Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΗ 2016

Πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα η συνάντηση των εκπροσώπων των απολυμένων της ΒΦΛ με τον Υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη. Συμφωνήθηκε οδικός χάρτης για την επίλυση του προβλήματος. «Η κυβέρνηση έχει την βούληση να λύσει το πρόβλημα» δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου Νίκος Βογιατζίδης. Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο γενικός γραμματέας του Υπουργείο Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης και οι 3 κυβερνητικοί βουλευτές.



Από την Παρασκευή 9 Δεκέμβρη η Ολυμπιακή προσθέτει ένα ακόμη δρομολόγιο την εβδομάδα σε αυτά που συνδέουν την Καβάλα με την Αθήνα. Αναβλήθηκε για τον Φεβρουάριο η συζήτηση στο ΣτΕ της προσφυγής για τον αγωγό ΤΑΡ. Πρόστιμο 6.500 ευρώ σε πρατήριο υγρών καυσίμων της Θάσου. Η ΔΑΚΕ ήρθε πρώτη στις εκλογές για τη διοίκηση της ΕΛΜΕ. Στους εκπροσώπους των δασκάλων στα υπηρεσιακά συμβούλια πρώτη θέση για την παράταξη Δημοκρατική Συνεργασία. Δεν ανακλήθηκαν οι άδειες λειτουργίας των καταστημάτων στην Ακτή της Καλαμίτσας. Η αρμόδια δημοτική επιτροπή ανέβαλε επ’ αόριστον την λήψη απόφασης στο θέμα. Αρνητικά τα περισσότερα τοπικά συμβούλια επί του νέου κανονισμού γηπέδων. Το θέμα θα απασχολήσει σύντομα το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας.



Σήμερα το απόγευμα σύσκεψη διοικήσεων σωματείων συνταξιούχων. Στην Κεντρική πλατεία αντιφασιστική συγκέντρωση. Έληξε χθες το πρωί η κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ από τους απολυμένους της ΒΦΛ. Ορίστηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Νοσοκομείου. Φύτευση δέντρων στο κέντρο της πόλης και στις συνοικίες από την υπηρεσία Πρασίνου. Σε έκθεση τροφίμων στην Πολωνία θα λάβει μέρος το Επιμελητήριο Καβάλας. Οι περισσότεροι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου που ήταν χθες στο λιμάνι έκαναν εκδρομή στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων. Ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Ξ. Κροκίδης κατέθεσε αίτηση ώστε να εκλεγεί εξωτερικό μέρος στο δ.σ. του ΤΕΙ. Συνελήφθησαν στην Καβάλα 4 ημεδαποί, κατηγορούμενοι όλοι για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.



Ο Νίκος Λυγερός μιλά το πρωί, σε εκδήλωση στο Αμφιθέατρο, στους μαθητές του 5ου Λυκείου. Ο Σύλλογος Πνοή ψάχνει συγκεκριμένες πληροφορίες για την νέα παράταση που δόθηκε από το Υπουργείο στο πρόγραμμα Στηρίζω. Πλούσια δραστηριότητα του πολιτιστικού συλλόγου Νέας Περάμου, την Κυριακή μετέχει στην γιορτή του τσίπουρου.



Διακρίσεις του Ταεκβοντό Καβάλας σε αγώνες που έγιναν πρόσφατα στην Πολωνία. Δοκιμές για το σχήμα της Κυριακής από τον Άγγελο Διγκόζη και στη σημερινή προπόνηση. 26 και 27 Νοέμβρη οι δύο προημιτελικοί του κυπέλλου της ΕΣΠ Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...