος Ζήσου μιλά το απόγευμα σε εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου «Νεάπολις». Πλαστικά καπάκια για να αγοραστεί αναπηρικό αμαξίδιο συγκέντρωσαν το Σάββατο με εκδήλωση τους τα μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.



Με διακριθέντες τους Παβίσεβιτς και Παππά ο ΑΟΚ συνέτριψε με 5-1 τον Εορδαϊκό. Ισόπαλος ο Νέστος. Πρώτη νίκη το Σάββατο για την Ένωση. Με νίκες προχώρησαν οι πρωτοπόροι στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...