Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ 2016

Ανησυχία στο Δήμο Θάσου προκαλεί η καθυστέρηση στην οικονομική του ενίσχυση από το Υπουργείο Εσωτερικών με το ποσό των 150.000 ευρώ. Υποτίθεται ότι τα χρήματα θα ανακοινώνονταν αρχές της εβδομάδας. Γκρινιάζουν οι προμηθευτές του Δήμου που παραμένουν απλήρωτοι. «Σήμερα η απόφαση θα αναρτηθεί στη Διαύγεια» σημειώνει ο βουλευτής Γιώργος Παπαφιλίππου. Στο μεταξύ οι εργασίες καθαρισμού ρεμάτων εξελίσσονται γρήγορα. Υπάρχουν περιοχές στις οποίες τα συγκεκριμένα έργα ολοκληρώνονται.

Σε χωράφι κοντά στο Ζυγό υπήρξε χθες αντίδραση αγροτών και διακοπή του έργου του ΤΑΡ. Κατατέθηκε μήνυση κατά της κοινοπραξίας από τον ιδιοκτήτη του χωραφιού. Η διακοπή των εργασιών είναι προσωρινή, σημειώνουν εκπρόσωποι του έργου. Στα σημερινά εγκαίνια της έκθεσης του Επιμελητηρίου είναι πιθανή διαμαρτυρία των απολυμένων της ΒΦΛ. Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 8 το απόγευμα από την Υπουργό Μακεδονίας Θράκης Μαρία Κόλλια Τσαρουχά. Σήμερα θα υπάρξουν νέα σχετικά με την αποζημίωση της Δημωφέλειας από τον ΟΛΚ. Μέχρι και χθες οι τράπεζες έπρεπε να δηλώσουν στην δημοτική επιχείρηση τους λογαριασμούς του οργανισμού και τα χρήματα που υπάρχουν σε αυτούς. Επίκειται συνάντηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκάκι Σταυρούλα Τσολακίδου.

Δημοσιεύεται την Δευτέρα η πρόσκληση σε επενδυτές προκειμένου να αξιοποιήσουν τα Λουτρά των Ελευθερών. Χθες το μεσημέρι ο αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος συνάντησε γονείς και κηδεμόνες μαθητών του 2ου Λυκείου, συζήτησε μαζί τους θέματα μεταφοράς των παιδιών στο σχολείο. Με τον Αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκο Μπόλαρη συναντήθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Βαριές καταγγελίες του σωματείου των εργαζομένων στο Νοσοκομείο για την κυβέρνηση και τον διοικητή Τάσο Καρασαββόγλου. Εξιχνιάστηκαν 3 διαρρήξεις καταστημάτων σε χωριό του Νομού. Παρά τη χθεσινή βροχή άρχισε κανονικά η στρώση ειδικού υλικού στους δρόμους μεταξύ Βενιζέλου και Ερυθρού Σταυρού. Για τον ίδιο λόγο θα είναι κλειστή η Βενιζέλου από το απόγευμα του Σαββάτου. Συνεχίζεται σήμερα και την Τετάρτη ο εθελοντικός καθαρισμός ακτών μέσα στην Καβάλα.

Άρχισε χθες στο Λούσυ το πανελλήνιο συνέδριο ιχθυολόγων. Εγκαινιάζεται αύριο ο ανακαινισμένος χώρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών. Σήμερα και αύριο στη Δ. Βιβλιοθήκη ημερίδα για την αυτονομία των ατόμων με προβλήματα όρασης. Αύριο το απόγευμα στο εκθεσιακό κέντρο ημερίδα για τον τουρισμό.

Ο Άγγελος Διγκόζης έκανε χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Κρυονερίου την πρώτη του προπόνηση με τον ΑΟΚ. «Θα παλέψουμε απέναντι σε μια ομάδα που θα χτυπήσει την άνοδο» είπε για το αυριανό ματς στον Αστακό ο προπονητής της Ένωσης Ηλίας Μωσαϊδης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...