Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Μακεδονικός Φούφα- ΑΟΚ 2-1: Άτυχος αλλά και άξιος της μοίρας του…Απο τελεσματα Γ, Εθνικης

Μεταδίδει ο Νίκος Γενικόπουλος

Ο ΑΟΚ κατάφερε να χάσει χθες το απόγευμα από το Μακεδονικό, σ` ένα παιχνίδι που φαινόταν δικό του, αφού προηγήθηκε με το Λίτσκα και είχε τον έλεγχο του αγώνα.

Ηταν σίγουρα άτυχος αλλά και άξιος της μοίρας του, απέναντι σε μια ομάδα που πέτυχε μια ιστορική νίκη. Η πρώτη του Μακεδονικού σε επίπεδο Γ` Εθνικής.



Ο Ταουσιάνης επανέφερε στη δεξιά πτέρυγα της άμυνας τον Σταματόπουλο, ενώ ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα ο Μπρατσιάνι πλάγια μαζί με τον Πτηνόπουλο. Ο Μπλιός έμεινε στον πάγκο.

Στο 27` άλλαξε το σχηματισμό. Πήγε ο Μπρατσιάνι στη θέση του φορ, ο Παππάς πλάγια στα αριστερά και ο Παβίσεβιτς ελεύθερος στον κάθετο άξονα.

Το σχήμα αυτό λειτούργησε καλύτερα και ο ΑΟΚ ζωντάνεψε. Στην επανάληψη από το 60` και μετά ο Λίτσκας πέρασε «φουνταριστός» αντί του Μπρατσιάνι και ο Μπλιός στα πλάγια στη θέση του Πτηνόπουλου.

Ουσιαστικά ο ΑΟΚ έπαιξε για πολλή ώρα με 4 επιθετικούς στο β` μέρος, αν προσθέσουμε Παππά και Παβίσεβιτς. Πάλι όμως δεν υπήρχε η τελική πάσα. Πάντως ο Μακεδονικός χωρίς να απειλήσει πέτυχε δυο γκολ. Έπαιξε σε όλο το διάστημα του αγώνα με διπλή ζώνη άμυνας και προσπαθούσε να βγει στην κόντρα επίθεση.

Η ήττα σίγουρα είναι ντροπιαστική και σαφώς θα στοιχίσει σε μεγάλο βαθμό, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο ΑΟΚ προηγήθηκε με γκολ του Λίτσκα στο 62` με παλικαρίσιο τρόπο και σουτ στην κλειστή γωνία. Ο Λίτσκας που ντεμπουτάρησε στο φετινό πρωτάθλημα, βρήκε δίχτυα στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα.

Ο Μακεδονικός ισοφάρισε στο 72` με κοντινή προβολή του Χάιτα, όπου υπάρχει υποψία για οφσάιντ. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 86` ο Φωτιάδης από πολύ κοντά μετά από κόρνερ του Τοπάλη. Ο ΑΟΚ δέχτηκε δυο εύκολα γκολ.

Στο πρώτο μέρος, ο ΑΟΚ έχασε μια διπλή ευκαιρία. Στο 39` από γύρισμα του Παππά, ο Λαδάκης έκανε το σουτ για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας. Στη συνέχεια το σουτ του Παππά, κόντραραν οι αμυντικοί.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 6` με σέντρα σουτ του Τσικόπουλου, που έβγαλε σε κόρνερ ο Αθανασίου. Στο 14` με σου του Συμεωνίδη από λάθος του Δέντσα που η μπάλα κατέληξε άουτ. Επίσης στο 24` με σουτ του Τοπάλη και απόκρουση σε κόρνερ ο Αθανασίου.

Στην επανάληψη ο ΑΟΚ ζήτησε πέναλτι στο 51` μετά από σέντρα του Παππά, όπου η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού. Ο διαιτητής ήταν μακριά από τη φάση.

Στο 79` από κόρνερ του Γ. Παπαδόπουλου, ο Γιαλούσης αστόχησε με κεφαλιά. Στο 80` το σουτ του Μπλιού, η μπάλα πέρασε άουτ ενώ στο 83` απείλησε και πάλι ο Μπλιός, αλλά απομάκρυνε πάνω από τη γραμμή ο Σιδηρόπουλος.

Στο 87` δε βρήκε στόχο από καλή θέση ο Λίτσκας.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Μακεδονικός Φούφα: Χρυσοστομίδης, Κοπατσάρης, Τσουβάρας, Σιδηρόπουλος, Τσόμπο, Τακίδης, Συμεωνίδης, Φωτιάδης, Χάιτας, Τσικόπουλος, Τοπάλης

Αλλαγές

46` Χατζηρούμπης στη θέση του Συμεωνίδη

79` Παπουτσίδης στη θέση του Τσόμπο

84` Κυμβρακίδης στη θέση του Τσικόπουλου

ΑΟΚ: Αθανασίου, Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Γιαλούσης, Μπάτζιος, Δέντσας, Λαδάκης, Παππάς, Μπρατσιάνι, Πτηνόπουλος, Παβίσεβιτς.

Αλλαγές

60` Λίτσκας στη θέση του Μπρατσιάνι

60` Μπλιός στη θέση του Πτηνόπουλου

77` Γ. Παπαδόπουλος στη θέση του Δέντσα



Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ` Εθνικής

Καλαμαριά: Απόλλων Καλαμαριάς- Καμπανιακός 1-0

ΔΑΚ Γρεβενών: Α.Ε. Ποντίων – Α.Ο. Καρδίας 0-0

Δημ. Πτολεμαΐδας: Μακεδονικός Φούφας – Καβάλα 2-1

Δημ. Αριδαίας: Αλμωπός Αριδαίας – Νάουσα 0-0

Γήπεδο ΑΟ Ξάνθης: Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Δράμας 0-3

Δημ. Λαγκαδά: Λαγκαδάς – Απόλλων Παραλιμνίου 2-1

Γήπεδο ΕΠΣ Θράκης: Δόξα Προσκυνητών – Εορδαϊκός 1-0

·

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 4 ΑΓΩΝΕΣ)

Δόξα Δράμας 10 9-1

Λαγκαδάς 7 4-5

Απόλλων Καλαμαριάς 6 8-3

Νέστος Χρυσούπολης 6 3-4
ΑΟΚ 5 6-4

Ορφέας Ξάνθης 5 3-5

Αλμωπός Αριδαίας 5 3-2

Μακεδονικός Φούφα 4 5-6
Εορδαϊκός 4 6-5
ΑΟ Καρδίας 4 2-2

Δόξα Προσκυνητών 4 2 3-9

ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου 4 3-1
Καμπανιακός 3 2-7
Απόλλων Παραλιμνίου 3 5-4
Νάουσα 2 2-6
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...