Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΗ 2016

Κοινή διαμαρτυρία προς κάθε αρμόδιο σχετικά με τα δρομολόγια στην γραμμή του Πρίνου ετοιμάζουν η Θασιακή Ένωση και ο Εμπορικός Σύλλογος. Οι δύο διοικήσεις συναντήθηκαν την Τετάρτη, συζήτησαν τη μείωση των δρομολογίων στη γραμμή του Πρίνου, δήλωσαν έτοιμες ακόμη και για παράσταση διαμαρτυρίας στον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας. Ταυτόχρονα ο Εμπορικός Σύλλογος ετοιμάζει εκπτωτικές τιμές για καταναλωτές από τη Θάσο. Τους οποίους θα ενημερώσει μέσω της Θασιακής Ένωσης. Αύριο στην αγορά της Χρυσούπολης Λευκή Νύχτα.

Διήμερο αντιφασιστικών εκδηλώσεων άρχισε χθες, συνεχίζεται σήμερα στο κέντρο της πόλης. Η χθεσινή πορεία 100 αντιεξουσιαστών έγινε υπό τη διακριτική παρακολούθηση της αστυνομίας. Νέα σενάρια για τη λύση που ετοιμάζει η Κυβέρνηση στο θέμα της ΒΦΛ. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρχει παγοδρόμιο στην κεντρική πλατεία, στη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Καβάλας. Το πρωί στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης» σύσκεψη για την προετοιμασία αρχών και υπηρεσιών για τον Χειμώνα. Νοικιάστηκε σε ιδιώτη το πάρκινγκ του Τελωνείου, θα λειτουργήσει το δεύτερο 15νθήμερο του μήνα. Αγιασμό με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων του τελεί τη Δευτέρα στην Κομοτηνή ο νέος Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος.

Προγραμματισμένες να συζητηθούν σήμερα το πρωί στην ολομέλεια της Βουλής είναι δύο επίκαιρες ερωτήσεις για τη ΒΦΛ. Κανονικά λειτουργεί την Κυριακή το πρωί η αγορά. Ποινή φυλάκισης 3 ετών σε κάθε έναν από τους 4 κατηγορούμενους χθες στο Τριμελές Καβάλας, σε υπόθεση κλοπής καλωδίων από συσκευαστήριο στην περιοχή της Χρυσούπολης. Εξιχνιάστηκαν δύο διαρρήξεις αυτοκινήτων που έγιναν την Τρίτη το απόγευμα στην πόλη μας. Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Θάσου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζει ότι ο κ. Μπόλαρης στην πρόσφατη επίσκεψη δεν έδωσε καμία απάντηση στα προβλήματα του νησιού. Εκδηλώσεις σε Καβάλα και Δράμα Δευτέρα και Τρίτη για την έδρα της Ουνέσκο στο ΤΕΙ.

Την Κυριακή γιορτή του τσίπουρου στη Ν. Πέραμο. Την Κυριακή εγκαινιάζονται τα έργα στο «Αντιγόνη Βαλάκου». Την Κυριακή ρεσιτάλ πιάνου στο Δ. Ωδείο. Το πρωί της Κυριακής ταυτόχρονος μητρικός θηλασμός στην πλατεία Καπνεργάτη και το απόγευμα μουσική εκδήλωση για την ενίσχυση των Γιατρών του Κόσμου στην αίθουσα του Όσκαρ.

Από την Κατερίνη ο διαιτητής στο ματς του ΑΟΚ με τον Εορδαϊκό, από το Κιλκίς ο διαιτητής στο ματς του Νέστου. Αύριο στις 5 το απόγευμα η Ένωση πρέπει να κερδίσει τον Αμύντα. Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης Σκλήβας και Κουμλέλης. Η ΕΠΣ Καβάλας συμμετέχει σε εθελοντική αιμοδοσία που θα γίνει στη ΛΑΦ 11 και 12 Νοέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...