Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΗ 2016

Ανακηρύχτηκαν χθες το μεσημέρι, μετά από ειδική συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής, οι υποψήφιοι στις εκλογές του ΤΕΕ ΑΜ που θα γίνουν στις 20 Νοέμβρη. Στις εκλογές του τμήματος μετέχουν 7 παρατάξεις, οι περισσότερες από την Καβάλα. Το ενδιαφέρον δεν είναι και τόσο μεγάλο. Επανέρχεται στις εκλογές η ΔΚΜ, έχει υποψήφιους και στη Δράμα η ΟΡΜΗ ενώ χωριστά είναι οι μηχανικοί του ΣΥΡΙΖΑ και της ΛΑΕ.



Με απόφαση που έλαβε χθες η διοίκηση της δημοτικής επιχείρησης απολύεται οριστικά υπάλληλος της Δημωφέλεια επειδή μετά από δύο πλαστά πτυχία βρέθηκε να έχει νοθεύσει δημόσιο έγγραφο. Συντονιστική επιτροπή για τα έργα στη Θάσο ορίστηκε μετά τη χθεσινή σύσκεψη στο γραφείο του Θόδωρου Μαρκόπουλου. Εκπρόσωπος της Εγνατίας Οδού ΑΕ θα είναι αύριο στην Καβάλα για να ενημερώσει δημοτικό συμβούλιο και ΤΕΕ σχετικά με το νέο δρόμο Δράμας- Καβάλας. Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου αποφάσισε να αρχίσει τη διαδικασία για την καταγραφή των τετραγωνικών μέτρων όλων των κτισμάτων μέσω drones. Αναμένει αύξηση των δημοτικών τελών κατά 7 με 8 εκ ευρώ. Τις επόμενες μέρες θα αρχίσει δημοτικό έργο διαμόρφωσης παιδικών χαρών. Άγονος ο διαγωνισμός για την προμήθεια παιχνιδιών.



Γενική συνέλευση το απόγευμα των πρατηριούχων υγρών καυσίμων. Συνεδριάζει στο δημαρχείο το τοπικό συμβούλιο. Με λιγότερο θόρυβο επανήλθε στα δρομολόγια προς τις εξέδρες το νέο πλοίο της Ενεργειακής Αιγαίου. Λόγω της απεργίας στα αεροδρόμια ήρθε εκτάκτως στην Καβάλα το κρουαζιερόπλοιο Βόγιατζερ. Κινητικότητα σχετικά με την απομάκρυνση του βυθισμένου πλωτού γερανού από την ακτή της Ραψάνης. Μετά το συνέδριο του κόμματος εκλογή νέας νομαρχιακής Καβάλας για τους ΑΝΕΛΛ. Συλλήψεις για κατοχή χασίς και λαθραίων τσιγάρων ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.



Στην αυριανή του συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας θα τιμήσει την Σταυρούλα Τσολακίδου. Προκήρυξη υποτροφιών από το Δημοτικό Ωδείο. Το ερχόμενο Σάββατο στο «Αντιγόνη Βαλάκου» η παράσταση «Το αμάρτημα της μητρός μου» σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη.



Στο Χαλκερό με αρκετούς απόντες λόγω τραυματισμού η χθεσινή προπόνηση του ΑΟΚ. Εκλογές το απόγευμα για τη Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας. Το μεσημέρι 4 ματς για το κύπελλο της ΕΠΣ Καβάλας. 50 μαθητές του 1ου Γυμνασίου θα παρακολουθήσουν δωρεάν την αναμέτρηση της Ένωσης με τον Πανιώνιο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...