Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΗ 2016

Μετά από μια ακόμη μαραθώνια συζήτηση, το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας έδωσε νέα αναβολή στο θέμα της χορήγησης άδειας στην Εγνατία Οδό προκειμένου να κάνει εδαφολογικές έρευνες στο δάσος πάνω από τον Σταυρό Αμυγδαλεώνα. Θα προηγηθεί ενημέρωση στους κατοίκους της περιοχής. Στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου χθες βραβεύτηκε η Σταυρούλα Τσολακίδου. Μια άλλη ομόφωνη απόφαση αφορούσε τη διεύρυνση των δικαιούχων που στηρίζονται οικονομικά από τον Δήμο Καβάλας. Την ίδια ώρα συνεδρίαζε στη Κομοτηνή το Περιφερειακό Συμβούλιο.



Συνεχίζεται για τρίτη μέρα η κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ από απολυμένους της ΒΦΛ. Με απόφαση που έλαβε χθες η Δημωφέλεια αποδεσμεύεται ένας τραπεζικός λογαριασμός του ΟΛΚ ώστε να πληρωθεί το προσωπικό του. Υπερδιπλάσιο ενοίκιο για το κυλικείο του γυμναστηρίου της Καλαμίτσας μετά τον χθεσινό πλειοδοτικό διαγωνισμό. Οι βενζινοπώλες του Ν. Καβάλας δήλωσαν χθες ότι τα τελευταία 6 χρόνια έκλεισαν στον Νομό 35 πρατήρια υγρών καυσίμων.



Σήμερα στην Καβάλα εκπρόσωποι του γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα. Μαζί τους η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη. Ανακοίνωση για την αλλαγή όδευσης του ΤΑΡ από την τοπική ΛΑΕ. Την οριστική ανάκληση άδειας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος αποφάσισε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής επειδή σε αυτό η αστυνομία βρήκε μικροποσότητες χασίς. Ορίστηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ που είναι ίδιο με το προηγούμενο. Με κοινή απόφαση Ξάνθου και Πολάκη ο Εμμανουήλ Θανόγλου αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου. Στο 4ο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο επιχειρηματιών και επιμελητηρίων συμμετείχε ο Άγγελος Τσατσούλης. Διάρρηξη και κλοπή ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο ΚΠΕ Φιλίππων.



Το Λύκειο Ελληνίδων ταξιδεύει στην Πάτρα για να λάβει μέρος σε εκδηλώσεις. Στην Βέροια την Κυριακή το βράδυ παράσταση από την χορωδία της Στέγης. Την Κυριακή πρωί και απόγευμα εκδηλώσεις για τον Μακεδονικό Αγώνα. Αύριο η ετήσια εκδήλωση της Θασιακής Ένωσης στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου.



Χωρίς αγωνιστική υποχρέωση το Σαββατοκύριακο για τον ΑΟΚ. Χάνει το ματς με τη Δόξα ο τραυματίας Κασαπάκης. 10 ευρώ γενική είσοδος στο αυριανό ματς της Ένωσης με τον Πανιώνιο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...