Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ!!!

Ο Ilias Kypriadis

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΒΑΛΑΣ!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ -ΝΥΝ ΚΑΙ ΤΕΩΣ- ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!

...ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ..ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΙΩΤΙΣΣΕΣ,ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ -ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ- ΕΚΑΝΕ Η ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ.. ΑΣ 'ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΘΙΞΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ?.. ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ (ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ) Η ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ? (ΜΗΠΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ)---ΑΙΣΧΙΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΡΑΧΑΤΙ ΤΟΥΣ!!!

ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΤΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΝΕΙ?? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ.. ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΚΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ?? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ 'ΣΑΣ!!!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!
==========================================================
Πέρασα πριν τρεις μέρες από την κεντρική πλατεία της πόλης!!
ΣΙΧΑΜΑ!!!! ΑΗΔΙΑ!!!! ΒΡΩΜΙΑ!!!! ΔΥΣΩΔΙΑ!!!! ΕΛΕΕΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!! ΦΩΝΕΣ, ΒΡΙΣΙΕΣ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΛΙΓΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ, ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ, ΤΩΝ ΞΥΛΙΝΩΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ...

Έλεος!!!! Έλεος!!!! Από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας η Καβάλα, να βρίσκεται υπό κατοχή Ρομά!! (Να μην πω γύφτων και παρεξηγηθούν κάποιοι, ευαίσθητοι μόνον στις λέξεις, που νομίζουν ότι αλλάζοντας το όνομα του εγκληματία, χάνεται και το έγκλημα του)!!!!

..Και θέλουμε τρομάρα μας τουρισμό και κρουαζιερόπλοια...
Να δουν τι αυτοί οι άνθρωποι?? Αν θέλουν να δουν εικόνες της Ινδίας, του Πακιστάν, του Αφγανιστάν και του Μπαγκλαντές.. μπορούν να επισκεφθούν απ' ευθείας τις χώρες αυτές, δεν χρειάζεται να έρχονται σε 'μας!!

Μόλις αντίκρυζαν αυτό το χάλι, επιτάχυναν το βήμα τους και εξαφανίζονταν τουλάχιστον από εκεί...
Αλλά μήπως δεν είναι υπό κατάληψη κι άλλες κεντρικές περιοχές της πόλης?? Στην νέα παραλία, στη παλιά θέση των Φέρι-μποτ?? Στο πάρκο?? Στον κήπο?? Στις καμάρες?? (που επανήλθαν κάποιοι)

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?? ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ??
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!!!!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ.. ΝΑ 'ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ...
-------------------------------------------------------------------------------------------------
ΘΥΜΙΖΩ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ!!
=========================================================
ΚΑΒΑΛΑ: Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ (ΑΚΟΜΗ)..ΠΛΗΝ, ΡΟΜΑ-ΠΛΗΚΤΗ
(ΣΙΚ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ) ΠΟΛΗ!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ ΓΜΤ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!!

=========================================================

Μια πλατεία-σίχαμα που θυμίζει δεκαετίες επί τουρκοκρατίας. Έχει καταληφθεί από τους αθίγγανους ή Ρομά (νομίζει κανείς ότι αν αλλάξει όνομα κάποιος, αλλάζει και η χάρη)..και βρίσκεται σε ελεεινή κατάσταση.

Το τι σκουπίδι υπάρχει-άσχετα αν οι υπάλληλοι του Δήμου κάνουν εκεί υπεράνθρωπες προσπάθειες- δεν λέγεται και δεν περιγράφεται!!

Μιλάμε για καμιά 30αριά άτομα, που βρίσκονται μόνιμα στην Πλατεία, καταλαμβάνοντας τις κερκίδες και τα παγκάκια, βρομίζουν τα πάντα, τα παιδιά ουρούν όπου να’ναι (και δεν θέλω να γράψω και τα ακόμη χειρότερα, γιατί κι αυτά υπάρχουν)

Κανείς δεν κάνει τίποτα!! Έχουν καταλάβει το κέντρο της πόλης, το βρομίζουν και οι υπεύθυνοι (Δήμος-Αστυνομία κλπ.)δεν ενδιαφέρονται!!

Ο πρώην δήμαρχος δεν έκανε απολύτως τίποτα.. η νυν δήμαρχος το ίδιο!!! Τελικά, έχετε σκοπό να κάνετε κάτι, για θα συνεχίσετε τον ύπνο τον βαθύ.. για ένα καίριο θέμα που απασχολεί την πόλη, που χαρακτηρίζεται –τρομάρα μας- και τουριστική??

Πριν 3-4 χρόνια τους είχε διώξει από τη πλατεία, η Πατριωτική Κίνηση.. όμως συκοφαντήθηκε (ότι δεν μεταχειρίστηκε νόμιμα μέσα, ότι δεν έχει την εξουσία αυτή κλπ. κλπ.) Αυτοί βέβαια αφού περιπλανήθηκαν στο πάρκο του Δημαρχείου και στο Περιγιάλι, επανήλθαν δριμύτεροι..

ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?? ΘΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ??

Όταν είχαν απομακρυνθεί προσωρινά, ο τότε αντιδήμαρχος κ.Μιχαλάκης είχε αναφέρει τα εξής:

«Θα συγκαλέσουμε ευρεία σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων φορέων και θα αποφασίσουμε πως θα αντιμετωπίσουμε παρόμοιες καταστάσεις. Περιφέρεια, δήμος, αστυνομία, δημοτική αστυνομία, ΟΛΚ, αντιπεριφέρεια τουρισμού, λιμεναρχείο, εμπορικός σύλλογος, όλοι όσοι μπορούν να καταθέσουν προτάσεις, πρέπει να συμμετάσχουν για να δοθεί από κοινού ένα οριστικό τέλος. Ίσως με την δημιουργία ενός μικτού κλιμακίου άμεσης επέμβασης, να μπορέσουμε να το καταφέρουμε»

Πέρασαν χρόνια. Εμείς δεν ξεχάσαμε αυτά που ειπώθηκαν.. Κάνατε κάτι? Θα κάνετε κάτι? ΑΝ δεν μπορείτε ή δεν έχετε ιδέες, γιατί ρε παιδιά βάζετε υποψηφιότητες για Δήμαρχοι και Δημοτικοί σύμβουλοι??

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ!!

Δεν πληρώνει δημόσια τέλη, για να υπάρχει αυτό το ελεεινό και βρομερό θέαμα.. και να μην μπορεί κανείς, να απολαύσει μια βόλτα με τα παιδιά του στην κεντρική πλατεία!!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...